Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

Witam,

przymierzamy się na wiosnę do budowy KOMINKA i szukamu kogoś kto by nam go zmontował Może ktoś nam kogoś poleci (?) Z góry dziękuję

Niedawno u mnie robili panowie z firmy http://www.ad-mar.net/. Kominek budowali 4 dni. Przyjdą tylko jeszcze raz do wykończenia czyli rama z kamienia. Polecam

Gips dekoracyjny albo tynk dekoracyjny będę robić później

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

przymierzamy się na wiosnę do budowy KOMINKA i szukamu kogoś kto by nam go zmontował Może ktoś nam kogoś poleci (?) Z góry dziękuję

Polecam MarBud Mariusz Rusak tel. 668 141 334 -

http://kominki.znajdziesz.pl/kontakt.php

Możesz powiedzieć, że kontakt masz od Krzyśka z Otwocka

Witam,

planujemy rozpocząć budowę domu wiosną 2013, obecnie jesteśmy na etapie pozwolenia na budowę i szukania ekip. Proszę o namiary na sprawdzone ekipy budowlane oraz kierownika budowy - taniego i chętnego do współpracy:). Budowa w okolicy Otwocka. Z góry dziękuję za wszystkie namiary:)

skontaktuj się z betoniarnią REDEK , polecą Ci dobrą i tanią ekipę budowlaną,kierownika budowy, jeśli chcesz koparkę no i jak zamówisz beton , bloczki, piach dostaniesz okazyjną cenę na towar, sam korzystałem i jestem w pełni zadowolony nie dość że obsługa bardzo miła to wszystko mi pomogli ogarnąć, a jakoś towarku też bardzo dobra potwierdzona atestem oczywiście. Podaję nr tel 603 172 216 właściciel JAKUB REDEK.

skontaktuj się z betoniarnią REDEK , polecą Ci dobrą i tanią ekipę budowlaną,kierownika budowy, jeśli chcsz koparkę no i jak zamówisz beton , bloczki, piach dostaniesz okazyjną cenę na towar, sam korzystałem i jestem w pełni zadowolony nie dość że obsługa bardzo miła to wszystko mi pomogli ogarnąć, a jakoś towarku też bardzo dobra potwierdzona atestem oczywiście. Podaję nr tel 603 172 216 właściciel JAKUB REDEK.

od kiedy to betoniarnia poleca ekipy i kierownków a wszystko za okazyjną cene żeby nie powiedziec ze darmo ?? Coś mi to wygląda na reklamę. Poza tym coś dziwnie wszystko tak ładnie i gładko poszło.

od kiedy to betoniarnia poleca ekipy i kierownków a wszystko za okazyjną cene żeby nie powiedziec ze darmo ?? Coś mi to wygląda na reklamę. Poza tym coś dziwnie wszystko tak ładnie i gładko poszło.

Polak to zawsze musi być podejrzliwy:] piszę to co wiem z własnej autopsji:) byłem i jestem zadowolony z ich usług w 100% , no dobrze nie za darmo poprawie się za KONKURENCYJNą cenę:p , jeśli chodzi o brygady budowlane, kierowników budowlanych, betoniarnie, składy to tak podejrzewam że pracują w jednej branży........... i tak se myślę że kitu nie wciskają bo daleko nikt na takim czymś by nie zajechał, jeśli było by coś nie tak to ja już bym nie polecał takiej betoniarni a jest wręcz przeciwnie, osobiście

( sam się zapytałem czy nie mają jakiegoś namiaru na KB) polecili mi bardzo dobrego kierownika Kazimierza Skrzeczyńskiego (widać że facet konkretny, posiadający fachową i bardzo dobrą wiedzę który zagląda na budowę i się nią interesuje a nie tak jak u mojego znajomego znalazł kierownika pieczątkę w tym samych pieniądzach co ja zapłaciłem i ani razu nie był na budowie a brygada hulaj duszo piekła nie ma ps dla chętnych mogę podać na niego namiary) no ale już nie będę tak ich chwalił bo znów ktoś mnie oskarży o reklamę:p itd, podsumowując, to ja nikogo nie namawiam i nie ciągnę za rękę na Jatne:P żyjemy w demokratycznym i wolnym kraju, niech każdy sam decyduje i tyle:) dodam że z zawodu jestem technologiem betonu i w pracy robiłem próbki z ław

i z 20 wyszło 23,5, z wyliczeń w Moje ławy powinno wejść 36 metrów tyle zamówiłem i nie wiem jak to się stało ale 1,5 metra zostalo:/ to chyba samo za siebie mówi..... oczywiście wykorzystałem to na stopę pod komin, którą została szybciutko wykopana:) a jak zamówiłem bloczki, operator przyjechał powkładał je do środka budynku , składał hds i przejeżdżał trzy razy bez żadnego ale, cały czas było : tak , oczywiście , jak Pan sobie życzy Pełna Kulturka,czego nie mogę powiedzieć o dostawcy drutu zbrojeniowego, który jak się przykopał w piachu to myślałem że mnie zabije, zaczął kląć itd ham na maxa oczywiście delikatnie mówiąc wyprosiłem gościa z budowy razem z drutem pojechał z powrotem za dwie godziny przyjechał inny dostawca .

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
poszukuje sprawdzonej i dobrej ekipy do tynków cementowo-waapiennych .

możecie kogoś polecić ?

Tu masz kontakt do dobrej ekipy gdzieś z okolic Rzeszowa ale u mnie na wsi chyba z 6 domów zrobili. Ich kiero to pan Staszek 507-569-003, nie wiem na ile jest to aktualny numer bo ja robiłem w 2010r. Szczerze ich polecam. Ja mam cementowo wapienne z piaskiem kwarcowym.

A ja znów szukam jakiejś ekipy a raczej firmy, która wykonuje balustrady z nierdzewki (kwasówki) w naszej okolicy lub godnej polecenia.

• 2 weeks później...

Hej

Dla rozpoczynających budowę:. Sprzedam kabel 4 żyłowy(warkocz , chyba 16 mm2, aluminium) napowietrzny do przyłączenia rozdzielni budowlanej. Komplet z przyłaczkami, bezpiecznikami, hakiem. Stan przewodu - doskonały. Długość - ok 22 m. Cena 195 zł. Odbiór w Falenicy. Wawer, Otwock mogę podwieźć. Pozdrawiam

Witek 501 333 335

http://imageshack.us/photo/my-images...14hdtv720.jpg/

Gość masterkula

Witajcie

Będę musiał zrobić wykop pod fundamenty z piwnicą 10x10x2m (ok. 200m^3 ziemi). Mam na działce poniżej 30cm aż do końca piach, który wykorzystam częściowo do obsypania fundamentów no i na robienie betonu. Piach jest idealny do robienia betonu (tak twierdzi geolog, który robił analizę gruntu do pozwolenia). Teraz pytanie czy żeby obniżyć koszty wykopu, a chodzi mi o wywóz tego nadmiarowego piachu jest szansa, że ktoś po kosztach tego wywozu odbierze ode mnie ten piach lub może skupują taki piach ? I drugie pytanie czy możecie polecić jakiegoś mistrza koparki, który poradzi sobie na bardzo małej działeczce do tego ogrodzonej, gdzie trzeba być wirtuozem w swoim fachu bo poruszanie to czasem będzie margines 0,5m żeby się przecisnąć ?:)

Pozdrawiam

Witajcie

Będę musiał zrobić wykop pod fundamenty z piwnicą 10x10x2m (ok. 200m^3 ziemi). Mam na działce poniżej 30cm aż do końca piach, który wykorzystam częściowo do obsypania fundamentów no i na robienie betonu. Piach jest idealny do robienia betonu (tak twierdzi geolog, który robił analizę gruntu do pozwolenia). Teraz pytanie czy żeby obniżyć koszty wykopu, a chodzi mi o wywóz tego nadmiarowego piachu jest szansa, że ktoś po kosztach tego wywozu odbierze ode mnie ten piach lub może skupują taki piach ? I drugie pytanie czy możecie polecić jakiegoś mistrza koparki, który poradzi sobie na bardzo małej działeczce do tego ogrodzonej, gdzie trzeba być wirtuozem w swoim fachu bo poruszanie to czasem będzie margines 0,5m żeby się przecisnąć ?:)

Pozdrawiam

masterkula, ja mogę od Ciebie odebrać piach - zapłacę za wywóz. Napisz proszę na priv, gdzie jest budowa. Mam tez fajnego koparkowego.

Witam,

Mam do sprzedania ok 200-250 stempli sosnowych o długości ok 2,50 - 2,75m - część dłuższych, część krótszych (Jak ktoś będzie zainteresowany to dokładnie pomierzę i policzę).

Cena 2,5zł/szt.

Odbiór osobisty Warszawa-Radość

Kontakt na priv.

http://imageshack.us/scaled/thumb/716/201304184325.jpghttp://imageshack.us/scaled/thumb/197/201304184324.jpg

Witam,

Do rozpoczynających budowę.. Do sprzedania mam duży barak budowlany. W środku konstrukcja z desek pod łóżka pietrowe. Wystarczy tylko położyć płyty OSB lub przybić deski. Barak szczelny. U nas przez rok mieszkało w nim 5 osób. Cena 800 PLN, odbiór własny w miejscowości Lipowo (obok Woli Karczewskiej) gm. wiązowna. tel +48 603 512 583

Przypominam się... Mikt nie potrzebuje?

Po budowie pozostała mi niskoprężna piana montażowa pistoletowa firmy Ceresit (TS62) objętość 750 ml. Mam tego ok 48 szt w cenie 15 PLN za szt. (Data produkcji 07/2012 czyli data ważności 10/2013). Markowy produkt w b. dobrej cenie. Przy większej ilości możliwość negocjacji Zainteresowanych proszę o kontakt pod tel + 48 603 512 583

• 3 weeks później...