Maluszek 15.09.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Jak się udało spotkanie? Przepraszam nie mogłam przyjść bo jakieś choróbsko mnie dorwało i jeszcze musiałam się opiekować chorym psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.09.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Spotkanie odbyło się w bardzo okrojonym składzie Joskul,Jezier z rodzinką i ja Oj czekaliśmy,czekaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Kasiorku, tak mi przykro bo bardzo chciałam się z Wami spotkać Może zorganizujemy jakieś spotkanie w Lolku jakimś popołudniem gdzie będziemy mogli posiedzieć i pogadać? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.09.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 To fajnie. Nam odpowiadają wszystkie terminy oprócz przyszłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.09.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Kochani, spotkanie na targach okrojone,ale proszę,spotkajmy się,jak to bywało w Lolku. Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Byle nie w ten weekend plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 15.09.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Czy to elitarna grupa muratorowa organizuje spotkanie w Lolku ??? Czy ewentualnie Noel może się dołączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.09.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Proponuję sobotę 27 września ,godzina do ustalenia. Niedziela myślę należy się naszym bliskim sądząc po ostatnim spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.09.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Noelu, ale żartowniś z Ciebie. No to kiedy? Może za 2 tygodnie w związku z tym. Sobota czy niedziela? O której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorówkaG 16.09.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Bardzo będę wdzięczna za wliczenie w poczet budujących w okolicach Warszawy. Budujemy dom w Borowej Górze pod Serockiem. Czytamy Was na okrągło a teraz od czasu do czasu napiszemy, gównie pytając o dobre rady. Pierwsze pytanie: Kto może polecic ekipę do tynków gipsowych z agregatu. POtrzebni na "za trzy tygodnie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorówkaG 16.09.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 No i bardzo proszę o umieszczenie nas na mapie (dziewiczych terenach gminy Serock), konkretnie w Borowej Górze gdzieś tak w środku. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mic 16.09.2003 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 to ja rowniez witam w klubie budujących i wszystkich pozdrawiam. Maco, bardzo prosze o zaznaczenie mnie na mapce. Lokalizacja: Bialoleka, mniej więcej na rogu ulic Ruskowy Bród i Mańkowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 18.09.2003 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 BRAWO ! Jest nas 60 na mapie !!!! Witamy ManieQ, BorówkaG i Mic.Mic wydaje się, że budujesz dokłądnie tam gdzie gg, więc z braku miejsca macie wspólny kwadracik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 18.09.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Tworzą się już "zagłębia" budowlane. W grupie raźniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 18.09.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Hej! znowu zanotowałem przerwę w wizytach. Czy targi były interesujące? ostatnio zauważyłem, że co edycja to mniej wystawców i jakoś tak skromniej. Były jakieś hiciory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorówkaG 18.09.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Borówka w Borowej wygląda przepięknie. Fajnie być na mapie - to trochę jak zyskanie nowej tożsamości. Takie tam oznaczone miejsce na ziemi - MOOOOOjEEEEE własne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.09.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Hej! Nie było mnie trochę i proszę: mam sąsiadkę! Pierwsza osoba, którą widzę razem ze sobą na ekranie, bez potrzeby przesuwania zakładkami Witaj Borówka! Ja jak zwykle jestem za spotkaniem. Za targami też byłam, tyle, że nie przyszłam.... Sorki, ale nie mogłam, miałam jakieś kursy tego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka1938 18.09.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Ja też chciałabym znaleść się na mapie, jeśli to możliwe oczywiście. Przedstawiałam się gdzieś na 20-stej stronie tego wątku, ale pewnie nie pamiętacie. Buduję (właśnie zaczynają piąć się ściany ) w Regułach gm. Michałowice. Domek malutki (D06 Muratora) z Ytonga. Przyznam się, że forum czytam regularnie prawie codziennie od stycznia, ale jakoś tak z pewną nieśmiałością zabieram się do pisania, może niedługo się rozkręcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jimek 18.09.2003 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 czesc powiedzcie moi drodzy gdzie można kupić tanio więżbę impregnowaną ciśnieniowo z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts