Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Drodzy sąsiedzi ,gdzie mogę dostać spore świerki na gęsty żywopłot,ok.1m ,chodzi o takie pospolite najzwyklejsze i niedrogo.Potrzebuję 15-20 szt.a ceny w szkółkach jakieś kosmiczne.

Witaj.

Polecam miejscowe i zamiejscowe bazary. W zeszłą niedziele byłem w Mińsku Mazowieckim i tam taki starszy gość miał właśnie takie rzeczy chciał po 15 zł za świerka ok 1m wysokości. Ale jak powiedziałem, że będę chciał 50 sztuk to zleciał do 10zł. Co prawda nie był to świerk złocisty ale miał ładne. Sam osobiście jeszcze nie brałem bo dopiero na wiosnę tym tematem się zajmę.

A teraz z innej beczki. Potrzebuje wypożyczyć wertykulator / areator jak zwał tak zwał. Gdzie w naszej okolicy takie sprzęty można znaleźć?

Mam do sprzedania 19 worków (25kg) tynku CERESIT CT 34. Data ważności 04/2013.

Produkt nowy, oryginalny, nieuszkodzony. Pozostałość po budowie.

Więcej informacji nt. produktu na stronie producenta http://www.ceresit.pl/produkty/produkty-do-tynkowania-malowania-i-ocieplania-budynkow/tynki/ct-34.

Odbiór osobisty Warszawa-Rembertów.

W przypadku pytań proszę o kontakt:

[email protected]

tel: 536901282

• 1 month później...

witam,

czy ktoś z szanownych forumowiczów miał do czynienia z firmą ESPRIT z Otwocka ? Maja siedzibę na Kołłątaja.

dostaliśmy całkiem dobrą ofertę i zastanawiamy się jak to u nich z jakością montażu i ew. serwisem ?

Czy okna, które sprzedają są dobrej jakości ?

A może macie inne firmy od okien do polecenia, które się sprawdziły u was - cenowo i jakościowo ?

Sprzedam po budowie:

- pozbijane błaty do szalunków - około 1m3 - cena 400 zł

- łaty na dach - ok . 150 mb - cena za całość 150 zł

- 2 belki z więźby 20cmx8cmx5m - 50 zł

- 30-40 sztuk stempli ok 2.70-3m - całość 100 zł

- ok.30 sztuk supereksu 12 i 8 - 50 zł

- ok. 20 szt. pustaków teriva - 40 zł

- rozdzielnicę budowlaną stojącą - kompletna z bezpiecznikami, różnicówką, gniazdami 220 i siła z podlicznikiem. - cena 300 zł

Odbiór własny Rembertów - pomoc w załadunku

0608838268

• 2 weeks później...

Witam wszystkich,

mam do sprzedania ładny gres wloskiej firmy w dobrej cenie 20m2

http://www.italiantilewarehouse.co.uk/index.php?page=viewproduct&pid=155

taki jak na zdjęciu w linku tylko rozmiar 45x45 w razie chęci obejrzenia jak leży na tarasie mogę przesłać zdjęcia jak jest ułozony u mnie. Bardzo ładny i pożadny w dobrej cenie - ZAPRASZAM NA priv

Witam!

Czy ktoś z budowniczych z grupy Otwockiej zdecydował się na rekuperator? Jeśli tak to proszę o opinię użytkowników i ew. namiary na godnych polecenia wykonawców. My dopiero jesteśmy na etapie projektu z rozważamy różne " nowinki" techniczne, natomiast chcielibyśmy dowiedzieć się jak wentylacja mechaniczna sprawdza się " w praniu". :)

Witam,

planujemy rozpocząć budowę domu wiosną 2013, obecnie jesteśmy na etapie pozwolenia na budowę i szukania ekip. Proszę o namiary na sprawdzone ekipy budowlane oraz kierownika budowy - taniego i chętnego do współpracy:). Budowa w okolicy Otwocka. Z góry dziękuję za wszystkie namiary:)