arzesz 13.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Jeśli chodzi o styropian to wg. mnie nie ma sensu dawać 2x5cm, bo idzie więcej kleju i jest to dodatkowe obciążenie. Lepiej dać jedną warstwę styropianu frezowanego. pzdr/a/ Vivaldi i Enzo mają ścianę 3warstwową, więc te 2x5 jest w środku a Ty piszesz o 2warstwowej To rzeczywiście zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 13.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Marta, a Twoje tynkowanie zewnętrzne to na jakim etapie jest? Czy coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 13.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Dana mój tynk zewnętrzny jest w fazie przymiarki, tzn ,że o nim duużo myślę, dom jest ocieplonu ale nie było sensu tynkować bez okien i drzwi, poza tyn jak zrobie podbitkę to sporo miejsca odpadnie i wyjdzie mniej tynku, mozna się będzie pokusić o jakis lepsiejszy taki co to na niego brud nie siada i karczerkiem sie go myje --- kiedystam na razie bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 13.05.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Marta, tynku i tak się nie kładzie tam, gdzie ma być podbitka, więc nie martw się o marnotrastwo U mnie jutro będzie kładziona ostatnia ściana, jeżeli nie będzie padać oczywićie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 13.05.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Dana to masz już ładny kolorowy domek?! kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 14.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Mam ładny kolorowy domek. Kolor mamy taki, jaki chcieliśmy (na szczęście). Dzisiaj chłopaki kończą ostanią ścianę, pogoda dopisała, przymierzają parapety, no i pewnie finał. Tzn. kasa się skończyła i nie wiem, jak z podbitką i cokołem. Jeszcze kuuuupa roboty. Kupiłam dzisiaj gres do salonu, więc klamka zapadła. Teraz zajmę się kuchnią i bankiem, a raczej w odwrotnej kolejności. A po drodze jeszcze mnóstwo drobiazgów Ale mam nadzieję, że do wakacji jakoś dotrzymam. Przeprowadzkę planujemy jakoś pod koniec czerwca. To teoria. A praktyka... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.05.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Czesc. No pieknie.... To sa te fajne momenty, kiedy kazdy dzien przynosi widoczne golym okiem zmiany. A jak juz sie zadaszy to niestety postepy przestaja byc zauwazalne. A tak na marginesie, mlk, mnie sie najbardziej podoba twoja fotka pt. szalowanie law. Piekna. Artystyczna. Moze powinienes robic wiekszosc robot w nocy i fotografowac, fotografowac, fotografowac.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 16.05.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Czesc. No pieknie.... To sa te fajne momenty, kiedy kazdy dzien przynosi widoczne golym okiem zmiany. A jak juz sie zadaszy to niestety postepy przestaja byc zauwazalne. A tak na marginesie, mlk, mnie sie najbardziej podoba twoja fotka pt. szalowanie law. Piekna. Artystyczna. Moze powinienes robic wiekszosc robot w nocy i fotografowac, fotografowac, fotografowac.... Pozdrawiam mam więcej takich fotek - to był bardzo "klimatyczny" wieczór: mgła podnosiła się nad polami wczoraj podjechaliśmy do Ciebie na budowę: chałupa zapowiada się na całkiem sporą więźbę będą Ci impregnowac na górze? czym planujesz to robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.05.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Wczoraj byl wysyp odwiedzin. Co do wiezby - Boron, metoda natryskowa dwa razy. Raz juz byl na ziemi a drugi raz po calosci wiezba z deskami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 16.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 mlk - to daj więcej tych "klimatycznych" zdjęć, bo to na stronce jest SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 16.05.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 mlk, super zdjęcia z klimacikiem, mam taka mała prośbę mozesz troszke zmniejszyć bo się tekst porozlewał i się trochę źle czyta ( ale upierdliwa ze mnie baba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 16.05.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Cześć mlk gratuluję - widziałem mury z ulicy jak jechałem do domu. Niestety nie miałem już czasu wstąpić. A mnie elewacja skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.05.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Kochana grupo. Czy macie namiary na jakas firme z okolic (jedynych slusznych ), ktora wywozi smieci z budowy? Chodzi o folie, i inne swinstwa, ale nie gruz. Jak to wyglada technicznie? Jak bylo u was? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 16.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 właśnie...też bym z chęcią o takiej firmie się dowiedział. BTW co robiliście z gruzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.05.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 U mnie gruz idzie w droge. A ta ma niespozyte apetyty. Ile nie wrzucisz to i tak pochlonie.... Piekny chomiczek, Lawy. I on sie tak nie meczy? Co na to Zieloni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 16.05.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Właśnie to samo chcę z gruzem zrobić, a to jest trochę roboty.... Chomiczek trenuje na olimpiadę w Pekinie - sportowiec zawodowy więc się zieloni chyba nie czepną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 16.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Kochana grupo. Czy macie namiary na jakas firme z okolic (jedynych slusznych ), ktora wywozi smieci z budowy? Chodzi o folie, i inne swinstwa, ale nie gruz. Jak to wyglada technicznie? Jak bylo u was? Pozdrawiam Wersja płatna. W tym celu należy zamówić kontener w firmie oczyszczania miasta - Rethmann czy inna -> coś koło 400 - 500 PLN. Wersja darmowa. Ja raz na 2 dni pakuje wszystko do samochodu do bagażnika i sru do śmietnika. Smieciarze pewnie mnie przeklinają ale trudna rada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.05.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 A jakas tansza alternatywa do Rethmannna? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 16.05.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dwa lata temu Sita za mały kontener 250zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 16.05.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dwa lata temu Sita za mały kontener 250zł. Pozdrawiam Jak mały lub jak duży? Też mam trochę gruzu do wywiezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts