KasiaS 17.06.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam, czy możecie mi pomóc i podesłać namiary na jakiegoś kominiarza ? Muszę odebrać kominy a kominiarze zCENTRUM nie chca rpzyjechać !! Do dwoch się dodzwoniłam....moze Wy mi pomożecie ? pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 17.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam, czy możecie mi pomóc i podesłać namiary na jakiegoś kominiarza ? Muszę odebrać kominy a kominiarze zCENTRUM nie chca rpzyjechać !! Do dwoch się dodzwoniłam....moze Wy mi pomożecie ? pozdrawiam Kasia Moze tu 505170601 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feniks3 17.06.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam a może ktoś ma namiary na solidnego i nie drogiego hydrałlika!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 21.06.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam wszyskichWidzę że wszyscy ciężko pracują w zwoich domach. Pozdrawiam.Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 21.06.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Hej RichardoCzy do tynków gipsowych dawałeś metalowe narożniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 21.06.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Tak, tylko ocynkowanePozdrawiamRichard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feniks3 24.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam! Mam wrażenie że forum OTWOCKIE powoli umiera no chyba że wszyscy na budowach .Pozdrawiam i życzę sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 24.06.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Nie umiera tylko każdy ma prace a po niej szybko na budowę i dalej pracuje i tak cały tydzień, w niedzielę i święta też.Pozdrawiam.Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 24.06.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Richardo ma rację. Mam nadzieję, że jednak będziemy tu zaglądać. Może wkrótce jakieś spotkanie numer 2......... tak dla integracji (bo jeszcze nie wszyscy się znamy ) no i dla odprężenia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 25.06.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Jeżeli pojawi się sponsor z ostatniego spotkania to jestem za Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 27.06.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 jesli macie na mysli te "miche" orzeszkow - to STAWIAM NAWET DWIEemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 27.06.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 WAZNEMam do sprzedana 1000 sztuk MAX-ow wymiary 19 x 29 x 22 Cegielnie Olsztynskie, nowe ofoliowane na paletach , dowoz w rejonie Otwockim ZA DARMO.Cena bardzo atrakcyjna - okolo 1,90 tylko uprzedzam, ze faktury nie bedzie na nabywce - bo faktura jest na mnieSprawa pilna - jesli nie zalatwie nikogo przez pare dni, to musze towar sprzedac hurtowni.EmilWiadomosc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feniks3 29.06.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witam szkoda Emil że nie parę dni wcześniej bo kupiłem i to drożej ale szukam stępli może ktoś chce sprzedać nie drogo Pozdrawiam P.S.Emil jeszcze pomieszkamy razem jakiś czas bo plany sie zmieniły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feniks3 29.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Proponuję wystawić je na allegro przy tej cenie napewno zejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 29.06.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witam szkoda Emil że nie parę dni wcześniej bo kupiłem i to drożej ale szukam stępli może ktoś chce sprzedać nie drogo Pozdrawiam P.S.Emil jeszcze pomieszkamy razem jakiś czas bo plany sie zmieniły . Zostało mi koło 20 sztuk jeśli wystarczy.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galeonik 29.06.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 a mi zostało jakieś 50 stempli pozdrawiamgal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 30.06.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Uff, po ciężkich bojach w ZE zmienili mi warunki przyłączenia i linii napowietrznej na kablową.Wniosek o pozwolenie na budowę domu złozylismy 25 czerwca.Jak z waszych doświadczeń wygląda realny czas czekania na stosowny papierek?I z innej beczki: poczytałam o waszych stempalch i pytam, czy nadalyby się na tymczasowe ogrodzenie placu budowy (jaka długość, no i cena...)Jak będą dobre to kupimy.Potrzebuję jakieś 160mb ogrodzenia i widziałam na sąsiednich budowach własnie drewniane nieokorowane słupki z siatką leśną. Pozdrawiam i nie mogę sie juz doczekać rozpoczęcia budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 06.07.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 czesc wszystkim,Słuchajcie szukam hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji w stanie zeroMaice jakies namiary?Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galeonik 06.07.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Emil, a ekipa nie może Ci rozprowadzić. Za hydraulika zapłacisz jak za zboże, a położenie instalacji pod ziemią nie wydaje się dużym problemem-wiesz przecież gdzie masz przyłącza. Trzeba tylko pamiętać o spadkach i przewidzieć piony odpowietrzające przy WC(min 75% przekroju doprowadzenia do kibelka w odległości nie większej niż 1 m). z budowlanym pozdrowieniem gal. Chatte, niestety tochę się spóźniłaś ze stemplami . Oczywiścieże takie stemple idealnie nadają się na ogrodzenie. Ja sam mam nb. tymczasowe ogrodzenie zrobione z wyciętych drzewek i siatki z Obi. Bramę zbiłem z paru desek, Nie warto robić niczego lepszego , bo jak wykazała praktyka dla manewrowania większymi samochodami trzeba było bramę i część ogrodzenia demontować. Teraz wygląda do nieco żałośnie, ale nie poprawiam,, dopóki spodziewam się większych samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 06.07.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Avzi ma stemple. Już zadeklarowałam że kupię od niego, tylko na szybko muszę zorganizowac ekipę do wbudowania. TŻ wyjeżdża na szkolenie, brat na urlopie, wszystko na mojej głowie Podobno w Józefowie na 3 Maja jest sklepik z siatka lesną. Sprawdzę tylko ceny w OBi i ruszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts