forum_user 29.04.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Było super, to fakt. A moze następnym razem wynajmiemy bryczki po Puszczy ???Dzieciaki mialy by frajdę.I my chyba też.... Maco i Dziuba odezwijcie się. Martwię sie, czy Was wilcy nie zjedli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 29.04.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Żyjemy, ino komary nas ciut nadgryzły ale nie byliśmy dłużni!!! Swoja drogą to szybko się ulotniliście, jak wróciliśmy z "szybkiego" spacerku (ja nie umiem spacerować...) jeszcze przed 18, to już przy "naszym" ognisku siedziała inna grupa. Mięsko, które nam zostało powędrowało z nami do znajomych i tam dobiliśmy nasze żołądki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 29.04.2002 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Nas jakby wyrzucono delikatnie, bo nastepni "opłaceni" patrzyli wilkiem. Pojechaliśmy jeszcze obejrzeć parę działeczek w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 29.04.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 No to trzeba było wzywac posiłki!!! Wyskoczylibyśmy z lasu z dzikim okrzykiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.04.2002 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 uff, dobrze, ze jestescie.niepokoje sie o Maców. hej, jesteście??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.04.2002 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Jesteśmy cali i zdrowi (przynajmniej na ciele) Basia, dziękujemy za organizację ! Nam się barzdo podobało ! I żarcia tyyyle byyłoo ! No i trochę się zdziwiliśmy, że po krótkim spacerku nikogo już nie było (oprócz Dziubów w lesie...) na ognichu tylko jakaś nowa grupa obcych ! Wróciliśmy przez północną część KPN'u (Sowia Wola, Adamówka,..) i jest tam troszkę inaczej niż na południu - bardzo uroczo. Z Adamówki rzeczwiście zajęło nam 25 minut jazdy do Centrum. POdoba mi się pomysł spotykania na działkach. Możemy też robić przy okazji czyny "społeczne" i coś tam pogrzebać przy budowie albo ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.04.2002 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 uff,to odetchnęlam. wszysy cali. ale co z duchem(zaniepokoiles mnie) byliśmy jeszcze troche, ale nastepna grupa czekala i sie zmylismy zrobilismy objazd działek. Basienko, dziekujemy Nastepne spotkanie moze zorganizujemy po drugiej stronie Wisly. prośba do Pacula i Mario, aby zaproponowali cos. Anula tez. Maco, przypomnij, prosze przepis na pieczywko czosnkowe i zdradz jakie zioła dodajesz... jutro bedziesz zajety wiec juz dzisiaj spiewamy 100 lat małej Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 30.04.2002 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Jak po drugiej stronie Wisły to całkiem fajne są wały na Tarchominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.04.2002 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Wały sa nad woda? znaczy Wisła? moze byc kiepsko ze wzgledu na dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 30.04.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 No nie jest to tak nad samą wodą. Wodę oddzielają krzaki - dość gęste, przynajmniej tyle pamiętam z zeszłego roku. Mogę się udać na wizję lokalną i zobaczyć jak to w tym roku wygląda, jeżeli bierzemy to miejsce pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 30.04.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Maco, Podoba mi się idea pracy "społecznej" na działkach przy okazji spotkania... A na razie miłego długiego weekendu everyone!!! A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 30.04.2002 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Ale napiszecie coś w czwatrek???? ja będę w pracy.....Miłego dłuuuuuugiego łikendu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 30.04.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Będę poza zasięgiem Wielkiego Brata aż do poniedziałku.... Miłej pracy Dziuba! (Co za wyzysk w tej twojej firmie...!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 30.04.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Jak pech to pech W zeszłym roku caaaały weekend był mój!!! Taka praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 30.04.2002 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 W mojej firmie tez praca ale ja sie wylamuje i biore urlop. Zycze wszystkim pogody i odpoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.04.2002 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Nas też nie będzie od czwartku w "zasięgu" więc trzymajcie się cieplutko wszyscy !Wały ! Super ! Jestem za !Praca społeczna ! a potem społeczne świętowanie ! Przepisa na grzanki. Masło-kopyść, czosnek-4 zębiska, zioła: półgarstka oregano, 3 szczypty vegety, deczko eko-mieszanki 18 ziół, sól ziołowa do smaku. Na koniec strałem jeszcze świeżą mozzarellę. Do wspólnego gara, zamieszać, odstawić. Smarować gorącą grzankę i przypalać na grillu wedle uznania...A reszty nie pamiętam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 04.05.2002 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2002 Czesc buduje pod Warszawa okolice Leszna. Podajcie informacje o tanich zbiornikach na szambo!Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 06.05.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 Najtaniej to wychodzi z kręgów betonowych. Poszukaj u okolicznych fachowców a jak nie znajdziesz to w Błoniu a juz na pewno w Grodzisku Ci pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.05.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 no co tam słychac u panstwa szanownego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 08.05.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 U nas ok. Rybki pływają, myszka śpi, kwiatki rosną!!! Tylko fugi w łazience jakoś same nie chcą sie zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts