martta 17.02.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Udało się, dokopałam sie do namiarów, wysyłam na priva, mam tez namiar na "skład z dachami" gdzie brałam blachodachówkę ( podobno teraz ceny spadły ) rynny, i okna dachowe i łaty. Bardzo dobrze mi sie współpracowało i nie wybrzydzali mimo ,ze im zwróciłam jedno małe okno bo nie zmiesciło się i cos tam jeszcze namotałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 18.02.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Enzo,ja mam hydrofor w wybudowanej studzience w garażu - przykrytej jakąś klapą (kratownicą?) - na razie w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 18.02.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Musze sie pochwalic!! Odebrałam numer domu Bardzo szybko, szkoda ,ze wczesniej nie wystąpiłam o nadanie numeru, to by nie bładzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 18.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja niestety czekam już miesiąc. Przed chwilą dzwiniłem do urzędu - powiedzieli, że wysłali pod koniec stycznia poleconym, ale coś nie doszło.... Jeszcze trochę poczekam, a jak nie to odbiorę osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 18.02.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Mi powiedzieli ,ze nie wysyłaja tylko trzeba odbierac osobiscie bo za znaczki trzeba zapłacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.02.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Gdzie się załatwia ten numer? Jakie dokumenty trzeba do tego mieć? Czy od razu jest to jednoznaczne z meldunkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 18.02.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja (a właściwie żona) za znaczki zapłaciłem od razu.Numer posesji nie jest jednoznaczny z meldunkiem, ale jest potrzebny np. do podpisania umowy z gazownią. Załatwia się w Urzędzie miasta ale nie pamiętam w jakim wydziale, chyba gospodarki komunalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.02.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Gdzie to jest, powiedzcie mi, bo może powinnam już to załatwiać? Chociaż gazu nie będę miała, ale numerek to tak fajnie by było mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 18.02.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Urząd Miasta Otwockaul. Armii Krajowej 5, 05-400 Otwock Pan który się tym zajmuje nazywa sie Tarasiuk (mam nadzieję, że nie przekręciłem nazwiska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.02.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 arzesz wielkie dzięki. Mam nadzieję, że tam się nie załatwia tylko numerków dla Otwocka? Będę w środę w Otwocku to może zajadę A co trzeba mieć ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 18.02.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Piszesz podanie (możesz odręcznie na miejscu) o nadanie numeru posesji (podajesz nr działki, rejestr, obręb) i płacisz 11 pln za znaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 18.02.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Aha, musisz mieć akt własności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 18.02.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Arzesz, pan nazywa się chyba Tobiasz, no w każdym razie jakoś na "T",Wydział chyba Gospodarki gruntami, w każdym razie na drugim pietrze na prawo, przedostatni pokój.Dana do wniosku potrzebne:- akt własności ( notarialny albo wypis z KW )- mapka geodezyjna,znaczki przy przyjeciu wniosku płaciłam 6zl, do odbioru 11zł.Ze mną się umówił,ze za tydzień mam do niego dzwonić czy podpisane. złożyłam podanie 9 lutego podpisane było z datą 15stego lutego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.02.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Super, zazdroszczę wam waszego numerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 18.02.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dzisiaj odebrałam tabliczkę, cieszyłam się jak dzieciak . To takie fajne uczucie ,już jakbym jedną nogą mieszkała. Jutro wieszamy!!!! Dana szybciutko do Urzedu z wnioskiem, to szybko załatwiają a jaka frajda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.02.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Oj, już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 18.02.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Gratuluję numerka!! Zdaję mi się że "nasze" obie Panie zaraz skończą budowanie i pewno będą tu rzadko pojawiać się :( a szkoda bo są skarbnicą kontaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 18.02.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A propos kontaktów: to mam dobry namiar na wykonawców przyłaczy gazowych, wykonuja tez kotłownie buszują po Wawrze i tam mają dobre kontakty w naszych stronach tez aczkolwiek trochę mniej. Ja niestety nie skorzystałam ( mój chłopina przespał temat a na mnie mówi ,ze jestem "PINDA"!! ) robili u moich teściów w Miedzeszynie, wszystko z papierologią, i jeszcze u znajomych - wszyscy są bardzo zadowoleni. Jak potrzeba to służę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 19.02.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Zdaję mi się że "nasze" obie Panie zaraz skończą budowanie i pewno będą tu rzadko pojawiać się :( a szkoda bo są skarbnicą kontaktów mlk jeszcze trochę zostało do końca budowania, więc bez obaw, jeszcze parę kontaktów wypróbujemy, zanim je wam podamy A tak wogóle, to przydatne są te kontakty, które podajemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 19.02.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 A propos kontaktów: to mam dobry namiar na wykonawców przyłaczy gazowych... A u nas gazu niet... i jeden problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts