Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

Upss.. nie przywitałem nowych koleżanek i kolegów w grupie. Witam wszystkich :D .

Najtaniej kupisz materiały w Koniku firma Kowalczyk. Obsługa trochę grubiańska ale ceny bezkonkurencyjne

No tu bym się spiera...

Jeśli już wybieramy tamten kierunek to proponuję pojechać trochę dalej w stronę Mińska do hurtowni Replin. Miejscowości nie pamiętam, ale pisalem o niej kiedyś w grupie. Kupowaem tam porotherm i byo najtaniej (dwa lata temu). Wtym roku kupowa mlk i też byo najtaniej :-)))

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Boazeria... coś jeszcze. Poproszę o sugestie
Powiem szczerze, że z innymi się nie spotkałem. :roll:

Arzesz, mam pytanko do Ciebie, jestem na etapie zakupu kotła, podziel się swoimi doświadczeniami. Nie wiem co wybrać, już mam mętlik w głowie, żeby było w miarę dobrze i tanio. Na allegro widziałem kondensata Vaillanta ale trochę to drogo, pisałeś, że kupiłeś Termeta. Podziel sie informacjami proszę. Pozdrawiam

Witajcie po przerwie. Widze, ze mimo wakacji grupa caly czas aktywnie dziala :D

Ja tez musze zakasac rekawy i wziac sie do pracy. Fundamenty odlezaly swoje i w pon. wchodzi ekipa by dalej budowac nasz domek. Zastanawiam sie czy brac juz na tym etapie hydraulika a jesli tak to do czego? Czy macie jakis sprawdzoncyh hydraulikow? Bede wdzieczna za namiary i ceny.

Musze do konca tyg. podjechac na sklad i zamowic materialy ale nie wiem co dokladnie jest mi na poczatek potrzebne. Zamawiam bloczki fundamentowe, cement , piasek ( gdzie najlepiej go kupic? ), pape, cos do mazania fundamentow ... i tu zaczyna sie problem...czy nic nie przeoczylam? :cry: :oops:

Pozdrawiam wszystkich :)

Witam, grupę otwocką.

Co prawda buduję w Miedzeszynie ale ślędzę ten wątek od dawna - w końcu to ta sama "Linia" :).

Gdzie można kupić zbiornik na szambo? Plastikowe czy też betonowe obojętne bylebyło szczelne i za rozsądną kase.

Spróbuj tutaj:

WIFABET SP. Z O.O.

04-993 Warszawa

ul. Bysławska 73

Telefon/fax: (0-22) 612-71-98

telefon: (0-22) 872-97-91

e-mail: [email protected]

pozdr. Marek

japan napisał

Może temacik, na rozruszanie grupy. Jakie planujecie lub macie pokrycie podłogi? Ja planuję parkiet dębowy, co Wy na to? Może jakieś namiary na procudenta. Na allegro znalazłem po 60 zł. Dobra cena? Pozdrawiam

piece termeta polecam, ploskie i bardzo dobre, małe gabaryty, łatwa obsługa. Junkers jest przereklamowamy i drogi składają go ukraińcy momo to że jest niemiecki;

co do parkietu to w przyszłości tesz chcę położyć parkiet w salonie 35m2 patrzyłem równierz na Allegro ceny ok. 60 zł, byłem w praktikerze ceny powyżej 100zł.

Czy ktoś wie ile biorą parkieciarze za położenie 1m2

Witajcie,

u nas miał być parkiet, ale daliśmy podłogówkę, i ze strachu zrezygnowaliśmyz parkietu. Więc caly dół jest w terakocie. Wygodne do sprzątania i całkiem milutko. Kładzenie parkietu to ok. 20-25 zł za m2 z listwami.

Co do szamba, to zamówiliśmy od pana spod Radomia, betonowe i szczelne, cena przystępna, ale nie mam przy sobie namiaru. Japan chyba brał z tego samego źródła, ale nie jestem pewna.

Pozdrawiam :)