Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

Nowe wiadomości ode mnie:

dzwoniłam do nadzoru. Miła pani, która zajmuje się naszą sprawą (dlaczego to ona nie była na kontroli? :evil: ) powiedziała mi, że biorą ze starostwa projekt, który tam dostarczyliśmy i zobaczą jakie zmiany mamy zatwierdzone. Jutro mi powie co i jak. Więc jest światełko w tunelu, bo nieszczęsny balkon był zatwierdzony. Ale jeszcze pozostaje szambo. Kurczę :cry:

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Buduję na Michalinie (ul. Wilsona), wybraliśmy sobie dom we floksach z Archonu. Trochę go przerobiliśmy z żoną, mam nadzieję, że za bardzo mu nie zaszkodzi :wink:

pozdrawiam

sławekk

ZNALAZŁAM !!!!!

BĘDZIE NAGRODA ? :wink: :D

Martta: chyba nie o mnie chodzi (między Wilsona i Matejki), sory

Enzo: na rogu Wilsona i ... ?

Słąwekk

Buduję na Michalinie (ul. Wilsona), wybraliśmy sobie dom we floksach z Archonu. Trochę go przerobiliśmy z żoną, mam nadzieję, że za bardzo mu nie zaszkodzi :wink:

pozdrawiam

sławekk

ZNALAZŁAM !!!!!

BĘDZIE NAGRODA ? :wink: :D

Martta: chyba nie o mnie chodzi (między Wilsona i Matejki), sory

Enzo: na rogu Wilsona i ... ?

Słąwekk

ZNOMU PUDŁO, IDĘ SIĘ POCHLASTAĆ,

kurcze :D

Proponuje ufundowac nagrode pocieszenia dla Martty.

może "złota kielnia" :-))

Ps. tak na marginesie to pochwalę się, że mój glazurnik złota rączka, naprawdę pracowity i solidny chłopina, tak szaleje, że w łazience położył mi odwrotnie płytki. Miało być poziomo - jest pionowo.... ale już chyba tak zostanie. Mi to osobiście "ryba", ale żona już mi awanturę zrobiła :-?

Ps. tak na marginesie to pochwalę się, że mój glazurnik złota rączka, naprawdę pracowity i solidny chłopina, tak szaleje, że w łazience położył mi odwrotnie płytki. Miało być poziomo - jest pionowo.... ale już chyba tak zostanie. Mi to osobiście "ryba", ale żona już mi awanturę zrobiła :-?

No nie wiem Arzesz, z ta "rybą" :-? to jak łowienie spod lodu na cienkim lodzie, ja bym była "ZŁA" ( delikatnie mówiąc).

Lepiej niech odkręci zanim żona wpadnie !!!

No nie wiem Arzesz, z ta "rybą" :-? to jak łowienie spod lodu na cienkim lodzie, ja bym była "ZŁA" ( delikatnie mówiąc).

Lepiej niech odkręci zanim żona wpadnie !!!

podejrzewam, że teraz przy zrywaniu nie dużo zostałoby z tych płytek :-?

naprawię to przy budowie następnego domu :wink:

Naprawdę? To super :)

Jak daleko po przeprowadzce będziesz miał do pracy?

Innych też proszę o odpowiedź na to pytanie, ciekawa jestem jak sobie ułożycie życie po przeprowadzce. Czy dzieci przenosicie do szkoły koło miejsca zamieszkania? Gdzie praca? Ale chyba mało jest "dzieciatych" w naszej grupie :)

Naprawdę? To super :)

Jak daleko po przeprowadzce będziesz miał do pracy?

Innych też proszę o odpowiedź na to pytanie, ciekawa jestem jak sobie ułożycie życie po przeprowadzce. Czy dzieci przenosicie do szkoły koło miejsca zamieszkania? Gdzie praca? Ale chyba mało jest "dzieciatych" w naszej grupie :)

mój przypadek jest trochkę nietypowy, bo przenosząc się z bloku do domu przybliżę się o 7km bliżej centrum, więc dojazdy mi się poprawią :lol: :lol:

Arzesz, domek śliczności

jeżeli chodzi o dojazdy to hmmm...

to ja to już zupełnie mam pokręcone...

aktualnie mieszkamy na Gocławiu,

biuro mam w Józefowie, do przedszkola młodego wożę ze soba do Józefowa, teraz idzie do średniaków do Józefowa a za rok do zerówki chcę go posłać do Świdra.

rano z Gocławia jadę 12 minut ( z parkingu + 5 doliczcie na dojscie),

ze Świdra do Józefowa 10 minut.

Wychodzi na to samo a jednak duuuużo lepiej. :D

Jestem wściekła, :evil: :evil:

ukradli mi niedawno posadzone jałowce całe 20sztuk :evil: :evil: ,

to nie koniec jakiś złodziej -matoł pieprz.... :evil: włamał się do skrzynki elektrycznej mojej i sąsiada, mamy dwie obok siebie, wykręcił korki i DEBIL próbował nożem kuchennym przeciąć kabel....

Narobił tylko szkód bo musze kupować drzwiczki wyłamane a same korki to koszt w porywach 20zł....

na dodatek debil jeden zrobił spięcie, został w kablu nóż prawie stopiony,musiało go zdrowo pierd... i dobrze mu tak,

u mnie się dymiło z szafki i kable mam popalone, była policja

dobrze ,że mam znajomego elektryka :wink: to dojechał i pozałatwia wszystko bo mam pozrywane plomby.

Godzina 17.00 ( solid dzwonił z,że awaria systemu - brak zasilania )jak podjechali sprawdzić to już nikogo nie było sąsiedzi widzieli uciekających gówniarzy.

Normalnie to teraz jak spotkam gówniarza z zabandażowaną łapą to w świeżo uruchomionym szambie utopię ( zamurowałabym w piwnicy ale jej nie mam ) :evil: :evil: .

z iglakami to sąsiedzi zauważyli dziwną zbieżność ,że zawsze po tym jak jeżdzą z korą to iglaki gina ( u mnie wczoraj jeżdzili) dodam ,że na wołomińskich blachach.

Współczuję Martta.

Często słyszę takie opowieści od klientów. Najgorsze to, że jest się bezsilnym, a znam przypadek że złapanych na gorącym zwolniono z powodu niskiej "szkodliwości społecznej". Nie tylko takich gów... ale i wydających takie wyroki należałoby powywieszać.

najbardziej mi szkoda mojego5 letniego ogrodnika, młody zaangażowal się w sadzenie, jeżdził podlewał a taki burak powyrywał i zniszczył wszystko :x .

Podobno sprzedaja je( kradzione iglaki) przy przejeżdzie w Józefowie, będę się na nich czaić. :evil: :evil:

Mój stary to powiedział,że przy tych co zostały to granat doczepi, zawlęczke przyczepi do korzenia i jak pociagna ... to ostatni raz.

trochę się chłopina wkur...

ale mu wyperswadowałam , za mała działkę mamy i za bardzo na widoku nie było by gdzie ich potem zakopać ........

takich to tylko lać i patrzeć jak puchną :evil: