michcio 30.03.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 mlk : dzwoniłem i zwiększyłem zamówienie drewna na więźbę, Pan powiedział że pojadą dwa niezależne transporty bo się nie zmieściVivaldi : czy dojechałeś do kopalni ? jakieśustalenia ?M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 30.03.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 A przy okazji - prosba do zadaszonych forumowiczow - napiszcie o swoich doswiadczeniach z kryciem owych, gdzie kupowaliscie dachowke i czy macie dobrych dekarzy. Pozdrawiam grupe Jeżeli o mnie chodzi to mam blachodachówkę Budmat Sara, okna Fakro i rynny brałam wszystko w firmie Dachwit ( Dębę Wielkie) dekarz ze Świdra bardzo porządna ekipa i jestem zadowolona. Z Dachwitu też , brałam od nich jeszcze Veluxy ceny maja bardzo konkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.03.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 mlk : dzwoniłem i zwiększyłem zamówienie drewna na więźbę, Pan powiedział że pojadą dwa niezależne transporty bo się nie zmieści też dziś do nich dzwoniłem i powiedziałem żeby zrobili mały zapas na długości mówili że w przyszłym tygodniu zaczną to ciąć, o transporcie nie wspominali - w sumie to jest mi to wszystko jedno - byleby dobre było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 30.03.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 martta napisala Jeżeli o mnie chodzi to mam blachodachówkę Budmat Sara, okna Fakro i rynny brałam wszystko w firmie Dachwit ( Dębę Wielkie) dekarz ze Świdra bardzo porządna ekipa i jestem zadowolona. Z Dachwitu też , brałam od nich jeszcze Veluxy ceny maja bardzo konkurencyjne. Poprosze Cie zatem o jakies namiary. Na Dachwit i na dekarzy. I z gory dziekuje. Michcio napisal: czy dojechałeś do kopalni ? jakieśustalenia ? Tak, bylem dzis rano. Okazuje sie, ze takie maja ceny jak mowil moj czlowiiek od piasku. Zadnej sciemy A szkoda, bo myslalem, ze cos utarguje bedac u zrodel... A czemuz to mlk i Michcio domowiliscie drewna? Wzrosly apetyty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 31.03.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 domówiłem drewna bo jednak deskuję dach, biorę także u nich materiał na łaty i kontrłaty, nie impregnuję (u nich) bo nie chcieli zejść z cenąM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 31.03.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 No proszę, pierwsze promienie słoneczne wyszły zza chmur, a panowie ruszyli do budowania Super, życzę takiego zapału przez cały czas budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 31.03.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Dana, zapalu zapewne starczy, gorzej bedzie z mamona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 01.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Dana, zapalu zapewne starczy, gorzej bedzie z mamona. Pozdrawiam kiedy będziesz u Siebie na budowie? chętnie bym odwiedził i pogadał! wygląda że stal kupię w trans-budzie, fi 12 wychodzi po 2.10 rozglądałem się za kablem elektrycznym ziemnym (YKY 5*2.5) - róznica pomiędzy Bargo w Michalinie, a takim nowym sklepem przy Marcpolu na Nadwiślańskiej wyszła 30% na korzyść Michalina!! wczoraj odwiedziłem jeszcze jedną firmę od dachów (Zapolscy przy rondzie z traktem lubelskim) i mnie zastrzelili: róznica pomiędzy euronitem (do wczoraj byłem na niego zdecydowany na 85%) na mój dach a naturalną Koramic L15 (jest promocja -12%) wyszła ... 3500zł!!!!!!!!!!!! wg mnie to nokaut bo dach mam duży (330m2) i skomplikowany (9 połaci, 70mb gąsiorów), dla porównania to róznica euronit kontra brass podwójne-s wynosi 2000zł angoba (kilka kolorów do wyboru) kosztuje dodatkowe 1500zł - ewentualnie żeby zaoszczędzić zmienię rynny z Marleya na Cellfast Bryza (10lat gwarancji) co o tym myślicie? wiem że te kwoty drogą nie chodzą, ale jak położyłem obok siebie euronit i koramic to różnica jest ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 01.04.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 przepraszam,iż dołączam sie do wątku i to w dodatku mój post nie będzie związany z tematem(przynajmniej nie całkowicie),ale.... Jestem handlowcem z firmy Dachlux(hurtowanie sprzedające pokrycia dachowe) działającym w terenie(rejon Wawra,Otwocka,Józefowa,Wału Miedzeszyńskiego,Rembertowa,Wołomina).Jesli ktos z Państwa jest zainteresowany kupnem dachu,zawsze mogę podjechac na budowę,porozmawiać,sporządzic niezobowiązującą ofertę na którymś z naszych punktów handlowych.Firma Dachlux jest w tej chwili największym dystrybutorem pokryć dachowych w Warszawie,więc ceny mamy bardzo konkurencyjne!!!!!!!!! Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 608 475 793 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 01.04.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Vivaldi Dachwit: psn Jacek Witecki 0505 123-862 Dekarz: pan Marek Skrzypczak 719 84-16 Pozdrawiam wszystkich wiosennie, u Was ruch u mnie trochę się uspokoiło . Glazurki , terakota ... jakoś tak powoli się posuwają roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 01.04.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witajcie, mlk jeżeli różnica w dachówce jest tak mała, bierz lepszą, nie będziesz żałował. My też robliśmy wyceny i tak od blachy doszliśmy do dachówki ceramicznej tu niewielka cena, tu niewielka i tak skoczyliśmy na ceramikę. Lepiej chyba na rynnach przyoszczędzić, bo to mniejszy koszt kiedyś wymienić, a dach robisz na lata. Takie jest moje zdanie, ale oczywiście decyzja jest Twoja. Pan z Dachluxu nie powinien się tutaj reklamować, ale nadmienię, że braliśmy dachówkę od nich właśnie. Nie wiem, czy wycisnęliśmy najlepszy rabat, ale usatysfakcjonowało nas to Dekarzy od nich nie braliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 01.04.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Aha, narobiliście mi smaka na adresik i numerek na domku, no i byłam w Otwocku, ale mnie odesłali do starostwa , a ze starostwa odprawili mnie do gminy . Ale już na dzisiaj miałam dosyć urzędów, więc nie pojechałam do gminy. Próbuję załatwić pozwolenie na budowę garażu, a to ślimaczy się jak nie wiem co. Martta myślałam, że oddawałaś już budynek do urzytkowania, dlatego pytałam Cię o to. My musimy się do tego szykować ze względu na kredyt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bu 01.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam wszystkich?My remontujemy się w Glinie, a raczej jesteśmy na początku drogi już nieźle przerażeni.Mam ogromną prośbę, czy mógłby ktoś polecić mi geodetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 01.04.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Dana napisała Pan z Dachluxu nie powinien się tutaj reklamować, ale nadmienię, że braliśmy dachówkę od nich właśnie. Nie wiem, czy wycisnęliśmy najlepszy rabat, Z moich obserwacji wynika że dają rabat w granicach 19-24% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 01.04.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Bu napisałMam ogromną prośbę, czy mógłby ktoś polecić mi geodetę. U mnie geodeta był z Otwocka ceny miał ok. Nie pamiętam Nazwiska ale tel do niego wysyłam Tobie na PRIV. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bu 01.04.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Bardzo dziękuję, będę do niego dzwoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 01.04.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 mlk : bardzo cenna uwaga, czy transbud wychodzi rzeczywiście taniej niż zielonka ?czy to nie o transbudzie pisał ktoś tu dawano temu że byli trochę nieuczciwi ?M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 01.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 czy to nie o transbudzie pisał ktoś tu dawano temu że byli trochę nieuczciwi ? Ja mam ambiwalentne odczucia zwiazane z ta firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 01.04.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Japan:Witaj,dodaj więcej proszę temu właśnie służy to forum !M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 01.04.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 U mnie ich kierowca ,,dogadał się" z murarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts