Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

Vivaldi,

wylewki to koniecznie miksokret- rewelacja,równiótko czyściutko, czas jeden dzień 150m

namiar:

p. Zdzisław 0601291573 :p

namiar

poprawianie po ekipie która robiła mi na dole normalne to koszmar i wywalona kasa :evil:

do wykończeniówki na kiedy potrzebujesz , moje chłopaki będa robiły w Falenicy poddasze zejdzie im z 4 miesiące, mogę polecić

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

WItam Grupę.

Mlk ładne zdjęcia (jaki masz aparat?)

ten sam co wcześniej: canon G3

u mnie zrobiło się starszne bagno w drodze dojazdowej :( :(

dziś miało być wrzucone dwie wywrotki gruzu, może będzie lepiej, ale zapobiegawczo opóźniłem dostawę kantówki

testem będzie przejazd gruszki :oops: - jednak teraz wylewam chudziak na posadzki

poza tym teraz uwija się u mnie p. hydraulik - znaleziony na tym forum :)

piszcie jak najwięcej o wykończeniówce!! mimo że ledwo co wystaję z ziemi, to juz myślę o tym co będę robił za rok :roll:

Emil,

ja też szukam drzwi między domem a garażem, i tak:

makrkety typu ob.itp.

z tańszych drzwi to 1000zł ale średnio ładne - antywłam ( podaje ceny z ościeżnicą)

u mnie widać je z holu więc muszą być przyzwoite,

szukałam na allegro , maja jakies przeceny na Dziadka ale okolice Nadarzyna, jeżeli Ci na wyglądzie nie zależy to tanie wyprzedaż znalazłam:

http://www.kimarproart.pl/wyprzedaz.php

mają przecenione drzwi okna - towar pełnowartościowy zamówiony przez klientów nieodebrany albo z błędnych zamówień, trochę tego jest.

Jeszcze musze podjechać na Wawerską do Józefowa, po wycenę do teściowej wstawiali drzwi zewnętrzne nie są drodzy.

pozdr

Dzięki martta za telefon do mebelków kuchennych.

Ja drzwi pomiędzy garażem a kotłownią zamontowałem od wujka. Akurat wymieniał sobie zewnętrzne, więc skorzystałem.

Pogoda mogłaby się poprawić. Dziś wprawdzie ładniej, ale żeby nie padało po łikendzie bo mi nigdy tych tynków nie skończą :(

:p

Witajcie,

dzięki za miłe słowa o moich schodach. Nie miałam wyceny od stopnia. U nas jest dużo tralek i duży podest 1x1,50m Porównywałam ceny całości, było u mnie kilku stolarzy i to była najlepsza oferta.

arzesz ja już zamówiłam kuchnię też u stolarza, w Otwocku jakoś nie trafiłam ma sklepy, które mi podała Marta, chyba tylko jeden.

A co do nocowania to wyobrażam sobie, co czułeś, bo ja z rodzinką też nocowałam w domku przez długi weekend. Wprawdzie są już podłogi i drzwi, ale to są niepowtarzalne przeżycia :) Oby więcej takich :)

Pozdrawiam :)

Dana15, a dokad te schody? :lol:

Czy ktos z grupy dysponuje jeszcze namiarem - za przeproszeniem - na taniego i dobrego dekarza? Martta, z twoim jestem umowiony na dzis.

Fajnie sie nam zaktywowala grupa w ostatnich dniach. Tak trzymajmy. Niestety nikt mi nie odpowiedzial na pytanie fundamentalne: kto jest matka grupy :-? Albo przynajmniej, ktora kobieta byla pierwsza (w kosmosie to wiem)....

Pozdrowienia

Absolutnie nie! Grzebie w forum jak dziecko w zupie, ktorej juz nie chce jesc. Dana15, twoje schody sa po prostu niebianskie :lol:

Czy piszac o tych oknach z Zakretu mialas na mysli trase na Lublin czy Terespol? Ja jestem po kolejnych spotkaniach z dekarzami i na razie zadnego swiatelka w tunelu. Generalnie - drogoooooo :cry:

Pozdrawiam

arzesz namiar na stolarza wzięłam od sąsiadów, zrobił im kuchnię i widać, że solidna robota, zrobił wycenę u mnie i wyszło ok. 3 tys. taniej niż inne oferty (zaznaczam, że do oferty były podawane te same namiary).

A napisałam, że też wzięłam stolarza, bo do schodów też wziełam stolarza, ale innego :)

Witajcie,

pojeżdziliśmy trochę z Żoną w niedzielę oglądając Wasze dokonania :

Emilu : ładne ogrodzenie, prosta forma i naprawdę nam się podobało

Martto : nie wiedziałem że mamy do siebie tak blisko, ta sama parafia (jeśli i wyznanie to samo), w zimie na łyżwy nad Świder będę chodził koło Twojego domu,

Vivaldi : piękna więźba

a do mlk nie hydraulika nie dotarłem bo podobno ma mokro (w drodze)

trzymajcie się ciepło

M.