Maco 27.08.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Noel, a dokładniej gdzie, bo Nadarzyn jest trochę duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 28.08.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 w kierunku na Rusiec (przy Nadarzynie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.08.2003 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Noel, no to witamy na mapie ! Jesteś 53... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 29.08.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Ja też bym chciała znaleźć się na tej mapie. Buduje się w Bieniewicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 29.08.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Ariakan, w kierunku na Babice, Leszno działki są większe, teraz kiedy się dzieli, to zwykle nie robi się takich malych, jak 500m. szukasz małych - w wyborczej zawsze podają wielkość, możesz to zrobić w przeglądarkach wielu portali wpisując jako parametr właśnie przedział wielkości. co do możliwości budowy 3 domów na działce 1500 m to pytaj w gminie, gdy upatrzysz dzialkę. warunki zabudowy lub miejscowe uchwały gmin określają zwykle co można budować. U mnie np nie mogę postawić budynku gospodarczego oddzielnego od domu, choć wydawałoby się, że to moja ziemia i mogę decydować. No i chyba każdy z tego forum doda zdanie : Trzeba jeździć, jeździć, pytać, rozmawiać z miejscowymi. ach - i jeszcze jeździć. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 29.08.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Noel, no to witamy na mapie ! Jesteś 53... No Maco teraz to ja zupełnie inaczej się czuję.....jak domownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 29.08.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Witam wszystlich i proszę o wsparcie duchowe We wtorek przyjeżdża dach z tartaku a już od jutra zdejmujemy kawałek starego dachu, żeby można było położyć nowy - uff co za nerwy . Mieszkać na budowie to dopiero przeżycie obyśmy tak tylko zdrowi byli Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 29.08.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Bordoś! trzymam kciuki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 29.08.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Dzięki, dzięki jak przeżyję tą już drugą strategiczną operację bo pierwsza to było zdejmowanie cegły z zewnątrz budynku to się odezwę Fakt, że ta pierwsza to mały pikuś przy dachu, ale żeby nie upadać na duchu to czeka nas jeszcze tzw najgorsze czyli wywalenie wszystkich gratów do garażu, żeby rozebrać już cały dom - apotem już tylko ścianki działowe, podłogi, centralne, prąd ....... Rany - byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 29.08.2003 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 A ja w zeszłym roku,zyłam bez dachu jakiś miesiąc prawie. A pogoda była taka, że co drugą noc oberwanie chmury. Moja córcia w kaloszach latała po mieszakaniu cała szczęśliwa, że może sobie pochlapac jak w Teletubisiach a ja wściekła z mopem w ręku bo nie było gdzie materaca położyć, żeby się przespać. Minął rok i teraz to już jest tylko zabawne wspomnienie i liczne zacieki na suficie.Pozdrawiam Gośk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.08.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 KARO1, jesteś trochę prekursowerm w tej okolicy !Witamy, jest nas już 43 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 01.09.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Melatonina dzięki bardzo za wsparcie duchowe, cieszę się, że nie tylko my mamay takie szalone pomysły Nawet nie wiesz jak bardzo wsparłaś moją wiarę w powodzenie tego przedsięwzięcia - dzięki Mój syn tez już nie może się doczekać garażowego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 01.09.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Ktoś musi być i miło że to jestem ja. Budujących w tej okolicy jest więcej i kto wie może i wiecej bedzie formumowiczów. Było by fajnie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 01.09.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Jest taka sprawa: chcę zamówić piasek pod podłoge na gruncie (jakaś II kategoria, taki, żeby się dobrze ubijał). Facet chce 180 zł. za Tatrę (16 ton). Uczciwa to cena? Na dniach będę potrzebował pospółki, więc też interesuje mnie poziom cen. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 01.09.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Proszę o namiary na priv. na rzetelnego inspektora nadzoru (Warszawa lub okolice Nadarzyna) Z góry dziękuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 01.09.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 180 za tatre to uczciwa cena natomiast mam pytanie gdzie kupic w Warszawie (Zachod) bednarke ocynkowana wielkosc 30*3 70-80 metrow w "krazku"...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 01.09.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Noel, czy my czasem się nie spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.09.2003 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 alexsoft, rozumiem, że ta bednarka to na instalację odgromową. Gdzieś sobie zapisałem, ze lepsze są uziomy pionowe wbijane w ziemię na głębokość kilku metrów (zamiast płaskiej bednarki zakopanej obok fundamentów). Przemawia to do mojego rozumu i tak zamierzam zrobić. Taki uziom wbijany to koszt niecałych 200zł podobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.09.2003 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 No i wiutamy drapieżnika na mapie - 55 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 02.09.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Pisałam w ogłoszeniach ale cisza a czas nagli wiec sprobuje tutaj:Czy ktoś ma na pozbyciu czysta ziemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts