anusia28 28.11.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam prosze wysłac sms-a i powołać się na Ankę i P. Robert oddzwoni:)506-736-083 Potrzebuję zrobić wykop pod szambo betonowe 10 m3 w Józefowie - czy znacie kogoś kto wykonuje prace ziemne (koparka)? A może jest firma z okolic Otwocka, która zajmuje się szambami betonowymi kompleksowo: wykop, transport, montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 30.11.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Potrzebuję zrobić wykop pod szambo betonowe 10 m3 w Józefowie - czy znacie kogoś kto wykonuje prace ziemne (koparka)? A może jest firma z okolic Otwocka, która zajmuje się szambami betonowymi kompleksowo: wykop, transport, montaż? Szamba betonowe kompleksowo - przywożą , robią wykop , montują szambo , podłączają pod budynek , zasypują. Wszystko szybko , sprawnie i fachowo. Ja jestem z nich zadowolony. Tel. 514 489 075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Zostało mi trochę bloczków stropowych terriva I bis. Może jest jakiś chętny na odkupienie?Transport własny z Bolesławowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klasla 04.12.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Szamba betonowe kompleksowo - przywożą , robią wykop , montują szambo , podłączają pod budynek , zasypują. Wszystko szybko , sprawnie i fachowo. Ja jestem z nich zadowolony. Tel. 514 489 075 Dziękuję za informacje. Już jestem po akcji szambo: Szambo betonowe 607 133 440 okolica Radomia, firma tad-but, Koparka 608 086 187 Karczew. Polecam obie firmy. Szybko, fachowo, rozsądne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 05.12.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 może ktoś się orientuje gdzie w okolicy Celestynowa znajdę wynajem agregatów prądotwórczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 05.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 może ktoś się orientuje gdzie w okolicy Celestynowa znajdę wynajem agregatów prądotwórczych? Chyba najbliżej będziesz miał w Wiązownie w JARTONIE bo tu u nas to nie ma takich specjalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 06.12.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Chyba najbliżej będziesz miał w Wiązownie w JARTONIE bo tu u nas to nie ma takich specjalności. dzięki, jutro spróbuję zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 08.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Chyba najbliżej będziesz miał w Wiązownie w JARTONIE bo tu u nas to nie ma takich specjalności. witaj, polecam zakup agregatu na czas budowy. Taki 2kw na którym pracuje betoniarka "na 220V" kosztuje nowy ok 500 zł a wynajem 50 - 60 za dobe. MOzesz kupić czasem w prmocjach np w Bierdonce były wiosna po 299 zł 2kw i cały dom zbudowalismy na nim !!! K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 09.12.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 witaj, polecam zakup agregatu na czas budowy. Taki 2kw na którym pracuje betoniarka "na 220V" kosztuje nowy ok 500 zł a wynajem 50 - 60 za dobe. MOzesz kupić czasem w prmocjach np w Bierdonce były wiosna po 299 zł 2kw i cały dom zbudowalismy na nim !!! K dzięki za podpowiedź, niestety taki, który nam jest potrzebny kosztuje nawet ok 12-15 tys , w Jartonie też za słabe mają, potrzebny taki o mocy min. 17 kW, jakby ktoś miał jeszcze namiary na wynajem agregatów w Warszawie i okolicach to poproszę, w Cramo i Ramirent jeszcze sezon trwa i wszystkie w obiegu niestety, szukam dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.12.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 dzięki za podpowiedź, niestety taki, który nam jest potrzebny kosztuje nawet ok 12-15 tys , w Jartonie też za słabe mają, potrzebny taki o mocy min. 17 kW, jakby ktoś miał jeszcze namiary na wynajem agregatów w Warszawie i okolicach to poproszę, w Cramo i Ramirent jeszcze sezon trwa i wszystkie w obiegu niestety, szukam dalej pozdrawiam Spróbuj jeszcze tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 12.12.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witam wszystkichMoże ktoś podpowie gdzie w naszych okolicach kupić za rozsądne pieniądze trepy na schody najlepiej jesionowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 12.12.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 My kupiliśmy agregat z siłą za 2500zł i cała budowa+środek zrobiliśmy na nim i myślę że to zakup udany.warto zainwestować bo jak prądu zabraknie to się przyda.Jak coś mogę jutro podać nazwę i moc agregatka:) może ktoś się orientuje gdzie w okolicy Celestynowa znajdę wynajem agregatów prądotwórczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 13.12.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Spróbuj jeszcze tutaj 17 kw to ogromny agregat, chyba będzies na nim chodizł agregat tynkarski. Na ile czasu potrzeba takiego sprazetu to zapytam znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 17.12.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 17 kw to ogromny agregat, chyba będzies na nim chodizł agregat tynkarski. Na ile czasu potrzeba takiego sprazetu to zapytam znajomego dokładnie tak, agregat tynkarski, już znaleźliśmy, chłopaki kończą ale dzięki za propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 07.01.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Witam, odsprzedam stemple drewniane, wycinane w grudniu, użyte jeden raz, stan idealny, właśnie będzie rozbierany szalunek. 15 sztuk długość 230 cm40 sztuk długość 320 cm190 sztuk długość 300 cm Do odbioru na terenie gminy Halinów. Sprzedaż całości. Odbiór osobisty. Mam tez ok. 4 m3 deski szalunkowej w dobrej cenie. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 14.01.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ile płaciliście miesięcznie za prąd budowlany (rejon PGE Otwock) - tzn. ile kW, ile opłaty stałej, a ile zużycie ? Co do prądu to dostałem ofertę 2.000 pln za wykonanie prowizorki kablowej i przyłącza docelowego (na tym samym kablu - ok. 20m) - dobra cena ? Ma ktoś na zbyciu stemple / deski szalunkowe / bloczki / stal itp. materiały ? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 17.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ile płaciliście miesięcznie za prąd budowlany (rejon PGE Otwock) - tzn. ile kW, ile opłaty stałej, a ile zużycie ? Co do prądu to dostałem ofertę 2.000 pln za wykonanie prowizorki kablowej i przyłącza docelowego (na tym samym kablu - ok. 20m) - dobra cena ? Ma ktoś na zbyciu stemple / deski szalunkowe / bloczki / stal itp. materiały ? pozdrawiam! Jeśli jesteś zainteresowany to mam około 5 palet POROTHERU 25 do ceny możemy się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 19.01.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam Czy ma ktoś na forum solidną ekipę do wykonania tynków wewnętrznych?? Jeżeli tak, to proszę o info na priv. Pozdrawiam,Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 19.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam Czy ma ktoś na forum solidną ekipę do wykonania tynków wewnętrznych?? Jeżeli tak, to proszę o info na priv. Pozdrawiam, Ania zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą i obejrzenia naszych prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecianka 22.01.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam! Czy może ktoś podrzucić namiary na solidną firmę budowlaną z okolicy, która zrobi stan surowy zamknięty? Planujemy wystartować na wiosnę, czekamy na pozwolenie. Dzięki z góry! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts