vivaldi 24.06.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Czyli rowerki beda w sobote a nie w niedziele?Poprosze zatem o namiary na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 26.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Goracy weekend sprawil, ze grupa zamarla. Mam nadzieje, ze spedziliscie go tworczo na swoich dzialkach Ja skorzystalem z zaproszenia Pana Japana i dotknalem DGP! Mysle, ze warto zainwestowac troche gotowki w to rozwiazanie. I faktycznie wyglada na to, ze mozna to zrobic wlasnymi silami. Japan, badz naszym przewodnikiem w temacie! Pozdrawiam grupe i mam nadzieje, ze od jutra - jak zasiadziecie w pracy do kompow - ruszy lawina maili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 27.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Goracy weekend sprawil, ze grupa zamarla. Mam nadzieje, ze spedziliscie go tworczo na swoich dzialkach Ja skorzystalem z zaproszenia Pana Japana i dotknalem DGP! Mysle, ze warto zainwestowac troche gotowki w to rozwiazanie. I faktycznie wyglada na to, ze mozna to zrobic wlasnymi silami. Japan, badz naszym przewodnikiem w temacie! Pozdrawiam grupe i mam nadzieje, ze od jutra - jak zasiadziecie w pracy do kompow - ruszy lawina maili. taaa, prace na działce i inne obowiązki spowodowały, że nie zdążyłem odwiedzić Japana - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.06.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam po weekendzie. Owszem trochę zapracowany był i dlatego jestem zadowolony. mlk właśnie zerknąłem w Twój album. Zdjęcie "Latające dachówki" REWELACJA Budowę podziwiam codziennie z drogi jadąc do Otwocka, Będę musiał w końcu zajrzeć, bo aż wstyd.. W niedzielę wybraliśmy się z żoną i dzidzią na spacer do Emila i zaskoczył nas. Był właśnie po weselu i układał styropian na podłodze. TWARDZIEL Tak przy okazji to PRZYJMĘ ZIEMIĘ jakby ktoś coś słyszał to proszę o info na priv. Dziękuję. Od przyszłego tygodnia biorę urlop i mam nadzieję, że w końcu uda mi się zrobić GRILLA )) Jeszcze Was powiadomię. Pozdrowienia dla Wszystkich i miłego krótkiego tygodnia Ps. Dziś odczułem, że zaczęły się wakacje - mniejsze korki[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 27.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Japan właśnie zerknąłem w Twój album. Zdjęcie "Latające dachówki" REWELACJA Cieszę się arzesz, że album się podobał tylko jest mały problem ......ja nie robiłem foto albumu a swoją drogą to prawda, że w końcu powinniście mnie odwiedzić z całą rodziną zapraszam. W niedzielę wybraliśmy się z żoną i dzidzią na spacer do Emila i zaskoczył nas. Był właśnie po weselu i układał styropian na podłodze. TWARDZIEL Fachowcy za tej branży mówią, że na kaca najlepsza praca. mlk napisał: taaa, prace na działce i inne obowiązki spowodowały, że nie zdążyłem odwiedzić Japana - przepraszam- zaproszenie ważne bezterminowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Hmm.... się pomyliłem Myślałem mlk napisałem Japan ale już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 27.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Był właśnie po weselu i układał styropian na podłodze. TWARDZIEL Tak, Emil to twardziel. Poza tym po weselu byl juz przygotowany do pracy w parterze Mam racje Emilu? Czy rowerki aktualne w najblizsza niedziele? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 27.06.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Jest problem. Nie mam jeszcze roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 27.06.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam po weekendzie. Owszem trochę zapracowany był i dlatego jestem zadowolony. mlk właśnie zerknąłem w Twój album. Zdjęcie "Latające dachówki" REWELACJA Budowę podziwiam codziennie z drogi jadąc do Otwocka, Będę musiał w końcu zajrzeć, bo aż wstyd.. W niedzielę wybraliśmy się z żoną i dzidzią na spacer do Emila i zaskoczył nas. Był właśnie po weselu i układał styropian na podłodze. TWARDZIEL Od przyszłego tygodnia biorę urlop i mam nadzieję, że w końcu uda mi się zrobić GRILLA )) Jeszcze Was powiadomię. Pozdrowienia dla Wszystkich i miłego krótkiego tygodnia Ps. Dziś odczułem, że zaczęły się wakacje - mniejsze korki[/b] tak - korki mniejsz! :) zapraszam do mnie - będę wieczorem dziś, jutro i pojutrze hmmm...grill... już lece marynowac karkówkę Japan - dzięki! Vivaldi - ja zawsze jestem gotowy na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 27.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 To ja mam pytanie do tych co już po elektryce: gdzie kupowaliście kable, w której hurtowni?? Nadszedł czas zakupu takowych i szukam możliwości i najtańszych hurtowni elektrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 27.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Lawy kable kupowałam w Bargo w Michalinie przy torach( przed rondkiem jadąc od Wwy) i w sklepie elektrycznym w Otwocku po drugiej stronie torów za ZEWtem ok. 300m ( tam miał mój elektryk spory upust). Skrzynkę na przełaczniki i duperele to w Otwocku sklep chyba na Wawerskiej ale nie jestem pewna bo jechałam dziwnymi skrótami . Wawerska albo jakaś równoległa do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 27.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dzięki, zadzwonię też i tam. Ja upust będę dopiero musiał negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 27.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Duża nowo otwarta hurtownia jest na Nadwiślańskiej 100 m od MarcPolu w kierunku Otwocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 27.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Duża nowo otwarta hurtownia jest na Nadwiślańskiej 100 m od MarcPolu w kierunku Otwocka. Tak ale tam kabel mieli 15% drożej niz w Bargo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 27.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Duża nowo otwarta hurtownia jest na Nadwiślańskiej 100 m od MarcPolu w kierunku Otwocka. Tak ale tam kabel mieli 15% drożej niz w Bargo. potwierdzam, chyba już kiedyś o tym pisałem w Bargo zapłaciłem za taki sam kabel sporo taniej (zdaje mi się że róznica była większa niż 15%) niż na Nadwiślańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 27.06.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 A jak sie ma cenowo BARGO do hurtowni JALEX w Otwocku? Czy ktos posiada taka wiedze?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudazona 27.06.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam Wszystkich Czy ktoś z Was robił przyłącze gazowe i/lub projekt przy pomocy firmy - tzn. nie w całości przez gazownię? Czy możecie polecić jakąś firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 27.06.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam Wszystkich Czy ktoś z Was robił przyłącze gazowe i/lub projekt przy pomocy firmy - tzn. nie w całości przez gazownię? Czy możecie polecić jakąś firmę? Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Przyłacze gazowe do Twojej skrzynki ( w płocie) robi gazownia tzw. wcinka, możesz zrobic projekt przyłacza wtedy gazownia odliczy Ci to od kosztu wcinki, odliczaja chyba 366zł( sprawdze bo nie jestem pewna) ty robisz instalację wewnetrzną ( dom plus od domu do skrzynki), jeżeli nie wystąpiłaa razem z pozwoleniem na budowę domu o opozolenie na budowę przyłacza gazowego to musisz mieć dodatkowe pozwolenie. Mi robili prywatnie panowie z gazowni miało byc szybko ale to takie ga### ,że wyszło dłużej niż normalnie mimo ich znajomości i pewnie drożej . Natomiast u teściowej w Miedzeszynie robiła firma znajomych i było wszystko w porządku. lataja też z papierami. Jeżeli chcesz kontakt to daj znać. Ale się wymądrzyłam u mnie wcinka tj. przyłacze od gazociagu do skrzynki miało długośc 2m, po odliczeniu projektu zapłaciłam ~970zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 28.06.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 U mnie projekt, wykonanie przyłącza, instalacji w domu, czyli wszystko na gotowo 4 tyś. Gazociąg 4 metry od domu. Wykonuje to jedna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudazona 28.06.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Więc chyba coś się zmieniło, bo teraz są trzy możliwości rozbudowy gazociągu (co prawda gazownia nie pytana mówi tylko o pierwszej):1. projekt i wykonanie robi gazownia2. ekipa inwestora robi projekt, gazownia wykonanie3. ekipa inwestora robi wszystko, a gazownia tylko akceptuje Martta, proszę o namiary na tę firmę od Twojej Teściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts