Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

czy możecie mi pomóc i podesłać namiary na jakiegoś kominiarza ? Muszę odebrać kominy a kominiarze zCENTRUM nie chca rpzyjechać !! Do dwoch się dodzwoniłam....moze Wy mi pomożecie ?

pozdrawiam

Kasia

Moze tu 505170601

Pozdrawiam

WAZNE

Mam do sprzedana 1000 sztuk MAX-ow wymiary 19 x 29 x 22 Cegielnie Olsztynskie, nowe ofoliowane na paletach , dowoz w rejonie Otwockim ZA DARMO.

Cena bardzo atrakcyjna - okolo 1,90 tylko uprzedzam, ze faktury nie bedzie na nabywce - bo faktura jest na mnie

Sprawa pilna - jesli nie zalatwie nikogo przez pare dni, to musze towar sprzedac hurtowni.

Emil

Wiadomosc na priv

Witam

szkoda Emil że nie parę dni wcześniej bo kupiłem i to drożej ale szukam stępli może ktoś chce sprzedać nie drogo Pozdrawiam P.S.Emil jeszcze pomieszkamy razem jakiś czas bo plany sie zmieniły .

Zostało mi koło 20 sztuk jeśli wystarczy.... Pozdrawiam

Uff, po ciężkich bojach w ZE zmienili mi warunki przyłączenia i linii napowietrznej na kablową.

Wniosek o pozwolenie na budowę domu złozylismy 25 czerwca.

Jak z waszych doświadczeń wygląda realny czas czekania na stosowny papierek?

I z innej beczki: poczytałam o waszych stempalch i pytam, czy nadalyby się na tymczasowe ogrodzenie placu budowy (jaka długość, no i cena...)

Jak będą dobre to kupimy.

Potrzebuję jakieś 160mb ogrodzenia i widziałam na sąsiednich budowach własnie drewniane nieokorowane słupki z siatką leśną.

Pozdrawiam i nie mogę sie juz doczekać rozpoczęcia budowy.

Emil, a ekipa nie może Ci rozprowadzić. Za hydraulika zapłacisz jak za zboże, a położenie instalacji pod ziemią nie wydaje się dużym problemem-wiesz przecież gdzie masz przyłącza. Trzeba tylko pamiętać o spadkach i przewidzieć piony odpowietrzające przy WC(min 75% przekroju doprowadzenia do kibelka w odległości nie większej niż 1 m).

z budowlanym pozdrowieniem

gal.

Chatte, niestety tochę się spóźniłaś ze stemplami :cry: . Oczywiścieże takie stemple idealnie nadają się na ogrodzenie. Ja sam mam nb. tymczasowe ogrodzenie zrobione z wyciętych drzewek i siatki z Obi. Bramę zbiłem z paru desek, Nie warto robić niczego lepszego , bo jak wykazała praktyka dla manewrowania większymi samochodami trzeba było bramę i część ogrodzenia demontować. Teraz wygląda do nieco żałośnie, ale nie poprawiam,, dopóki spodziewam się większych samochodów.