Becik 29.07.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Kochani, "walę" do Was z prośbą o pomoc.... Tydzień temu zamówliśmy schody strychowe Fakro, miały być wczoraj, taraz mają być za tydzień a znająć rzetelność tejże firmy ( a mówiłam Jackowi żeby tam nie zamawiał ) będą może za miesiąc . A my porzebujemyy ich już teraz!!! Na szczęście nie wpłacaliśmy zadatku... Wszyscy sprzedawcy dają nam tygodniowy termin. Podobno gdzieś w Warszawie jest skład fabryczny Fakro, może wiecie gdzie ??? Albo polećcie coś innego wraz z namiarami do kupna od ręki ( byliśmy wczoraj w 2-óch supermarketach ale tam mają tylko jakiś badziew do tego nieocieplony ). Pomóżcie, proszę, bo nam roboty świeżo wznowione znowu staną Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 30.07.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Ufff... powyższa prośba nieaktualna . Jeszcze wczoraj udało mi się znaleźć namiar na ten skład i dostawcę w Piastowie który przywiezie mi dziś te schody, więc nawet się nie odmeldowawszy pobiegłam zamówić . A w ogóle to właśnie wznowiliśmy roboty i znów wszystko pod górkę , okna mieli nam montować wczoraj i nie ma jeszcze, wczoraj też mąż stracił mnóstwo czasu czekając na dostawę małej łazienki i się nie doczekał a wykonawcy planują znów fajrant na sobotę A my właśnie sprzedaliśmy mieszkanie i nie ma rady - do końca sierpnia przeprowadzka, choćby na szlichtę... Mimo wszystko jestem dobrej myśli, nam się i tak zawsze wszystko w ostatniej chwili udawało Pozdrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 30.07.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Muszę się pochwalić bo pęknę BUDUJEMY - zaczeliśmy są już fundamenty, ściany fundamentowe i rosną mury a wszystko to wkoło naszego starego domu - a my cały czas mieszkamy i jest jak na wojnie a najgorsze dopiero przed nami ale co tam będzie piękny domek . Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.07.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Bordos - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 30.07.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Witam. Mozna dolaczyc do grupy? Milo by bylo miec jakies bliskie wsparcie Dzialeczke mamy pod wawka, dokladnie Falenty Nowe. Jestesmy na etapie zalatwiania papierkow ale jeszcze w tym roku chcemy zaczac sie brudzic pozdrawiam goomisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.07.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Bordoś - gratulacje Goomsia - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.07.2003 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 No, Bordoś, gratuluję i zazdroszczę U nas na razie idzie w dół. Kopią się rowy pod fundamenty, a że kopiemy sami, więc powoli to idzie Ale za to jaka radocha wiedzieć, że sama wykopałam jakieś....30cm... Goomisia, witaj w grupie, gdzie te Twoje Falenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.07.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Jaguś - niezły z Ciebie kopacz fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Jagna, dół pod fundamenty ma już 30 cm to niedługo wiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.07.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Hej, jestem po "udanych" wakacjach-pgoda "dopisała". Ale ruch w grupie. Suuuper! Jagna-może przyjdziemy pomóc kopać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.07.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Hej, jestem po "udanych" wakacjach-pgoda "dopisała". Ale ruch w grupie. Suuuper! Jagna-może przyjdziemy pomóc kopać? ps.Udane było spotkanie nad morzem pewnych fajmych ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.07.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Przypadkowe spotkanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.07.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Opal - zupełnie spontaniczne i przypadkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 31.07.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Rozumiem,że część grupy warszawskiej spędzała mile czas nad morzem ale Wam zazdroszczę,u mnie widoki na urlop raczej marne Jaguś powodzenia w kopaniu,.Ja na Twoim miejscu chodziłabym już po jeszcze nieistniejących pokojach i je urządzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Tiaaa...Jak to cudownie być spontanicznym człowiekiem i mieć spontanicznych przyjaciół.... O mężu nie wspomnę Teraz mi dziecko spontanicznie choruje po upałach na wybrzeżu, ale co tam, niech wie, że ma spontaniczną matkę Co do fundamentów...Tomek i reszta....No tak, jaja sobie robicie. Baaardzo śmieszne Kasiorku, ja co noc chodzę i urządzam. Mam tak realistyczne sny o naszym domu, że jak jade na działkę z rowami, to mam wrażenie, że mi dom ukradli... Będziesz miała super mieszkanie, oglądałam zdjęcia...mniam! A jeżeli chcecie pomagać w kopaniu to zapraszam. Tylko błagam: bądźmy SPONTANICZNI. Kierownik budowy się ucieszy jak zobaczy to co nam wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.07.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Jaguś - jak zwykle będziemy spontaniczni. Ciekawe co wyjdzie z takich spontanicznych fundamentów - może Ci się drastycznie dom zwiększyć i zmienić kształty albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 31.07.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Zdięcia przedstawiają tak naprawdę najciekawszy obecnie widok,reszta to mnóstwo gołych ścian.które i tak wyburzę.Chcę usunąć przeszklenie między salonem a oranżerią i wtedy salon będzie miał prawie 60 m2Zdięcia można zobaczyć tu:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=8992&grupa=0&kat=2&a=greglis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Maluszku - tego właśnie się spodziewam Kasiorku - jestem strasznie ciekawa efektu Twoich działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.07.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 My spontanicznie wracając straciliśmy cały dzień w Gdańsku na Jarmarku Europa, o pardon, Sw. Dominika. W mieście rzeka ludzi a poźniej ledwie cieknący strumyk samochodów przez ładnych chyba nawet dziesiąt km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.07.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Jaguś - czy to znaczy, że chcesz nas do pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts