Maluszek 22.07.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Fugas - u nas chłopaki zrobili domek z drewna na różne narzędzia i materiały. Na początku to nawet tam spali a potem mieli swoje przyczepki. Koszty chyba mniejsze niż jakiś blaszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.07.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Pat70, arzesz, Jola_ i Fugas Witamy na mapie. No to mamy trzecią dziesiątkę !!! BRAWO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.07.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Ja ich nie widze , czy moze jeszcze za wczesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.07.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Ja nie kupiłem niczego. Murarze do wykonania stanu surowego przyjechali z własnym barakiem i zabrali go po robocie. Teraz gdy stoi dom już nie potrzebuję żadnej komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maco - nie mogę otworzyć mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.07.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 MACO, Nie wiem czy uaktualniles wersje na www bo ja w dalszym ciagu nie widze mimo odswiezenia. A moze kazesz mi budować gdzies za Warszawa )) Zartuje, rzuc okiem co sie dzieje albo napisz kiedy sie zaktualizuje. Pzdr Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.07.2003 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Jestem i Jola tez. Dzieki Maco.Teraz juz chyba nie ma wyjscia trzeba budowac.PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maco na poglądówce jest wszystko ok ale na dużej mapie nie widzę nowych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.07.2003 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Alez,Maluszek jestem na obydwu. Fugas Wysylam Ci wiadomosc na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2003 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Qrcze ja to chyba jakieś omamy mam ale dalej nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.07.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Moze dlatego że ja jeszcze nie zacząłem NIe wiem dlaczego. Pzdr Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.07.2003 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maluszek a próbowałaś odświerzyć mapę? U mnie jest ok, szkoda tylko, że tak mało osób ma odsyłacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 22.07.2003 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maco, dzięki Ci za to, że byłeś dla nas taki łaskaw http://www.afternight.com/smiles/as-beat.gif i tak szybko nas tam upchnąłeś.Miło być razem z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Jezier - odświerzałam i nic Cały czas jest tak samo. Na głównej mapie po staremu a poglądówka już nowa. Jolu nam też jest miło chociaż Cię nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 22.07.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maluszku, przykro mi, że nas nie widzisz!Jestem troszkę poniżej i w lewo od Ciebie - zaraz za lasem!Cierpliwości, mam nadzieję, że zaraz nas zobaczysz http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/mordki2/044.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Jolu nareszcie zobaczyłam Was wszystkich ale tylko na małej mapce. Duża jest dalej poza moim zasięgiem może to coś z moim komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 22.07.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Faktycznie, dzieje się coś dziwnego. Nie wiem jak to wytłumaczyć, choć siedzę "w komputerach" od lat. Opiszę, co widzę, choć ktoś inny może mieć inne wyniki.1. Otworzyłem stronę z Forum Muratora.2. Na Forum kliknąłem na link do mapy.3. Otworzyło się nowe okno z mapą - wszyscy (chyba) są na mapie.4. Kliknąłem na przycisk do Forum, żeby na nie wrócić.5. Wracam na mapę - nie ma nicków. A właściwie jakby były niezbyt dokładnie wytarte gumką - jakieś ślady liter jednak widać. Jeśli suwakiem przesunę mapę w dowolną stronę jakby za ekran i z powrotem, napisy pojawiają się znów. Tak się dzieje, gdy przełączam między forum Muratora, a mapą. Inne portale (mam równocześnie otwarty Onet i Gazetę) tego nie powodują!!!Jakby mapa nie lubiła forum. Chyba strona Muratora ma właściwości "przeczyszczające", cokolwiek by to miało znaczyć.Naprawdę ciekawostka! Mam teraz Windows 98PL i Explorer 6.0, a jurto spróbuję na Win NT i 2000 w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwoo 22.07.2003 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Jagna i Maco przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuję ! Mówisz w Pomiechowku to bardzo blisko od miejsca gdzie teraz mieszkam w Modlinie mieszkam Maco prosze o kwadracik kolo Czeczotek Dzisiaj mi drewno przywieźli i miałem akcje ratunkową piskląt jakie mi się zagnieździły w kominie i wpadly na dół, musiałem się przekuć przez ścianę, trójka była, umieściłem je z powrotem w gnieździe. Mam nadzieję, że mi ich robotnicy znowu nie wystraszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat70 23.07.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Maco, dzięki za umieszczenie na mapie!Pozdrawiam,Pat70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 23.07.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Iwoo, masz wspaniałe serduszko http://www.hanys73.republika.pl/ikonki/doctor.gif . Ten dobry uczynek zostanie Ci policzony http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/mordki2/013.gif Tam, na Górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts