Jezier 03.08.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Niestety nie wywinę się. Teraz gdy pieniędzy coraz mniej a do zrobienia jeszcze całkiem sporo to coraz częściej muszę rezygnować z usług fachowców. Poza na tym etapie na którym jestem materiały kosztują coraz mniej a praca coraz więcej. Chcąc nie chcąc muszę organizować jakieś prace społeczne albo (i) zasuwać samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.08.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 A na pifko to oczywiście zapraszam do siebie na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 03.08.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Maco,Nie ze mna korespondowales na priva. dzieki za rade, ale ja wierze w profesjonalistow i dlatego koniecznie szukalam dobrego architekta. Moje potrzeby sa zbyt skomplikowane, zebym mogla sobie sama cos zaprojektowac, probowalam i efekt mnie nie zadowolil. Problem polega na tym, ze zbyt duzo sprzecznych kwestii musi moj projekt zawierac: funkcjonalnosc wnetrz, ladny i pasujacy !!! do otoczenia wyglad zewnetrzny, do tego 2 garaze i niezbyt szeroka dzialka. Mam nadzieje, ze architekt pomoze mi to wszystko wyposrodkowac, po pierwszej rozmowie jestem dobrej mysli.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 03.08.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Witamy wszystkich serdecznie! chcielibyśmy przyłączyć się do klubu, bo na pewno będziemy potrzebować uczciwych rad. na poczatek fundamenty: - jak skalkulować koszt wykonania? - na co zwrócić szczególną uwagę przy ich budowie? (dom z użytkowym poddaszem) - czy możecie polecić kogoś, kto zrobi rzetelnie cały szczegółowy kosztorys budowy domu? A może ktoś zna projekt Marzanna studia z Podkowy Leśnej? Dziękujemy za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 04.08.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Skoro oglądałaś kominki to chciałoby się powiedzieć ,że widziałaś zapewne kominiarza,ale przypuszczam jednak ,że widziałaś nie kogo innego jak ... Pudło, ketiso, pudło!!! :D Ale jedna literka się nawet zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 04.08.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Jezier, ładny domek! Gratulacje!Nerja, witaj na forumhttp://www.hanys73.republika.pl/ikonki/goodwork.gif! Gdzie budujesz, na jakiej stronie można zobaczyć projekt Twojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 04.08.2003 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Becik.Widziałaś zatem MS. Czy on nadal działa w kuchniach?HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 04.08.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Witaj JOla! dziękuję za powitanie, tym bardziej, że jak sprawdziłam na Waszej mapie - budujemy obok siebie! my BIałołeka. A nasz dom można obejrzeć jedynie w katalogu własny dom, projekt Marzanna. POzdrawiamy. I wciąż czekamy na rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ketiso - domeczek fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.08.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 ketiso, Nerja A na mapce nie chcecie się ujawnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 05.08.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Nerja, witam nowych sąsiadów!W sprawie fundamentów to jest jedyna rada - musi być bardzo solidny, może być troszkę szerszy.Nie żałuj zbrojenia, daj dobry beton, izolację i to już chyba wszystko?My daliśmy znacznie więcej prętów zbrojeniowych, niż wynikało z projektu, beton B-20 braliśmy z betoniarni w Markach.Jeszcze jedno, przy zasypywaniu fundamentów ubijaj piach warstwami lekko podlewając wodą.powodzenia, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.08.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 ketiso,super domek-taki muratorowaty trochę,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 07.08.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 No, skoro Mario z Łosic załapał się na mapkę warszawską, to i ja się na niej zmieszczę. Startuję w tym roku w Żelkowie, 5 km od granicy Siedlec (jakieś 7-8km od centrum) na Garwolin, czyli na południowy zachód.Ale w tej skali mapki to można spokojnie zaznaczyć same Siedlce (tam zresztą na razie mieszkam).Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Mario!trach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.08.2003 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 trach, Witamy na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 08.08.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Dzięki! Mapka jest śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 08.08.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Maco. Z ujawnieniem na mapce jeszcze poczekamy, aż dostanę pozwolenie na budowę,które to dzisiaj znowu się oddaliło. Chyba zaraz wezmę "wiadro psychotropów",bo jak inaczej przeżyć administrację.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.08.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Idzie kto dzisiaj na premiere T3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.08.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 A o której jest ostatni seans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.08.2003 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Nie wiem, ja ide na 20.15 i mam jedno zaproszenie wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.08.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 No to ja nie idę. Dzisiaj muszę siedzieć na forum co najmniej do północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts