Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

Enzo, Wojtek69 - moze wzielibysmy trzy szamba radomskie hurtem?

Jesli nie wyjdzie mi z POŚ - bede zainteresowany...

Pozdrawiam

może i ja bym dołaczył się do tego hurtu? chyba stan surowy jaki mam to niezły moment na wkopanie szamba ?? ??

może ktoś jeszcze się dołączy? Emil kiedyś szukał szamba

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Enzo, z ta szybkozlaczka to sie tak nie spiesz. Najpierw dowiedz sie czy w okolicy maja takie polaczenie, bo jesli nie to zupe bedziesz musial sam zjesc.... Fe!

Pozdro

To się nazywa pomocna dłoń!!!!!!!!! Temat juz mam rozeznany dlategoteż o nim pisze - dzięki za zwrócenie uwagi.

A tak na marginesie to jakiś czas temu za szybko weszła w zakręt taka beka, wywaliła się a zawartość wyciekła na ulice . Nie było możliwości ominięcia tego placka więc wszyscy dziarsko przejechali przez niego - przez następne 100 km wszystkie myjnie było oblężone...... To był "wesoły" powrót do domu.....

Witajcie

Wróciłem z urlopiku (krótkiego niestety) i już odpowiadam.

Termet - na razie jestem zadowolony. Zobaczymy potem. Słyszałem, że w zasadzie większość kotłów składa się z podobnych podzespołów, a cena zależy od marki, więc po co przepłacać?? :-))

I tak żywotność kotła wiszącego ocenia się na około 15 lat...

Jeśli chodzi o szambo, to brałem z Radomia (lub z pod). Za dwukomorowe 11m^3 (2x5,5) zapłaciłem 2200 wraz z płytami zbrojonymi bo pod wjazdem do garażu. Wykop własnym sumptem. Panowie przywieźli, włożyli, zamontowali płyty i pojechali. Szambo ma atest i z przyjęciem nie było problemu choć jak się okazało bez atestu też by przyjęli. Namiar gdzieś mam ,ale chyba już podawałem wcześniej więc poszukajcie w moich postach.

pozdrowionka