Maluszek 12.06.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 MarcinM witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 13.06.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Czy ktoś z szanownych "grupowiczów" mółby mi polecić solidnego kierownika budowy i porządną ekipę? chcę ruszyć w końcu sierpnia.Interesowałyby mnie też info o podwarszawskich cenach za robociznę.Planuję postawić się w okolicach Leszna (puszcza kampinoska). dom z poddaszem, użytkowa 110 m, podwójny garaż. dach dwuspadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 13.06.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Przypomiam chętnym o grilu u mnie - w najbliższą niedzielę ok 13:00am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.06.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 AM - czy mamy na jutro coś przywieźć? Może krzesełka albo coś jeszcze? Czy dalej przewidujesz rozłożenie dzieciakom basenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 14.06.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Jest na działce budowlany "stół" i "ławka" - jak ktoś chce może wziąć krzesełka. Co do basenu - chyba jednak nie rozłożę - upałów chyba nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.06.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Jezier, my dziękujemy za gościnę tydzień temu. Domek nabiera bardzo ładnych prostych kształtów z tym dachem ! am, niestety nam się nie uda dzisiaj Ciebie odwiedzić MarcinM, witaj ! Możesz też zajrzeć do grupy kampinowskiej, tam są "skrzaty" które właśnie się zasiedlają na obrzeżach KPN-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.06.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Czy ktoś się wybiera: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=122376#122376 Może się zabierzemy "w jedno auto" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.06.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 A co sądzicie o zrobieniu mapy grupy warszawskiej. Podobnej do tych z grupy krakowskiej i szczecińskiej? ps. U ama imprezka a ja w fabryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 15.06.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Maco, dzięki za informację; tam też zaglądam pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.06.2003 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 MarcinM, a możesz dokładniej określić gdzie budujesz i na jakim jesteś etapie ? I o jakie dokładnie ceny pytasz ? Mam jakieś dane do geodetów, architektów i geologów. Reszty na razie nie szukałem Jezier, taka mapa już gdzieś była robiona na jakimś wątku... A ten nowy pomysł to na czym polega (sorry ale ostatnio ograniczam czytanie forum do kilku wątków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.06.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Tamten wątek to znam ale myślałem o czymś takim:http://www.dommaksia.prv.pl/mapa/szczecin.htmlhttp://republika.pl/grupakrakowska/ie4.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.06.2003 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Ja powoli zaczynam mieć mapkę w głowie . Nie ominąłem chyba jeszcze żadnej imprezki. Taki ze mnie z małym (do Yagi) pieczeniarz. Ale jeszcze takiego grilla jak u am-a to nie było. Miał nawet termometr ! Dzięki am za wspaniałą niedzielę a żonie szczególne dzięki za skuteczne wywabienie mojego małego z samochodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.06.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Pewnie nie tylko w głowie. Skoro byłeś wszędzie z aparatem to i zdjęcia masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.06.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 No właśnie ! Ckwadrat, trzaskasz te zdjęcia, nagrywasz na jakieś szpanersko-szpiegowskie płyty-śmyty i CO ? Gdzie to publikujesz ? I za ile !?! A mapę taką mogę zrobić... i "powiesić" gdzieś w sieci... i uaktualniać. Na początek potrzebuję 5-ciu chętnych, którzy chcą się zgodzić na "publikację" swojego miejsca budowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.06.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Ja się chętnie do tej mapki zgłaszam. Można przecież ją jakoś zabezpieczyć hasłem - żeby była dostępna tylko dla klubowiczów, którzy np. choć raz zaproszą na grilla , czyli ujawnią swoje współrzędne w realu. A z drugiej strony, nie muszą to przeciez być współrzędne z GPS-a . A ze zdjęciami to mam już przesyt. Dzisiaj nie zrobiłem ani jednego... Ale za to am robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.06.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Ja też się zgłaszam. I nawet mogę pomóc ją robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 15.06.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Ufff - właśnie dotarłem do domu, domyłem dzieci (łatwo nie było ) i mogę usiąść przy klawiaturze. Dawno się tak nie ubawiłem. Dzieci mieszały się z psami i kiełbaskami z grila - ale było fajnie. Doszedłem do wniosku, że jak będę zmieniał tymczasowe ogrodzenie, to muszę zostawić bramę. Okazało się, że największą atrakcją dla dzieci wcale nie była huśtawka czy zjeżdżalnia ale właśnie .. brama wjazdowa. Mam nadzieję, że obecni też dobrze się bawili Pozdrawiam i dzięki za wizytę am Ps Już chyba wiem jakiego pieska kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.06.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 No to zrobiłem coś na pierwszą przymiarkę... http://www.szalega.com/Forum/mapa.html (trochę duże wyszło...) Zaznaczyłem Jeziera, ckwadrata i siebie. Proszę o komentarze czy OK czy nie lub co zmienić... No i jak się reszcie podoba to proszę o namiary i zgłaszanie chęci bycia "naznaczonym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.06.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Zmieniać zmieniać. Miejsce dobre (no może ze 2mm niżej) ale przydałyby się podstrony ze zdjęciami i dokładniejszym pisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.06.2003 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Podstrony można zrobić.... Czy Twój opis wystarczy, czy chciałbyś jeszcze jakiś dokładniejszy obrazek dostarczyć ? Obniżylem Jeziera o 2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts