martta 05.02.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 dziękuję, mi tez się strasznie podobają... az dostałam wypieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 07.02.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Martta, a gdzie w okolicy można obejrzeć produkty Kowalskich? Też mi się podobają, ale zdjęcia w necie nie oddają wszystkiego. Zawsze lepiej zobaczyć jak coś wygląda w rzeczywistości.Pozdr.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 07.02.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Martta, a gdzie w okolicy można obejrzeć produkty Kowalskich? Też mi się podobają, ale zdjęcia w necie nie oddają wszystkiego. Zawsze lepiej zobaczyć jak coś wygląda w rzeczywistości. Pozdr. Wojtek Wojtek,okna maja zamontowani moi sasiedzi: ul. Wiązowska vis a vis nr 29 ( dwa domy z ogrodzeniem z kamienia + kute srodki) jeszcze jeden sasiad np ww. domów: nowy ciemno żółty tynk + brazowy dach.Okna i drzwi sa tez zamontowane w Zakładzie Pogrzebowym przy rondku przed ZEWTem( ul. Warszawska), nie wiem jak sie nazywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 07.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Czy ma ktoś z Was namiary na gościa, który czyści sosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 07.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Martta, a gdzie w okolicy można obejrzeć produkty Kowalskich? Też mi się podobają, ale zdjęcia w necie nie oddają wszystkiego. Zawsze lepiej zobaczyć jak coś wygląda w rzeczywistości. Pozdr. Wojtek a i jeszcze oknami i drzwiami Kowalskich handluje ktos na Bartyckiej ale ja nie mam tam namiarów. No i drożej niż bezpośrednio a oni w nasze rejony jeżdzą . Pozdrawiam Ale dzisiaj mróz... brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 08.02.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witam grupę marttaDrzwi naprawdę ładne. Drogie? Mam jeszcze pytanie dotyczące kładzenia płytek. Czy Twój spec kładł Ci glazurę w nieogrzewanym domu, bo ja jeszcze nie mam grzanego domu (brak gazu) i zastanawiam się czy to nie jest problem -mróz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 08.02.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Arzesz,niestety domu jeszcze nie grzeję piecem,za to chodzi dmuchawa i dwie kozy, dom jest ocieplony więc jest cieplutko.Ciekawa jestem ile za prad zabulę, ale wyjscia niet a jeżeli chodzi o drzwi to bedziemy się targować z tego co wiem to mozna sporo wynegocjowac, a ja zamawiałam hurtem bo do trzech domów i wyszło ok 3o sztuk. Jeszcze nie mam kompletnej wyceny ale sporo taniej niz inne typu: interdoor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witajcie, widzę, że prace w toku. arzesz nasz glazurnik nie chciał kłaść w zimnym domu. Kazał dogrzewać. Uruchomiliśmy kominek i grzejniki elektryczne. Czego się nie robi dla płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 09.02.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Vitam, Napiszcie mi proszę jaki jest zakres obowiązków kierownika budowy, ile sobie taki ktoś liczy za usługe itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.02.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Nasza pani kierownik przyjeżdżała od wielkiego dzwonu, może była z 5-6 razy, wypełniła dziennik budowy, wcześniej zrobiła plan zagospodarowania terenu, dała projekt szamba. Ale nie wydaje mi się to wzorem do naśladowania. Liczyłam na więcej, że dopilnuje robotników, jednak to spadło na nas i wyszło jak wyszło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 10.02.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ja w chwili obecnej poszukuje kierownika. A ceny mialem od 2000 do 4500. Z tego co wywnioskowalem po lekturze forum 2000 to taka srednia warszawska.PozdrawiamVivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 11.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Czesc wszystkim.I ja sie budze ze snu zimowego.Widzialem dom Martty - bardzo fajny ( i duzy).Martta bede rozmawial z Twoim elektrykiem - czy robil Ci rowniez instalacje typu komputer/telewizja etc?Czy macie namiar na kogos kto nie za drogo wykona instalacje alarmowaemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 11.02.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Emil,mam rozprowadzone wszystkie kabelki oprócz kina domowego, mają mi puszczać wzdłuż ścianek, przy desce podłogowej ( może kiedyś się przydadzą ) co do alarmów to jestem średnio przekonana do swojego wyboru- chodzi o rodzaj czujników .Jeżeli chodzi o usługę, terminowość i koszty to jestem zadowolona.Jeżeli chodzi o alarm to mam taki niedosyt bo można było wybrać inne rozwiazania ale wtedy dom byłby jak zaminowany bunkier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 11.02.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Marta, nie pisz tyle o sobie , to mogą czytać nieciekawe typy , edytuj ten post.... Po co ułatwiać im i zachęcać, brakuje jeszcze, żebyś napisała gdzie trzymasz pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 11.02.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Pewnie masz rację, więc zmieniam post..chociaż nie sądzę żeby typy które się w moich okolicach kręcą czytały takie forum, predzej ich znajde przy automatach na kasiorkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 12.02.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Dobrze Marta, że zmieniłaś ten post Dzięki też za wszelkie namiary, są mi bardzo pomocne. Jesteście nieocenieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 14.02.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Kochana grupo, napiszcie jak u was wygladala sprawa platnosci za podstawowe materialy budowlane (bloczki, cegly, beton itp.) Musieliscie placic przy zamowieniu, przed odbiorem, czy moze po? Czy zaliczki sa wymagane? Przede mna duze zakupy a nie chcialbym utopic pieniedzy a potem szukac wiatru w polu....PozdrawiamPS. wiosna tuz tuz - budowlancy budza sie ze snu.PS 2. Dziekuje Martta za kierownika - uscisnelismy sobie wczoraj dlon i bedziemy wspolpracowac.Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 14.02.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 My bloczki fundamentowe ściągaliśmy z okolic Radomia, płatność przy odbiorze. Bloczki suporex z hurtowni obok nas, jakaś zaliczka, bo dużo towaru, a reszta przy odbiorze. Inne rzeczy w hurtowniach obok, płatne przy zamówieniu, potem przywozili nam, ale nie było zastrzeżeń do towaru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 14.02.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Dana15, oplacalo sie sciagac az z tak daleka? Mimo wszystko cena byla konkurencyjna? Jesli tak, poprosze o namiar.Pozdrowienia Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 14.02.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 I jeszcze raz ja.Propozycja dla zaczynajacych budowe lub bedacych jeszcze bez wiezby (halo - mlk, michcio!): moj kierownik budowy ma jakis dobry uklad w suwalskiem czy gdzies tam na wiezbe. Ponoc wychodzi taniej z transportem niz w Wawie. Warunek jest taki, ze trzeba zamowic 2-3 wiezby aby zmiescilo sie na jednego TIR-a. Wtedy transport wychodzi niedrogo. Ktos bylby zainteresowany?Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts