arzesz 21.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Arzesz, pan nazywa się chyba Tobiasz, no w każdym razie jakoś na "T", Wydział chyba Gospodarki gruntami, w każdym razie na drugim pietrze na prawo, przedostatni pokój. Dana do wniosku potrzebne: - akt własności ( notarialny albo wypis z KW ) - mapka geodezyjna, znaczki przy przyjeciu wniosku płaciłam 6zl, do odbioru 11zł. Ze mną się umówił,ze za tydzień mam do niego dzwonić czy podpisane. złożyłam podanie 9 lutego podpisane było z datą 15stego lutego. Pozdrawiam Tak myślałem, że coś pomyliłem Jest tak jak napisała martta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 22.02.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Zdaję mi się że "nasze" obie Panie zaraz skończą budowanie i pewno będą tu rzadko pojawiać się :( a szkoda bo są skarbnicą kontaktów mlk jeszcze trochę zostało do końca budowania, więc bez obaw, jeszcze parę kontaktów wypróbujemy, zanim je wam podamy A tak wogóle, to przydatne są te kontakty, które podajemy? U mnie w rodzinie wszyscy budują, więc ja tak szybko z forum nie wyskoczę. zreszta niedawno je znalazłam i to wciąga. Powinny być plakietki forumowiec nałogowiec. ( od ilosci logowań w ciagu dnia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 22.02.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 A propos kontaktów: to mam dobry namiar na wykonawców przyłaczy gazowych, wykonuja tez kotłownie buszują po Wawrze i tam mają dobre kontakty w naszych stronach tez aczkolwiek trochę mniej. Ja niestety nie skorzystałam ( mój chłopina przespał temat a na mnie mówi ,ze jestem "PINDA"!! ) robili u moich teściów w Miedzeszynie, wszystko z papierologią, i jeszcze u znajomych - wszyscy są bardzo zadowoleni. Jak potrzeba to służę. OJjjj , jeszcze raz ja - jeśli można to znowu i ja bym skorzystał? Nie wiem wprawdzie jak się odwdzięczyć ale coś wymyślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 23.02.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Dana u mnie też gazu niet a jaki masz piec (olej czy paliwa stałe?)R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 23.02.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A propos kontaktów: to mam dobry namiar na wykonawców przyłaczy gazowych... A u nas gazu niet... i jeden problem z głowy U mnie też niet gazu, a jaki masz piec??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 23.02.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 OJjjj , jeszcze raz ja - jeśli można to znowu i ja bym skorzystał? Nie wiem wprawdzie jak się odwdzięczyć ale coś wymyślę.... Mam namiary z gazowni w Józefowie u mnie za projekty matriał i wykonanie wzięli 4 tyś. Długość przyłącza 5 m. Jeśli uważasz , że cena znośna dam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.02.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A propos kontaktów: to mam dobry namiar na wykonawców przyłaczy gazowych... A u nas gazu niet... i jeden problem z głowy U mnie też niet gazu, a jaki masz piec??! Piec mamy Ulricha olejowy, ale jescze nie podłączony, dopiero okaże się co kupiliśmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 24.02.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam,Będziesz na spotkaniu forumowiczów?R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 24.02.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Do kogo to pytanie Richardo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 25.02.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Do Ciebie DanaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 25.02.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 No właśnie cały czas planowałam to, ale wczoraj wyszło mi niespodziewane ważne spotkanie i koliduje mi z muratorowym. Zobaczę co się da zrobić, ale kiepsko to widzę Strasznie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 25.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Ja się wybieram, niestety sama bo mój połówek odpadł w przedpiegach Czy ktoś z Was się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 25.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 A kiedy to spotkanie? Prosze o podanie miejsca i czasu.Pozdrawiam Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 25.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Spotkanie w siedzibie Muratora Warszawa 5 marca godz 14 albo 15.Cała rozpiska na początku strony głównej.Jak tam, ktoś się jeszcze wybiera?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 28.02.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ja niestety znowu nie mogę Mam za to ważny powód: w Dzień Kobiet planuję zostać tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 28.02.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ja niestety znowu nie mogę mam za to ważny powód: W dzień kobiet planuję zostać tatą g r a t u l a c j e ! ! ! ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek X 28.02.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajcie!Ja pobudowałem się w Karczewie. Już mieszkam.Na forum zaglądam od niedawna - a szkoda. Nie wiedziałem, że z okolic jest Was aż tylu.Kończę i wracam do czytania forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 28.02.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ja niestety znowu nie mogę Mam za to ważny powód: w Dzień Kobiet planuję zostać tatą Dołączam swoje: GRATULACJE !!!! Zdradź jeśli wiesz chłopiec czy dziewczynka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 28.02.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dziękuję bardzo, ale wstrzymajcie się proszę jeszcze z gratulacjami. Podobno ma być dziewczynka - Maja Jak się wykluje - nie omieszkam Was poinformować Wtedy gratulacje jak najbardziej wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 28.02.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Arzesz, gratulacje. Choc troche spoznione o przynajmniej 6 miesiecy : )Kochani inwestorzy - kto jeszcze nie ruszyl z budowa a zaczyna na wiosne (tak jak ja) niech pomysli o wczesniejszym zakupie styropianu. Ponoc od marca ma podrozec o 15%. Taki wniosek plynie z moich sobotnich wojazy po hurtowniach. PozdrawiamVivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts