martta 06.05.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Vivaldi, wylewki to koniecznie miksokret- rewelacja,równiótko czyściutko, czas jeden dzień 150m namiar: p. Zdzisław 0601291573 namiar poprawianie po ekipie która robiła mi na dole normalne to koszmar i wywalona kasa do wykończeniówki na kiedy potrzebujesz , moje chłopaki będa robiły w Falenicy poddasze zejdzie im z 4 miesiące, mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 06.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Emil, dlaczego piszesz, ze nie miales szczescia? Przeciez obcowales z przyroda i podziwiales moj domek Nieprawdaz? Martta! Jak zwykle jestes niezawodna! Duze DZIEKUJE! Szkoda, ze twoje chlopaki wolne beda dopiero tak pozno.... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 06.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 WItam Grupę. Mlk ładne zdjęcia (jaki masz aparat?) ten sam co wcześniej: canon G3 u mnie zrobiło się starszne bagno w drodze dojazdowej :( dziś miało być wrzucone dwie wywrotki gruzu, może będzie lepiej, ale zapobiegawczo opóźniłem dostawę kantówki testem będzie przejazd gruszki - jednak teraz wylewam chudziak na posadzki poza tym teraz uwija się u mnie p. hydraulik - znaleziony na tym forum piszcie jak najwięcej o wykończeniówce!! mimo że ledwo co wystaję z ziemi, to juz myślę o tym co będę robił za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 06.05.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Emil,ja też szukam drzwi między domem a garażem, i tak:makrkety typu ob.itp.z tańszych drzwi to 1000zł ale średnio ładne - antywłam ( podaje ceny z ościeżnicą)u mnie widać je z holu więc muszą być przyzwoite,szukałam na allegro , maja jakies przeceny na Dziadka ale okolice Nadarzyna, jeżeli Ci na wyglądzie nie zależy to tanie wyprzedaż znalazłam:http://www.kimarproart.pl/wyprzedaz.phpmają przecenione drzwi okna - towar pełnowartościowy zamówiony przez klientów nieodebrany albo z błędnych zamówień, trochę tego jest. Jeszcze musze podjechać na Wawerską do Józefowa, po wycenę do teściowej wstawiali drzwi zewnętrzne nie są drodzy.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 06.05.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 aha, mam pytanie znalazłam w necie namiar na firmę z Polnej z Józefowa( nr chyba 14) okna, drzwi, itp był tam ktoś?! w necie oferta wygląda ciekawie tylko nie pamiętam strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 06.05.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Dzięki martta za telefon do mebelków kuchennych. Ja drzwi pomiędzy garażem a kotłownią zamontowałem od wujka. Akurat wymieniał sobie zewnętrzne, więc skorzystałem. Pogoda mogłaby się poprawić. Dziś wprawdzie ładniej, ale żeby nie padało po łikendzie bo mi nigdy tych tynków nie skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławekk 06.05.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Enzo, według jakiego projektu budujecie?Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 06.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witajcie, dzięki za miłe słowa o moich schodach. Nie miałam wyceny od stopnia. U nas jest dużo tralek i duży podest 1x1,50m Porównywałam ceny całości, było u mnie kilku stolarzy i to była najlepsza oferta. arzesz ja już zamówiłam kuchnię też u stolarza, w Otwocku jakoś nie trafiłam ma sklepy, które mi podała Marta, chyba tylko jeden. A co do nocowania to wyobrażam sobie, co czułeś, bo ja z rodzinką też nocowałam w domku przez długi weekend. Wprawdzie są już podłogi i drzwi, ale to są niepowtarzalne przeżycia Oby więcej takich Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 06.05.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 A w Majdanie przed Grycanem iglaczki sprzedaje chyba ktoś z naszej grupy, kiedyś się odzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 07.05.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Dana15, a dokad te schody? Czy ktos z grupy dysponuje jeszcze namiarem - za przeproszeniem - na taniego i dobrego dekarza? Martta, z twoim jestem umowiony na dzis. Fajnie sie nam zaktywowala grupa w ostatnich dniach. Tak trzymajmy. Niestety nikt mi nie odpowiedzial na pytanie fundamentalne: kto jest matka grupy Albo przynajmniej, ktora kobieta byla pierwsza (w kosmosie to wiem).... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 07.05.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 vivaldi te schody to do nieba Nie widać na drugim zdjęciu? marta czy już masz odebrany budynek? minęło 21 dni? napisz coś o tym. Ja zgapiłam się z geodetą i teraz muszę czekać i nie wiem, jak to wpłynie na kredyt, znowu się wszystko pląta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.05.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Oj Grupa wyjechała na weekend Zatem życzę udanego zasłużonego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 08.05.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Absolutnie nie! Grzebie w forum jak dziecko w zupie, ktorej juz nie chce jesc. Dana15, twoje schody sa po prostu niebianskie Czy piszac o tych oknach z Zakretu mialas na mysli trase na Lublin czy Terespol? Ja jestem po kolejnych spotkaniach z dekarzami i na razie zadnego swiatelka w tunelu. Generalnie - drogoooooo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.05.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Dzięki za miłe słowa o moich "niebiańskich" schodach. Nieskromnie powiem, że jak ktoś jest u nas w domu "na oględzinach" to... schody robią wrażenie vivaldi okna są zaraz za Zakrętem (skręt na Zagórze) juz na trasie lubelskiej. Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 08.05.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Czy ktoś z Was kto wie gdzie pracuję i jak daleko mi do bycia hydraulikiem, mogliby naprowadzić tego Pana na właściwe tory? http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=656046#656046dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 09.05.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 [arzesz ja już zamówiłam kuchnię też u stolarza dana a skąd go wzięłaś? no i czy drogi?I jeszcze jedno - dlaczego też. Ktoś jeszcze zamówił u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 arzesz namiar na stolarza wzięłam od sąsiadów, zrobił im kuchnię i widać, że solidna robota, zrobił wycenę u mnie i wyszło ok. 3 tys. taniej niż inne oferty (zaznaczam, że do oferty były podawane te same namiary). A napisałam, że też wzięłam stolarza, bo do schodów też wziełam stolarza, ale innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 09.05.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 ok rozumiem No cóż ja poczekam, na wycenę z Otwocka i zobaczę co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 arzesz przesłałam Ci namiary na priva. Daj znać, czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 09.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witajcie,pojeżdziliśmy trochę z Żoną w niedzielę oglądając Wasze dokonania :Emilu : ładne ogrodzenie, prosta forma i naprawdę nam się podobałoMartto : nie wiedziałem że mamy do siebie tak blisko, ta sama parafia (jeśli i wyznanie to samo), w zimie na łyżwy nad Świder będę chodził koło Twojego domu,Vivaldi : piękna więźbaa do mlk nie hydraulika nie dotarłem bo podobno ma mokro (w drodze)trzymajcie się ciepło M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts