automik 07.09.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 A czy można mieć prośbę o wpisanie mnie do klubu? Buduję obok BW - między Pruszkowem a Piastowem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
automik 07.09.2003 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 ...i oczywiście na mapkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.09.2003 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 automik,witamy na mapce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.09.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Witam gorąco po urlopie i od razu pytam czy nasze spotkanko nadal aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
automik 08.09.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Jejku , prawie trafiłeś z punktem . Jak ty to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
automik 08.09.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Jeśli chodzi o piasek z wykopów - nie wiślany , ale żólty , to mam faceta za 150 za cięzarówkę . Okoliec Pruszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.09.2003 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 automik, a jaka ciężarówka tego piasku ? (tzn ile m3 lub ton i jak dobrze się zagęszcza ? To znaczy ile % "znika" po zagęszczęniu ? A z punktem to kolejna generacja urządzeń telekomunikacyjnych, czyli telepatia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.09.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Kasiorku jak się udał urlop? Ja postaram się być Spotykamy się o 14 przed wejściem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 09.09.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Czesc Wszystkim,Z tymi targami to dobry pomyslBecik - serdeczne gratulacje z okazji przeprowadzki!!!EMIl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.09.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić do temperatury .W Grecji było powyżej 35 .Będę napewno o 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.09.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Kasiorek. Spotkanie jest w niedzielę prawda? Ja tak czy siak będę w niedziele o 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.09.2003 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Ja teraz nie wiem czy będę. Mam opóźnienia w przygotowywaniu płyty a chcę ją zalać w poniedziałek więc możliwe, że w niedzielę będę jeszcze dopieszczał całość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Maco - urwij się chociaż na troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 10.09.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Ludzie a gdzie to spotkanie? I kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Anula spotykamy się na targach wyposażenia wnętrz w Centrum Expo XXI 14 września (niedziela) o 14:00 przed głównym wejściem z Muratorem w łapkach (jak napisał Kasiorek) jako znak rozpoznawczy ckwadrat podał link http://www.expomediagroup.com/wiec/pl/Directions.asp. Anulko będziesz? Jak się mieszka w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 10.09.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Postaram sie byc chcociaz trudno mi cos obiecac. Co do mieszkania to czujemy sie troche jak na wakacjach, las za oknem a w domu pelna prowizorka Wczoraj wreszcie skonczyl sie montaz szaf, wiec po ich umyciu mam nadzieje sie wreszcie rozpakować. Lubie do domu wracac ale dojazdy rano sa straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Anulko,ale co?korki?Czy daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 10.09.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Korki, potworne korki, a przy tym doszłam do przekonania że głupota ludzka nie zna granic zwłaszcza rano. Codziennie mam niezłą łamigłówke próbując zgadnąć która z dostepnych tras może być w miarę przejezdna. Sadząc z efektów zawsze trafiam na najgorszą . Ale nic to! Kiedy wreszcie rozbuduja Wał Miedzeszyński troche dalej mam nadzieję, ze sie poprawi. Za to mieszkanie w domu cały czas działa na mnie jak napełnianie gazem rozweselającym. I co dziwne przestałam się przejmować drobiazgami w stylu plamka na ścianie czy rysa na nowiutkim parkiecie. Po prostu dom to nie muzeum zwłaszcza przy takich dzieciach jak moje. Będziecie w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 10.09.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Anula, jeździmy z Radości dobrych parę lat i jedyną prawidłowością jaką udało nam się zaobserwować,to to, że w poniedziałki jest bardziej zakorkowane niż w inne dni (jak wyjeżdżamy) i w sezonie działkowym w piątki (jak wracamy). Deszcz też czasem zagęszcza, ale nie zawsze. Poza tym korki są nieprzewidywalne. Niestety na początku października czeka nas jeszcze lekkie zagęszczenie - to chyba w związku z tym, że wracają studenci. A tak w ogóle, to albo się przyzwyczaiłam, albo nauczyliśmy się jak omijać korki, bo prawie w nich nie stoimy (ale preferujemy ostatnio Ostrobramską, jak jest przytkana, to uciekamy w Łukowską, za Fieldorfa wracamy i jest już ok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Anulko, chcę być w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts