arzesz 12.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Upss.. nie przywitałem nowych koleżanek i kolegów w grupie. Witam wszystkich . Najtaniej kupisz materiały w Koniku firma Kowalczyk. Obsługa trochę grubiańska ale ceny bezkonkurencyjne No tu bym się spiera... Jeśli już wybieramy tamten kierunek to proponuję pojechać trochę dalej w stronę Mińska do hurtowni Replin. Miejscowości nie pamiętam, ale pisalem o niej kiedyś w grupie. Kupowaem tam porotherm i byo najtaniej (dwa lata temu). Wtym roku kupowa mlk i też byo najtaniej )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 13.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A jakiz ten ten telefon ma numerek? Martta, dziekuje za wyczerpujace info. I pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 14.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Replin. S.j. Skład materiałów budowlanych 05-300 (p-ta Mińsk Mazowiecki) Choszczówka Stojecka, (0-25) 758 67 63 pozdrawiam ps. co z tym latem?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 16.08.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witam, Standardowo na użytkowym poddaszu skosy i sufit wykańcza się płytą g-k. Czy możecie zaproponować coś alternatywnego dla tego rozwiązania? Boazeria... coś jeszcze. Poproszę o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 16.08.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Boazeria... coś jeszcze. Poproszę o sugestie Powiem szczerze, że z innymi się nie spotkałem. Arzesz, mam pytanko do Ciebie, jestem na etapie zakupu kotła, podziel się swoimi doświadczeniami. Nie wiem co wybrać, już mam mętlik w głowie, żeby było w miarę dobrze i tanio. Na allegro widziałem kondensata Vaillanta ale trochę to drogo, pisałeś, że kupiłeś Termeta. Podziel sie informacjami proszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 16.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witajcie nowi "grupowicze" i zaglądajcie tutaj jak najczęściej, bo grupa nam się wykrusza Enzo uważam, że można wykończyć jak kto lubi, nawet surową cegłą, ale k-g jest dosyć wygodny, szybki i suchy, więc polecam. Na razie nic nam nie popękało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 17.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Może temacik, na rozruszanie grupy. Jakie planujecie lub macie pokrycie podłogi? Ja planuję parkiet dębowy, co Wy na to? Może jakieś namiary na procudenta. Na allegro znalazłem po 60 zł. Dobra cena? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 17.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Czesc.U mnie tam gdzie podlogowka (kuchnia, lazienki i komunikacja) bedzie terakota. A w pozostalych pomieszczeniach marza mi sie olejowane dechy albo jakis jasny parkiet przemyslowy.pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 17.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witajcie po przerwie. Widze, ze mimo wakacji grupa caly czas aktywnie dziala Ja tez musze zakasac rekawy i wziac sie do pracy. Fundamenty odlezaly swoje i w pon. wchodzi ekipa by dalej budowac nasz domek. Zastanawiam sie czy brac juz na tym etapie hydraulika a jesli tak to do czego? Czy macie jakis sprawdzoncyh hydraulikow? Bede wdzieczna za namiary i ceny. Musze do konca tyg. podjechac na sklad i zamowic materialy ale nie wiem co dokladnie jest mi na poczatek potrzebne. Zamawiam bloczki fundamentowe, cement , piasek ( gdzie najlepiej go kupic? ), pape, cos do mazania fundamentow ... i tu zaczyna sie problem...czy nic nie przeoczylam? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 18.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Gdzie można kupić zbiornik na szambo? Plastikowe czy też betonowe obojętne bylebyło szczelne i za rozsądną kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 18.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam, grupę otwocką. Co prawda buduję w Miedzeszynie ale ślędzę ten wątek od dawna - w końcu to ta sama "Linia" . Gdzie można kupić zbiornik na szambo? Plastikowe czy też betonowe obojętne bylebyło szczelne i za rozsądną kase. Spróbuj tutaj: WIFABET SP. Z O.O. 04-993 Warszawa ul. Bysławska 73 Telefon/fax: (0-22) 612-71-98 telefon: (0-22) 872-97-91 e-mail: [email protected] pozdr. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.M. 18.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 japan napisał Może temacik, na rozruszanie grupy. Jakie planujecie lub macie pokrycie podłogi? Ja planuję parkiet dębowy, co Wy na to? Może jakieś namiary na procudenta. Na allegro znalazłem po 60 zł. Dobra cena? Pozdrawiam piece termeta polecam, ploskie i bardzo dobre, małe gabaryty, łatwa obsługa. Junkers jest przereklamowamy i drogi składają go ukraińcy momo to że jest niemiecki; co do parkietu to w przyszłości tesz chcę położyć parkiet w salonie 35m2 patrzyłem równierz na Allegro ceny ok. 60 zł, byłem w praktikerze ceny powyżej 100zł. Czy ktoś wie ile biorą parkieciarze za położenie 1m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witajcie, u nas miał być parkiet, ale daliśmy podłogówkę, i ze strachu zrezygnowaliśmyz parkietu. Więc caly dół jest w terakocie. Wygodne do sprzątania i całkiem milutko. Kładzenie parkietu to ok. 20-25 zł za m2 z listwami. Co do szamba, to zamówiliśmy od pana spod Radomia, betonowe i szczelne, cena przystępna, ale nie mam przy sobie namiaru. Japan chyba brał z tego samego źródła, ale nie jestem pewna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 18.08.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Co do szamba, to zamówiliśmy od pana spod Radomia, betonowe i szczelne, cena przystępna, ale nie mam przy sobie namiaru. Japan chyba brał z tego samego źródła, ale nie jestem pewna. Dana15 i Japan - zapodajcie proszę namiary na priva. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 19.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Mógłbym też prosić o namiary na Pana od szamb? I zaczymam sie powoli interesować ekipą do wykończenia poddaszy - jeszcze troche czasu zostało, ale wolałbym zacząś sie rozeznawać wcześniej. Macie jakieś doświadczenia, ekipy do polecenia? Ile może kosztować robocizna? Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 19.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Czy nikt z Was nie moze polecic swjego hydraulika od stanu zero? Mam pyt: jak sie z hydraulikiem rozliczac na etapie fundamentow? Czy placi sie za punkt i jaka jest rozsadna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 19.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Czy nikt z Was nie moze polecic swjego hydraulika od stanu zero? Może - sprawdz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Enzo, Wojtek69 - moze wzielibysmy trzy szamba radomskie hurtem? Jesli nie wyjdzie mi z POŚ - bede zainteresowany...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 19.08.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A jaki jest koszt takiego szamba? Z transportem, zamocowaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No wlasnie, Dana15? Ale sie zrymowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts