Osówka 30.12.2003 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Pięknych domów, zdrowych dzieci, wypoczętych współmałżonków, spokoju i wszelkiego szczęścia na cały 2004 życzę wszystkim i sobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 31.12.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2004. Życzy Kasia i Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 01.01.2004 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Domów ciepłych i przytulnych!!! Dużo kasy i mniej problemów!!! Powodzenia w życiu zawodowym i prywatnym!!!Najlepszego w 2004 roku od zbycha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.01.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Wszystiego Najlepszego w Nowym Roku . Takiego postu jak Szymeg to ja nie napiszę ,. Piekne rymowanki. Tez bym tak chciał Życzę Wszystkim samych dobrych fachowców w 2004 i dalej też Serdecznie pozdrawiam WlodekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.01.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Ja życzę przede wszystkim wszystkiego najtańszego w Nowym Roku! PS. WłodekW, budujesz w samym Kampinosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.01.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Cze. W samym Kampinosie to nie ,.bo kto by mnie odkopał zimą ,a i do pracy też trzeba dojechać. Na skraju w samym Zaborowie .rzut beretem do Maco .mój sąsiad ,a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.01.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 WłodekW, miałem na myśli oczywiście Kampinos jako miejscowość. Tak, czy inaczej, jesteśmy sąsiadami, bo z Macem to ja jestem dosłownie przez miedzę. Wpadaj również na Grupę Kampinoską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.01.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Przez miedzę tzn.tam gdzie nowe oczko ? Rybno na wzgórzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.01.2004 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Włodek, z ckwadratem to możemy sobie sygnały świetlne dawać... Z Tobą to już raczej tam-tam... Stwórzmy jakiś system łączności, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.01.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.01.2004 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Dopisałem Marsjankę i opokę na mapkę. A kbn niech się bardziej określi geograficznie Władek, To "nowe oczko" na Rybnie to staw mojego sąsiada. Podobno miał w lecie kilka wizyt bo ludziska myśleli, że to gminny... Niech nam sie wszystkim dobrze wiedzie w tym 2004 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.01.2004 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Maco pogoda dobra na kulig jest obecnie. Byłem na swojej wsi w weekend to kilka km tras kuligowych było jak nic. A podejrzewam, że w kampinosie jest ich dużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 08.01.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 W kampinosie to jest duużo tras ale niestety strażnicy leśni nie pozwalają na charce kuligowe po lesie . Znam trochę teren Wiktorowa, Wólki, Zaborowa i okolic (tam się urodziłem ) Podobno jest dużo załatwiania i chcą "w łapę" aby na legalu poszaleć po lesie sankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.01.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Poznałem ostatnio Marcina, który nałogowo na koniach jeździ i zna stadniny w okolicach Kampinosu na wylot. Powiedział, że nie ma problemu z kuligiem. Wypytam go o szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.01.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 W naszej najbliższej okolicy są przynajmniej 2 stadniny: w Zaborowie (przy pałacu) i w Wólce. Całe "końskie zagłębie" (dosłownie chyba kilkanaście wielkich stadnin) jest natomiast we wsi Korfowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 08.01.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Macie Panowie całkowitą racje zupełnie zapomniałem o tych stajniach . Po polach dawnego PGR-u było by całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 08.01.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Witamy grupe warszawska,Razniej nam na duszy i strach mniejszy gdy ma sie takie wsparcie. Jestesmy na poczatku drogi, mamy dzialke i warunki zabudowy. Szukamy architekta. Moze macie jakies sugestie? Budujemy kolo Jaktorowa.Pozdrawiamy.bobo30 z rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opoka 09.01.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Maco dziękuję za umieszczenie na mapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.01.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 opoka, cieszę się, że się cieszysz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 11.01.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Uszanowania Szanownej Grupie Na początek Wszystkiego Najlepszego w Roku 2004. Chętnie przyłączymy się do Grupy i zaistniejemy na mapce... Będziemy od marca budowali w Głoskowie pod Piasecznem. Mamy piękną działkę (leśną) i fajny projekt (Korona II). Póki co jestem na etapie poszukiwania kierownika budowy (z uprawnieniami) Byłbym wdzięczny za namiary na kogoś sprawdzonego. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts