ckwadrat 08.08.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Szkoda. Zaproszenie jest free. Szkoda żeby się zamarynowało . Zaraz przechodzę w tryb off-line.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.08.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Ja też bym wolał oderwać się od kompa. Ale za to mi płacą niestety abym się nie odrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.08.2003 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Hej Trach!!! Pozdrwiam z Łosic. Żelków faktycznie niedaleko.... ale masz bliżej jeszcze jednego forumowicza. Tylko on cos ostatnio mało udziela się na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.08.2003 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 No proszę ! Jak mapka przybliża A przepraszam, co to te T3 ? Chyba jakiś niedzisiejszy jestem ... bo nie wiem... Albo tak się w mój fundament zagłębiłem, że kaplica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.08.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Maco - T3 to Terminator we własnej osobie (trzecia część) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.08.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Ale SZOK ! Że nie zczaiłem... Ale mam wytłumaczenie. Nasz Jaś rośnie właśnie na terminatora... w dwa miesiące i tydzień prawie podwoił swoją wagę ! Chyba się wstrzymam z budową, bo jak on podrośnie (wystarczy chyba ze 12 miesięcy) to sam będzie kopał wykopy i wciągał kratownice więźby na górę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 10.08.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Czy ktoś wie gdzie w W-wie lub okolicach najlepiej kupować klej do styropianu? Tylko jakiś dobry np Ceresit? Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 11.08.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 hej, ten T3 to by się przydał naszej grupie na budowach - facet ma krzepę, sam widziałem na zwiastunie jak łapał się dźwigu i nogami furgonetkę przewalał. Zuch. no i negocjacje z takim za plecami łatwiej byłoby prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.08.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Myślę, że do obydwu tych zadań lepiej by się nadawała T-X (Kristanna Loken). Nowszy model termnatora . A tak a propos - fillm polecam (w swoim gatunku oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondor 11.08.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Czy ktoś wie gdzie w W-wie lub okolicach najlepiej kupować klej do styropianu? Tylko jakiś dobry np Ceresit? Pozdrawiam Gośka Gośka... (prawie) każdy skład budowlany to ma. Ale targuj się... wiesz... "jak wezmę dwa worki to po ile... ? a jak 4 to po ile ? " prawie zawsze działa gondor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 11.08.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 He he już znalazłam na sąsiedniej ulicy To moja rodzinka mi wmówiła, ze to jakieś straszne problemy a później się okazało że sprawdzili tylko na 1 składzie. Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondor 11.08.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 He he już znalazłam na sąsiedniej ulicy To moja rodzinka mi wmówiła, ze to jakieś straszne problemy a później się okazało że sprawdzili tylko na 1 składzie. Pozdrawiam Gośka Tak... rodzinka zawsze wie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota B 12.08.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Darek RZRacja, budujesz bardzo blisko, przepraszam że Cię przeoczyłam. Mój dom zaczęła budować (fundamenty były) 2-osobowa ekipa 21 lipca i stoją już wszystkie ściany, wylany taras i schody a za chwilę będzie wylewany strop. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 13.08.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Witam wszystkich po przerwie urlopowej!Muszę się pochwalić, że u nas rosną już mury parteru. Ciągle jednak wydaje mi się, że budujemy najdroższy kurnik świata- takie to małe. Wiem, że to powszechne wrażenie przy fundamentach, ale jak my się tam pomieścimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.08.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Joskul,a jaki to domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 13.08.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 około 160m, z użytkowym poddaszem, dach dwuspadowy z jedną dość dużą lukarną, dwa wykusze (kuchnia i salon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 13.08.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Witam!Właśnie pożegnałem się z ekipą na etapie ścian fundamentowych i szukam innej, która pojedzie z tym dalej do zakończenia stanu surowego otwartego. Budowa koło Otwocka, dom 155 m2 z poddaszem użytkowym. Jeśli możecie kogoś polecić, to będę wdzięczny za namiar.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.08.2003 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Joskul, pewno,że się pomieścicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 14.08.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Mam nadzieję, bo wychodzi po 40m na osobę, a tyle mniej więcej mamy teraz na naszą czwórkę. Ciekawe tylko, czy też będziemy bez przerwy siedzieć wszyscy na sobie w jednym pokoju? Marzę o drzwiach (najlepiej pancernych), za którymi mogłabym choć na chwilę pobyć sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PietrekG 14.08.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 trach, Witamy na mapie prosze wpisac mnie na mapke sliczna rowniez - Jaroszowa Wola w okolicach Jezier'a, Man'a i Woytek'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts