mlk 19.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Enzo, Wojtek69 - moze wzielibysmy trzy szamba radomskie hurtem? Jesli nie wyjdzie mi z POŚ - bede zainteresowany... Pozdrawiam może i ja bym dołaczył się do tego hurtu? chyba stan surowy jaki mam to niezły moment na wkopanie szamba ?? ?? może ktoś jeszcze się dołączy? Emil kiedyś szukał szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 19.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Można pomyśleć o wspólnym zakupie szamb. Mnie interesuje szambo + jego wkopanie + rura pożarnicza do płotu aby wybierać tą "zupe". Szambo ma być szczelne z atestami i innymi czortami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Enzo, z ta szybkozlaczka to sie tak nie spiesz. Najpierw dowiedz sie czy w okolicy maja takie polaczenie, bo jesli nie to zupe bedziesz musial sam zjesc.... Fe! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 19.08.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Enzo, z ta szybkozlaczka to sie tak nie spiesz. Najpierw dowiedz sie czy w okolicy maja takie polaczenie, bo jesli nie to zupe bedziesz musial sam zjesc.... Fe! Pozdro To się nazywa pomocna dłoń!!!!!!!!! Temat juz mam rozeznany dlategoteż o nim pisze - dzięki za zwrócenie uwagi. A tak na marginesie to jakiś czas temu za szybko weszła w zakręt taka beka, wywaliła się a zawartość wyciekła na ulice . Nie było możliwości ominięcia tego placka więc wszyscy dziarsko przejechali przez niego - przez następne 100 km wszystkie myjnie było oblężone...... To był "wesoły" powrót do domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Czyli rozumiem, ze "nasze" szambiarki sa w posiadaniu takiej koncowki?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 19.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Właśnie, to jest ważne, bo ja też myślałem o zainstalowaniu takiego ustrojstwa w ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 19.08.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Otóż to mają takie końcówki co oznacza, że nie będą musiały gościć na terenie naszych POSIADŁOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 21.08.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Co do szamba to w końcu kupiłem u lokalnego producenta tzn w Józefowie. Szambo jednokomorowe 10m3 z wykopaniem i podłączeniem do domu 3 tyś zł. dodadkowo za szybkozłączkę i rury z szamba do domu moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Jestem na podobnym/równoległym etepie,cena choć wysoka, wydaje się być do zaakceptowania, co?Jacku, mam pytanie: czy podana przez Ciebie cena to wartość brutto (z rachunkiem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 22.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witajcie, podaję namiar na pana od którego braliśmy szambo. 10 m3 - 3000 zł brutto z fakturą z kominkami, ale bez wykopu i bez podłączenia. Pozdrawiam serdecznie http://www.szambo.go3.pl/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.08.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Dziekuje Dana15. Wyglada jednak na to, ze oferta o ktorej pisze Japan jest atrakcyjniejsza. A moze jeszcze ktos posiada szambo z innego zrodla?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 22.08.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witajcie Wróciłem z urlopiku (krótkiego niestety) i już odpowiadam. Termet - na razie jestem zadowolony. Zobaczymy potem. Słyszałem, że w zasadzie większość kotłów składa się z podobnych podzespołów, a cena zależy od marki, więc po co przepłacać?? ) I tak żywotność kotła wiszącego ocenia się na około 15 lat... Jeśli chodzi o szambo, to brałem z Radomia (lub z pod). Za dwukomorowe 11m^3 (2x5,5) zapłaciłem 2200 wraz z płytami zbrojonymi bo pod wjazdem do garażu. Wykop własnym sumptem. Panowie przywieźli, włożyli, zamontowali płyty i pojechali. Szambo ma atest i z przyjęciem nie było problemu choć jak się okazało bez atestu też by przyjęli. Namiar gdzieś mam ,ale chyba już podawałem wcześniej więc poszukajcie w moich postach. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkk 22.08.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam. Powoli ruszam z miejsca i szukam ekipy.Czy ktoś z Was miał jakieś doświadczenia z p. Kazimierzem Szubrytem.BOIIK - Biuro Obsługi Inwestycji i Kosztorysowania z Glinianki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 arzesz rzeczywiście niezłą cenę masz za to szambo (z VATem czy bez?) i o czym piszesz, że bez problemu zostało przyjęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 23.08.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 danacena bez VAtu ale i bez rachunku.Zostalo przyjęte przez Wodociągi (bo to trzeba zgłosić do oddania tam).Szambo zamawiane w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 23.08.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Potwierdzam, ja też szukałem ale ani śladu namiaru na te szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 23.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Oj coś słabo szukaliście ) http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=28111&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 23.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja tez szukalem, ale przy 500 postach wymieklem na drugiej stronie Zatem dzieki Arzesz za link No to jak kochani inwestorzy, ktore wybieramy? Chyba jest nas czterech, wiec upust powinien byc olbrzymi! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 23.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Odnośnie szamb - znalazłem też cos takiego:http://www.transbet.pl/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 23.08.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Zaraz, zaraz a ja to co ?Ja również potrzebuję więc jestem piaty, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts