Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

Arzesz,

pan nazywa się chyba Tobiasz, no w każdym razie jakoś na "T",

Wydział chyba Gospodarki gruntami, w każdym razie na drugim pietrze na prawo, przedostatni pokój.

Dana do wniosku potrzebne:

- akt własności ( notarialny albo wypis z KW )

- mapka geodezyjna,

znaczki przy przyjeciu wniosku płaciłam 6zl, do odbioru 11zł.

Ze mną się umówił,ze za tydzień mam do niego dzwonić czy podpisane.

złożyłam podanie 9 lutego podpisane było z datą 15stego lutego.

Pozdrawiam

Tak myślałem, że coś pomyliłem :roll:

Jest tak jak napisała martta

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zdaję mi się że "nasze" obie Panie zaraz skończą budowanie :) i pewno będą tu rzadko pojawiać się :( :(

a szkoda bo są skarbnicą kontaktów :lol: :wink:

mlk jeszcze trochę zostało do końca budowania, więc bez obaw, jeszcze parę kontaktów wypróbujemy, zanim je wam podamy :) A tak wogóle, to przydatne są te kontakty, które podajemy?

U mnie w rodzinie wszyscy budują, więc ja tak szybko z forum nie wyskoczę. zreszta niedawno je znalazłam i to wciąga. Powinny być plakietki forumowiec nałogowiec. :D ( od ilosci logowań w ciagu dnia )

A propos kontaktów:

to mam dobry namiar na wykonawców przyłaczy gazowych, wykonuja tez kotłownie buszują po Wawrze i tam mają dobre kontakty w naszych stronach tez aczkolwiek trochę mniej.

Ja niestety nie skorzystałam ( mój chłopina przespał temat a na mnie mówi ,ze jestem "PINDA"!! :roll: ) robili u moich teściów w Miedzeszynie, wszystko z papierologią, i jeszcze u znajomych - wszyscy są bardzo zadowoleni.

Jak potrzeba to służę. :D

OJjjj 8) , jeszcze raz ja - jeśli można to znowu i ja bym skorzystał? :D :D

Nie wiem wprawdzie jak się odwdzięczyć ale coś wymyślę.... 8)

OJjjj , jeszcze raz ja - jeśli można to znowu i ja bym skorzystał?

Nie wiem wprawdzie jak się odwdzięczyć ale coś wymyślę....

Mam namiary z gazowni w Józefowie u mnie za projekty matriał i wykonanie wzięli 4 tyś. Długość przyłącza 5 m. Jeśli uważasz , że cena znośna dam namiar. :wink:

Arzesz, gratulacje. Choc troche spoznione o przynajmniej 6 miesiecy : )

Kochani inwestorzy - kto jeszcze nie ruszyl z budowa a zaczyna na wiosne (tak jak ja) niech pomysli o wczesniejszym zakupie styropianu. Ponoc od marca ma podrozec o 15%. Taki wniosek plynie z moich sobotnich wojazy po hurtowniach.

Pozdrawiam

Vivaldi w podróży