vivaldi 24.03.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Tak, Emil - hydraulik od p. Leszka jest brany pod uwage. Ale chcialbym sprawdzic innych. Martta - ponoc masz dobre namiary na elektrykow. Kierownik budowy (p. Wojtek) mowil mi, ze znasz caly ZE w Otwocku Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 24.03.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 To i ja ponękam Emila. Znalazł się numer do producentów szamba? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 24.03.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Tak, Emil - hydraulik od p. Leszka jest brany pod uwage. Ale chcialbym sprawdzic innych. Martta - ponoc masz dobre namiary na elektrykow. Kierownik budowy (p. Wojtek) mowil mi, ze znasz caly ZE w Otwocku Pozdrowienia Vivaldi juz dawałam namiar na forum ale żeby przyspieszyć Marcin Szczepaniak 0606 164 104. załatwiam mi: prowizorkę potem stałe łacze i w domu podłaczenia - dokończył. Jestem baaardzo zadowolona, wszystko sprawnie z cała papierologią. I niedrogo a poza tym jest cały czas na miejscu, jak mi się coś zepsuło to szybko podjeżdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkk 24.03.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ale wam zazdroszczę.Ja jestem dopiero na etapie warunków zabudowy arkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 25.03.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Dziekuje Martta za namiar. Nawet sie juz umowilem na po Swietach! Arkk, jak ja ci zazdrosze - jeszcze tyle przed toba A za mna juz lawy... i fundament... A tak fanie sie do robilo... Trzymajcie sie cieplo w czasie Swiat! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 25.03.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Dziekuje Martta za namiar. Nawet sie juz umowilem na po Swietach! Arkk, jak ja ci zazdrosze - jeszcze tyle przed toba A za mna juz lawy... i fundament... A tak fanie sie do robilo... Trzymajcie sie cieplo w czasie Swiat! pozdrowienia już masz scianki fundamentowe???? toś Ty nie Vivaldi, ale Speedy Gonzalez Chciałbym wszystkim życzyć: WESOŁEGO JAJECZKA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 25.03.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Tak, juz scianki sa! Ja to raczej speedy nie jestem, tylko moi wykonawcy Zycze wszystkim takich - szybcy i bezproblemowi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 25.03.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 A i jeszcze jedno: czy ktos ma namiar na tani transport i piasek do zageszczenia pod podloga? Sprawa pilna - zasypuje fundamenty w czwartek.... Oczywiscie panowie: Ksiazek, Krzeminski, Korzen sa mi znani - chcialbym jeszcze kilku sprawdzic. A ma to sens, poniewaz np na samej studni zaoszczedzilem 600 zl. Wystarczylo podzwonic. Podobnie sprawa sie ma z elektrykami - prowizorka budowlana - od 1800 do 2500zl. Rachunek jest prosty!Z gory dziekuje i bawcie sie dobrze w czasie Swiat!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 29.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Święta, święta i już po świętach Znowu trzeba się wziąć ostro do roboty. Pozdrawiam wszystkich słonecznie i wiosennie (nareszcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 29.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Witam i pozdrawiam Was po Świętach,Vivaldi : zgodnie z umową piszę co mam w papierach w temacie piach :"gość od piachu" - 609 609 306Trakt Lubelski chyba P.Kadej - 601 801 403P.Frelek ? - 608 309 408P.Siwek - o nim Ci mówiłem - 502 255 699Jadę do Zielonki zapytam o ten drut. Czy ktoś robił dach w firmie Dach Plus Bis przed rondem w Świdrze ?jakieś opinie ?dzięki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 29.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Witam i pozdrawiam Was po Świętach,Vivaldi : zgodnie z umową piszę co mam w papierach w temacie piach :"gość od piachu" - 609 609 306Trakt Lubelski chyba P.Kadej - 601 801 403P.Frelek ? - 608 309 408P.Siwek - o nim Ci mówiłem - 502 255 699Jadę do Zielonki zapytam o ten drut. Czy ktoś robił dach w firmie Dach Plus Bis przed rondem w Świdrze ?jakieś opinie ?dzięki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 29.03.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Dachplus bis zrobil mi ofertę w ub. roku- taką kontrolną, do szacunków kosztów budowy, która ma się niedługo zacząc. DRODZY byli, polecam za to zapolski dachy bodaj, na terenie ładeksu, przed rondkiem przy wale, jadąc od wawy po prawej stronie. Do końca kwietnia mają promocję. Czy ktoś coś o nich wie??? Czy uczciwi, jacy dekarze itd, może ktoś robił, słyszał, itd... Przymierzam się do zakupu u nich, ale dach, to dopiero koniec lata?jesień, więc mam pewne rozterki i wątpliwości, za to oni jeszcze sporą zniżkę zimową, co robić???? Ruszcie pamięcią, może ktoś coś o nich wie. PROSZĘĘĘĘ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 30.03.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ja niestety nic nie wiem o tamtych okolicach "dachowych", więc nie mogę pomóc. Czy ktoś składał papierki o użytkowanie domu? Jak to wygląda, co trzeba mieć i gdzie się skłąda papierzyska? Pozdrawiam grupę wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.03.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Witam i pozdrawiam Was po Świętach, Vivaldi : zgodnie z umową piszę co mam w papierach w temacie piach : "gość od piachu" - 609 609 306 Trakt Lubelski chyba P.Kadej - 601 801 403 P.Frelek ? - 608 309 408 P.Siwek - o nim Ci mówiłem - 502 255 699 Jadę do Zielonki zapytam o ten drut. Czy ktoś robił dach w firmie Dach Plus Bis przed rondem w Świdrze ? jakieś opinie ? dzięki M. mam od nich wycenę, w sumie są podobni do konkurencji (po kilku iteracjach=negocjacjach) jesteś zdecydowany na karpiówkę na dach?? wybierasz się do Zielonki po stal?? po ile mają? może kupimy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 30.03.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Karpiówka jednak najdroższa a wpadła nam w oko inna b.ładna ceramiczna i chcemy zobaczyć gdzieś realizacje (von Muller)Cena stali w konsorcjum w Zielonce nie podlega negocjacji, jedyne co mozna przyoszczędzić to ew. wspólny transport ale to będą grosze (chcą 200 do Otwocka) a i termin trzeba by zgrać, pozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 30.03.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ja niestety nic nie wiem o tamtych okolicach "dachowych", więc nie mogę pomóc. Czy ktoś składał papierki o użytkowanie domu? Jak to wygląda, co trzeba mieć i gdzie się skłąda papierzyska? Pozdrawiam grupę wiosennie własnie co trzeba ZŁOŻYC ??? Pozdrawiam wszystkich widze,że grupa pobudzona i ostro ruszyła z robotą. Ja mam na sobote zapłanowane sprzatanie działki bo dziwne rzeczy sie na niej ujawniły po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.03.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Karpiówka jednak najdroższa a wpadła nam w oko inna b.ładna ceramiczna i chcemy zobaczyć gdzieś realizacje (von Muller) Cena stali w konsorcjum w Zielonce nie podlega negocjacji, jedyne co mozna przyoszczędzić to ew. wspólny transport ale to będą grosze (chcą 200 do Otwocka) a i termin trzeba by zgrać, pozdrawiam M. no to nie warto razem a wiesz już ile tam chcą za stal? pochwalę się, ostatnio kupiłem barak dla ekipy oraz siatkę i słupki ogrodzeniowe (20% taniej niż oferują w Zowpolu w Józefowie), a w czwartek przyjeżdża facet bić studnię!! za tydzień w środę przychodzi ekipa, więc muszę zamówić koparkę i geodetę! zaczyna mnie to kręcić skąd braliście koparkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 30.03.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 wiem ile za pręt kwadrat 1,4x1,4, ceownik 4,9x3,8 i płaskownik 3,0x1,0bo z tego będę chyba robił ogrodzenie, koparkę to ja za każdym razem brałem inną bo lepiej było domówić cenę na telefon a po zapoznaniu to oczekiwania Panów rosły i rosły...humus z wywiezieniem - Pan Krzemiński wykopy wąskoprzestrzenne pod ławy - Pan Rysio M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 30.03.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ja brałem do Krzeminskiego. 10 zl za m3 wykopanego piachu z wywiezieniem oraz przy zasypywaniu fundamentow 70 zl /h pracy kopary. Ale to byla cena promo. Ogolnie chca 80-100 zl /h. Tel do ww pana 604 364 682Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 30.03.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 A przy okazji - prosba do zadaszonych forumowiczow - napiszcie o swoich doswiadczeniach z kryciem owych, gdzie kupowaliscie dachowke i czy macie dobrych dekarzy.Pozdrawiam grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts