dana15 22.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ale nas nie ma w tą niedzielę. Więc nie mogę was zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 22.06.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ale nas nie ma w tą niedzielę. Więc nie mogę was zaprosić to może trasę podzielimy na dwa etapy: w tą niedzielę "zaliczymy" Józefów i okolice (czyli np. Miedzeszyn ), a tydzień później Góraszkę? <- tam się dobrze jeździ na piwo do karczmy rzymskiej taki podział będzie wskazany z uwagi na uczestnictwo dzieci w peletonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 22.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Wczoraj widziałem się z Emilem i mówiłem mu o planach rajdu niedzielnego. Niestety w tą niedzielą Emil nie może. Natomiast w przyszłą ja nie mogę To może za dwa tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 22.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 z innej paczki: czy każda zwykła brama rozwierana (czyli taka nie przesuwna), da się łatwo później przystosować do założenia napędu? chcemy z sąsiadami zamknąć drogę dojazdowąewentualnie może podrzucicie namiary na firmy gdzie kupowaliście swoje bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 22.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja niestety w tym tygodniu nie mogę za tydzień tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czesc.To faktycznie moze umowmy sie na nastepna niedziele. Bedzie wiecej czasu aby sie zorganizowac, przesmarowac lancuch. Chyba tez wiecej osob wowczas bedzie mogla...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 22.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witajcie, ja w ta niedzielę to chyba bym dała radę a w przyszła to nie wiem co będzie, "wywozimy " młodego z babcią na wakacje i korzystając z wolności może sami gdzieś pryśniemy, więc u mnie przyszła niedziela to chyba odpada No i to chyba bardzo ambitny plan odjechać wszystkich w jeden dzień, trzeba by etapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 22.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 To może podzielić. W tym tygodniu część a w przyszłym pozostałą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.06.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Japan, chcialbym przypomniec, ze to ty jestes celem wycieczki Mielismy ogladac DGP. Taka byla przynajmniej geneza... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 22.06.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Jasne ale zapraszam za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 22.06.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 ... Dana, a gdzie fotki ??!!!! Czekam i czekam, chyba się w końcu wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.06.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zapraszam Po 1 lipca będę już na miejscu, więc o każdej porze, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.06.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Właśnie dodałam parę zdjeć w albumie, Marta, specjalnie dla Ciebie, ale do domku też zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Właśnie dodałam parę zdjeć w albumie, Marta, specjalnie dla Ciebie, ale do domku też zapraszam a jakimś link? chyba że album jest TYLKO dla Marty wczoraj przeżyłem spory szok a było tak: rano przed pracą zajrzałem na budowę, krótko zlustrowałem obróbkę deskli czołowej, kosze i ucieszyłem się że mam już rynny koło południa mieli dowieźć dachówkę, więc wieczorem liczyłem że już kilka sztuk będzie sobie leżało na dachu - przyjeżdżam koło 19stej i oczom nie wierze: dekarze (6 chłopa) ułożyli prawie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ponad 4 tysiące dachówek!!!!! ekipa jest rewelacyjna! mam śliczny kasztanowy dach ps. właśnie uświadomiłem sobie że zapomniałem o kamieniu węgielnym - Wy macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 23.06.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 No to tempo ekspresowe (choć nie mam porównania - u mnie była blacha i też byłby ekspres gdyby nie ciągłe deszcze). A kamień węgielny? kamienia niet, węgla też niet ty stary budz sie, buudz sie!! bier siekiera! przywiezli wyngiel, wyngiel! Wyngiel je we wiosce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.06.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Właśnie dodałam parę zdjeć w albumie, Marta, specjalnie dla Ciebie, ale do domku też zapraszam a jakimś link? chyba że album jest TYLKO dla Marty Nie jest tylko dla Marty, kto chce, może zajrzeć. Klikasz w domek w stopce moich wypowiedzi (obok profilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 23.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Właśnie dodałam parę zdjeć w albumie, Marta, specjalnie dla Ciebie, ale do domku też zapraszam a jakimś link? chyba że album jest TYLKO dla Marty Nie jest tylko dla Marty, kto chce, może zajrzeć. Klikasz w domek w stopce moich wypowiedzi (obok profilu) Dana, dziękuję za wyróżnienie fajne maski w pokoju syna, mój chciał na wojskowo i teraz muszę plamy porobić chyba ,że jakiś szablon z czołgiem znajdę, ja raczej plastycznie uzdolniona to nie jestem więc muszę szukać gotowca. a w sprawie wizyty to na pewno wpadnę nie przepuszczę takiej okazji, dam Ci tylko trochę czasu na zadomowienie się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Fajnie, serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 24.06.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Witajcie, dzisiaj zakończenie roku szkolnego? Czy ktoś uczestniczy czynnie w tym świątecznym dniu? Coś mi się wydaje, że jestem tu najstarsza No ładnie Chyba teraz bardziej cieszę się z wakacji niż jak byłam dzieckiem. Wreszcie odpoczynek od uczenia się Może dzisiaj przywiozą mi piekarnik, płytę i zmywarkę. Już nie mogę się doczekać Pozdrawiam serdecznie i życzę słonecznego i obfitego w posunięcia prac budowlanych, weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 24.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Uwaga w godzinach 12-16 w najbliższą sobotęakcja dom otwarty dla grupy Otwockiej. DGP jak najbardziej do obejrzenia. Dla zainteresowanych namiary prześlę na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts