martta 18.11.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Mam pytanko, kto z was kupował wełnę mineralna na ocieplenie poddasza, może macie jakieś namiary. Potrzebuję tego ponad 500m ( bo zamawiam razem ze znajomymi) ,moze wiecie gdzie dostanę najlepszą cenę, potrzebuję 15 i 5. Pozdrawiam Jeszcze się nie interesowałem tematem, ale też będę potrzebował i też chcę 15 i5 więc może się dołączę do spółdzielni - może dostaniemy większy rabat Ze spóldzielnia nie ma sprawy, ja już pytałam w kilku skladach maja cos wymyslic. Nie wiem czy potrzebujesz rachunek b, bo ja nie i chcialam pokombinowac cos z vatem, moze sie uda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 18.11.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Mili,Jestem także zainteresowany każdą propozycją wspólnych zakupów, ale wełnę będę potrzebował najwcześniej na wiosnę. Dobrym pomysłem jest spotkanie (ta niedziela, gdzie ?), zdecydowane negocjacje z dostawcami bywają bardzo efektywne. PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 18.11.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ja też rachunku nie potrzebuję. Jeśli chodzi o spotkanie to sądzę, że nie chodzi o najbliższą niedzielę.Należy ustalić w miarę odległy termin, żeby wszyscy zdążyli się do niego przygotować. Proponuję 12 grudnia godz. 16 tam gdzie ostatnio czyli na Batorego Proszę o potwierdzanie obecności, bądź inne propozycje terminu, bądź miejsca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidelis 19.11.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Hej, budowę zacznę (jak urzędnicy pozwolą) na wiosnę 2005r. - południowy Wawer. Beton komórkowy + styropian + okna PCV + blachodachówka. Chętnie przyłączę się do każdego Nieformalnego Konsorcjum Zakupów Niebanalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 22.11.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Haaallllooo, czyżby sen zimowy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 23.11.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 No wlasnie. Wszyscy spia : ) A co z tym spotkaniem i miejscem? Proponowalem gdzies na Linii, ale bez odzewu. Czy na linii nie ma zadnej fajnej knajpy? Fajnie byloby sie juz oswajac z miejscem zamieszkania.Pozdrowienia Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 23.11.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Batorego już sprawdzone miejsce a i sponsor jest (może się odezwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 24.11.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Batorego już sprawdzone miejsce a i sponsor jest (może się odezwie) tam gdzie poprzednio to chyba była knajpa 'c kwadrat' w Otwocku ale na ulicy Matejki a nie Batorego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 24.11.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Czesc.To gdzie w koncu jest Batorego? W Wawie czy w Otwocku? Jaka jest nazwa tej knajpki?PozdroVivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziółko 24.11.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Mam pytanko, kto z was kupował wełnę mineralna na ocieplenie poddasza, może macie jakieś namiary. Potrzebuję tego ponad 500m ( bo zamawiam razem ze znajomymi) ,moze wiecie gdzie dostanę najlepszą cenę, potrzebuję 15 i 5. Pozdrawiam Nie wiem czy masz już wełnę, ale tak na wszelki wypadek podaję namiary hurtowni z którą zawsze wszystko sprawnie i tanio załatwiam. Wiązowna, firma nazywa się Przemar. Tel. 795-15-29. pozdrawiam Ziółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 24.11.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 dziekiziólkoa nie wiesz jakie maja ceny ja najlepsza dostalam od Marsela przy rondzie w Józefowiewełna Goodfeber( nie wiem czy dobrze ) 5 cena za 1mkw brutto 5,37, za 15 za 1mkw 15,51br,profile tez najtaniej UD 27 (4m0 po 4,6o) Moze w piatek bede zamawiac, czy ewenrualnie ktos chce sie przylaczyc do zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 24.11.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Czesc. To gdzie w koncu jest Batorego? W Wawie czy w Otwocku? Jaka jest nazwa tej knajpki? Pozdro Vivaldi w podróży Knajpa jest w Otwocku. Nazywa się Ckwadrat i jest na ulicy chyba rzeczywiście Matejki, ale to jest przedłużenie Batorego Kto będzie? Ja zgłaszam swoją obecność 12 grudnia godz. 16-ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 24.11.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Emil Czy mógłbyś znowu zrobić rezerwację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 24.11.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Ja będePozdr.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 25.11.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Ja tez postaram sie wpasc. Na dzien dzisiejszy na 90 %.Vivaldi w podróżyPS. To bedzie spotkanie alkoholowe? Nie wiem jaki wybrac srodek transportu... Rolki, PKP, samochod.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 26.11.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Czesc. To gdzie w koncu jest Batorego? W Wawie czy w Otwocku? Jaka jest nazwa tej knajpki? Pozdro Vivaldi w podróży Knajpa jest w Otwocku. Nazywa się Ckwadrat i jest na ulicy chyba rzeczywiście Matejki, ale to jest przedłużenie Batorego Kto będzie? Ja zgłaszam swoją obecność 12 grudnia godz. 16-ta będę spotkanie jest opcjonalnie alkoholowe (piwko), ja załątwię sobie kierowcę możemy kogoś podrzucić do Józefowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 28.11.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Cześć Wszystkim, Rzeczywiście zimowo się robi, ale do rzeczy Spotkanie forumowiczów grupy Otwockiej NIEDZIELA 12 grudnia godz. 16-sta Na razie naliczyłem: Arzesz,Michvio, MLK, Vivaldi no i Ja. Dajcie znac czy z drugimi połówkami, czy sami. MLK- ja się pisze na transport jak sie da ( zwłaszcza , ze mieszkamy obok siebie ) Podaje namiary na firme o wycinki drzew, u mnie zrobili porządnie, potem wszystlko posprzątane i poukładane, jak zawsze należy uzgodnic zakres prac. Pan Sylwester Szymański 788 77 84, 602-610-432 Pozdrawiam wszystkich EMIl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oferta specjalna na licytacji Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,z zestawu Aplauz Wymiary 73x99x86 cmSiedzisko: pianka wysokosprężysta HRUwaga: możliwe inne koloryCena minimalna zestawu: 300 złCena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżekZapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.plW razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected] zapraszamy na licytacjehttp://www.dlanikoli.prv.pl http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 29.11.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Cześć Wszystkim, Rzeczywiście zimowo się robi, ale do rzeczy Spotkanie forumowiczów grupy Otwockiej NIEDZIELA 12 grudnia godz. 16-sta Na razie naliczyłem: Arzesz,Michvio, MLK, Vivaldi no i Ja. Dajcie znac czy z drugimi połówkami, czy sami. EMIl Ja z Przyległością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts