mbz 26.09.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Dziekuje za zaproszenie, melduje sie poslusznie na rozkaz I niestety, z wielka przykroscia musze powiedziec, ze mnie nie bedzie, bo bede wyprawiac meza na dwa tygodnie z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 26.09.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Życzę miłej zabawy! Mój weekend został już zaplanowany i nie zrobiłem tego własnoręcznie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 26.09.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Do am.Czt twój domek czasami nie stoi tak, że widać z niego stację (tory PKP) w Chotomowie?Pozdr.Wladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 26.09.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 My niestety mamy od dawna zaplanowane spotkanie ze znajomymi - z dużą liczbą znajomych (jeszcze w sierpniu był ustalony termin). Już straciłam nadzieję, że kiedyś dotrzemy i poznamy z widzenia... Szczególnie, że robimy się coraz mniej mobilni. Życzymy miłego spotkania Kasia i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.09.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Zycze wszystkim milego weekendu i udanego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.09.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Witajcie... Ja niestety jeszcze "merytorycznie" nie mogę przystąpić do tego klubu ponieważ jesteśmy na etapie szukania działki...ale bardzo by mi było miło zapoznać się z mapą forumowiczów/budujących, może ktoś (pewnie tak... ) postawił/będzie stawiać dom nad którym się zastanawiamy?? Czy są jakieś namiary na jakąś stronkę www, na której mógłbym się zapoznać z mapką grupy warszawskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.09.2003 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 29.09.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Wladek - to chyba nie mój domek. Ja mam do stacji jakieś 2km - ani torów ani stacji nie widzęam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 29.09.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 ojoj co ja widzę, czy w okolicy góry kalwarii nikt nie buduje ??Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 29.09.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Witajcie! Nie było mnie tu wieki, bo nasz komputer macno odchorował tego forumowego wirusa sprzed miesiąca. Działa dopiero od wczoraj... U nas nastąpiło wiele zmian, o nich napiszę wkrótce w dzienniku (jak tylko przestudiuję wpisy z całego września...już wyobrażam sobie rachunek telefoniczny. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.09.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Osówka, czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 30.09.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Czy wiecie może, gdzie na Białołęce jest ulica Jarzębinowa?Jest to podobno nowa ulica i oczywiście na mapie jej nie ma, a wspaniałe panie w urzędzie nie są w stanie mi powiedzieć, gdzie ona jest. Wiedzą tylko tyle, że może będzie prowadzony wodociąg w Ruskowym Brodzie od Kobiałki do Jarzębinowej.Ale gdzie jest ta Jarzębinowa? Nie wiem czy już mogę się trochę cieszyć, czy raczej złościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 30.09.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Znajdziesz tę ulicę na planie: http://www.twojemiasto.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 30.09.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 do: amFaktycznie, przyjrzałem się lepiej i to nie może być twój, ale podobny. Jak masz 2 km do stacji to raczej go niezobaczę, a szkoda. P.S.Czy już mieszkałeś w tą zimę? Chodzi mi jak się twoja podłogówka sprawdziła?Pozdrawiam.Wladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 30.09.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Mieszkam od 3 tygodni - o zimie i podłogówce napisze na wiosnę (jak nie zamarznę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 30.09.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 O.K.Trzymam za słowo!Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 30.09.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 A jak udał się spotkanie w Lolku? Ja wprawdzie niestety nie byłem (wyjazd urlopowy pierwszy od weekendu majowego), ale Twoje zaproszenie Opalko do grup okołowarszawskich to naprawdę fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 30.09.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Sptkanie się udało-JAK ZWYKLE! Choć nie było nas wiele. Niedługo kolejne Targi (łazienki i kucnie)-Kasiorek dała propozycję,aby spotkać się. Jestem za.A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 01.10.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Opal, daj jakieś info o tytch targach, tzn gdzie kiedy itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts