ludwik_13 02.08.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 KToś może poleci sensowną firmę oferującą okna drewniane w rozsądnej cenie i o dobrych parametrach cieplnych ? Najlepiej w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 02.08.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Czy u kogoś budowała ekipa Pana Wiesława Kulika? Będę wdzięczna za podzielenie się wrażeniami, jeśli nie na forum to na priva. F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 05.08.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 KToś może poleci sensowną firmę oferującą okna drewniane w rozsądnej cenie i o dobrych parametrach cieplnych ? Najlepiej w okolicy. Ja mogę polecić [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 06.08.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Ja mogę polecić [email protected] Dziękuję. Po rozpoznaniu cen i właściwości wybór padł jednak na PCV w okleinie. Niestety. Porządne drewniane są poza naszym budżetem, bule jakich nie chcemy. Zresztą nawet najlepsze drewniane jakie znalazłam mają parametry cieplne gorsze niż nasze średnio wyższe PCV. Tak się pocieszam, bo marzyło mi się drewno - przyjemne w dotyku, ładne, z możliwością odnowienia jak pies coś zarysuje. Okna wstawiać będziemy dopiero wiosną przyszłego roku, ale decyzje podejmujemy i oferty zbieramy już teraz. Na razie wygrywa OKNOPLAST, dobre produkty, w salonie w Otwocku b. fajna obsługa. Trochę się obawiam jak zniosę ten nieśmiertelny ZŁOTY DĄB, którego wszędzie teraz pełno. ALe przynajmniej nie będzie problemu z doborem bramy i drzwi wejściowych (znowu się pocieszam). Cóż, za to będzie wentylacja mechaniczna i rekuperator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.08.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Dziękuję. Po rozpoznaniu cen i właściwości wybór padł jednak na PCV w okleinie. Niestety. Porządne drewniane są poza naszym budżetem, bule jakich nie chcemy. Zresztą nawet najlepsze drewniane jakie znalazłam mają parametry cieplne gorsze niż nasze średnio wyższe PCV. Tak się pocieszam, bo marzyło mi się drewno - przyjemne w dotyku, ładne, z możliwością odnowienia jak pies coś zarysuje. Okna wstawiać będziemy dopiero wiosną przyszłego roku, ale decyzje podejmujemy i oferty zbieramy już teraz. Na razie wygrywa OKNOPLAST, dobre produkty, w salonie w Otwocku b. fajna obsługa. Trochę się obawiam jak zniosę ten nieśmiertelny ZŁOTY DĄB, którego wszędzie teraz pełno. ALe przynajmniej nie będzie problemu z doborem bramy i drzwi wejściowych (znowu się pocieszam). Cóż, za to będzie wentylacja mechaniczna i rekuperator. Ludwik, zdradź proszę jaka była % różnica w cenie pomiędzy dobrymi oknami drewnianymi a tymi, które wybrałaś? Jeszcze nie robiłam wycen, też zamierzam wstawiać wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 09.08.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ma ktoś doświadczenie z szambem szczelnym betonowym?Czy takie szambo faktycznie jest szczelne , czy lepiej szukać plastikowego. Szambo betonowe 10m3 razem z montażem to około 4500zł. Plastikowe jest tańsze, droższe , czy w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz00 11.08.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 UWAGA!!! WYSTRZEGAJCIE SIĘ WSPÓŁPRACY Z DARIUSZEM MARKOWSKIM Z OTWOCKA!KOLEŚ JEST NIESŁOWNY, NIEUCZCIWY, NIE UZNAJE REKLAMACJI I ZE WSZYSTKIM PRZECIĄGA PO KILKA MIESIĘCY.OSTATNIO ZMIENIA NUMER TEL JAK RĘKAWICZKI I TRUDNO GO DORWAĆ. ZAJMUJE SIĘ ELEKTRYKĄ I WSZYSTKIM INNYM CO SIĘ DA. JEGO WSPÓŁPRACOWNICY TO WIECZNIE PIJANI KUMPLE, KTÓRZY NIE ZNAJĄ SIĘ NA NICZYM. OSTRZEGAM, UWAGA NA DARKA MARKOWSKIEGO!JEGO STRONA I AKTUALNY NR TELEFONUhttp://www.firma-darex.pl/oferta.htmlTEL.+48 797 957 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 14.08.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ludwik, zdradź proszę jaka była % różnica w cenie pomiędzy dobrymi oknami drewnianymi a tymi, które wybrałaś? Jeszcze nie robiłam wycen, też zamierzam wstawiać wiosną Różnica spora. Wycena okien z PCV (U całego okna 1 W/m2xK - dla okna 150x150, szyby dwukomorowe U szyby =0,8, szyba P2 i okucia WK1 na parterze), drzwi balkonowe z niskim progiem ok. 18. 000 PLN z montażem. Niestety bez ciepłej ramki, bo kłóci się ( w tym wybranym profilu) z szybą P2. Ponieważ planujemy wentylację mechaniczną z odzyskiem ciepła, problem wykraplania pary wodnej nie powinien istnieć. Okna drewniane o nieco gorszych parametrach cieplnych (U dla okna 1,1 - 1,2) -25 000 PLN z montażem. No niestety , trzeba było wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TM_ 18.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Mam do sprzedania stemple o długości około 2,60m. Jest ich około 80 szt. po 2,50 zł za sztukę. Odbioru w okolicach Wiązowny. Tel. 515 159 422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 25.08.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 UWAGA!!! WYSTRZEGAJCIE SIĘ WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ GIERBLIŃSKI JACEK. FIRMA REMONTOWO – WYKOŃCZENIOWA Z WARSZAWA RADOŚĆ ul. Średnia 5 tel. 607864472!NIERZETELNY, NIEKOMPETENTNY NIETERMINOWY A JEGO ROBOTA TO KPINA MÓWI, ŻE ZAKOCZY PRACE W 2 TYGODNIE A TRWAJĄ 2 MIESIĄCE, BO ZNADUJE INNEGO KLIANTA I ROBI NA DWA FRONTY. U MNIE POŁOŻYŁ FUGĘ NA PODŁODZE 80 M2 I ZJAWIŁ SIĘ PO TYGODNIU ŻEBY JĄ DOCIERAĆ, OCZYWIŚCIE JUŻ CAŁA WYSCHŁA, WŻARŁA SIĘ W PŁYTKĘ I TRZEBA BYŁO CZYŚCIĆ „SZOPEM” A I TAK NIE DAŁO RADY DOCZYŚCIĆ. PŁYTKI ZNISZCZONE DO POPRAWKI FUGA A ON MÓWI ŻE NIE UMAWIAŁ SIĘ NA FUGOWANIE TYLKO UKŁADANIE PŁYTEK. JEGO STRONA http://www.jacek-gierbinski.tupolecam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek_s 07.09.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Sprzedam tanio schody drewniane "budowlane" wys ok 3m + dorzucę pozostałości po budowie (wanna na wapno, sławojka, cegła pełna, 3,5 rolki papy)odbiór w Karczewie tel.608515947 lub 518849900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 12.09.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam poszukuję firmy do wyrównania terenu po budowie może macie kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.09.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Odkupię stemple budowlane ok 3m wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.09.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Sprzedam tanio schody drewniane "budowlane" wys ok 3m + dorzucę pozostałości po budowie (wanna na wapno, sławojka, cegła pełna, 3,5 rolki papy) odbiór w Karczewie tel.608515947 lub 518849900 A co to za papa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sun 12.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Sprzedam 70 sztuk pustaka stropowego Teriva 12-komorowy - 1,80 zł za sztukę. Sprzedam 4 nadproża keramzytowe typu N o długości 1,2m (firmy Stropex) - 15 zł za sztukę Otwock-Jabłonna i bliskie okolice - transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Likom 13.09.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Mam do zaoferowania garaż blaszany 3/5 m w atrakcyjnej cenie. Rok produkcji wrzesień 2009, w bardzo dobrym stanie, lokalizacja Otwock Jabłonna. Tel. 503 53 85 21. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 15.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Szukam piasku do tynków proszę o namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 15.09.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jeśli ktoś z forumowiczów pragnie upiększyć swoje ściany to zapraszam.Gładź wysokiej jakości z malowaniem na biało od 20zł, w kolorze od 24zł/m2. Cena z materiałem!!!Idzie zima, pomyśl o poddaszu!Poddasza od 95zł/m2 z materiałem!!! 793360720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 18.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Czy ktoś może polecić firmę zajmującą się ogrodnictwem, pielęgnacją drzew itp. Mam do pocięcia sporą ilość gałęzi, szkoda ami palić i chciałabym je przepuścić przez rębarkę. Kupować nie zamierzać, tylko wypożyczyć lub wynająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 20.09.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 WC chatka - na pewno się wygoogluje Wc chatka się wygooglowała. Koszt 201,87 zł na miesiąc. Przywóz/wywóz w naszej okolicy tylko we wtorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts