Kasiorek 06.11.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Czy grupa warszawska zapadła w sen zimowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.11.2003 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Ja bym chętnie zapadł w jakiś sen niekoniecznie zimowy. Bo o 6 na budowę a powrót z pracy o 1.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.11.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Fakt, jakoś cichutko się u nas zrobiło ostatnimi czasy Pewnie wszyscy są zabiegani na tych swoich budowach i nie mają czasu do nas zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 07.11.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Może ktoś ma do odstąpienia używana siatkę ogrodzeniową po promocyjnej cenie? Potrzebuję ok. 140m, ale mniejsze ilości też mnie interesują. Najlepiej wschód lub południe Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 07.11.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Avzi, my prawdopodobnie będziemy mieli, ale dopiero na wiosnę , 25 lub ( jeśli $$ pozwoli ) 66 m. Gdybyś do wiosny nie zakupił, to zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 07.11.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Dzięki, ale ja właśnie potrzebuję tej siatki teraz, aby zimą nikt się nie kręcił po budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 09.11.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Obwieszczam z dumą, że mam dach (tzn. nasz dom ma dach). Słyszy mnie kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.11.2003 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 No to kiedy się wprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 09.11.2003 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Zdaje się, że zabawa dopiero się rozkręca. Atakują mnie elektrycy, hydraulicy i wszyscy chcą jakichś decyzji- natychmiast. A ja myślałam, że wszystko przemyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.11.2003 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 A ja myślaŁEM, że Joskul to ON ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.11.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 mam już termin przeprowadzki .13 grudnia Nareszcie święta w swoim mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.11.2003 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Pozazdrościć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.11.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Kasiorku - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikam 12.11.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 -------------------------------------------------------------------------------- Śledzę forum od dobrych dwóch lat, ale nigdy nie odważyłam się pisać. Dwa lata temu kupiłam działkę w Grodzisku Maz.. Dziś tam stoi już domek (Murator D36) stan surowy otwarty, teraz szukam okien i drzwi. Wolałabym drewniane, ale nie wiem czy finanse na to pozwolą. Czy ktoś może dać namiary na drewniane - oczywiście dobre i tanie okna w okolicy! Przyjmę wszelkie rady i wskazówki dotyczące wykończenia domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodryg 14.11.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Witam! Dopiero zamierzam "sie budowac" , na 99% Wawer. Jestem na etapie podejmowania decyzji w jakiej technologii: tradycyjna, czy szkieletowa? Jutro (tzn. w sobote) spotykam sie z przedstawicielami firmy Bien Zenker (szkieletowe). Podziele sie wrazeniami w poniedzialek. A moze ktos z Was mial juz z nimi do czynienia? Pozdrawiam , Rodryg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Gdzie zgubiliście Opalkę? Wyslalam jej cos na priva. Pozdrowienia z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 19.11.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Majka, ja też jej wysyłam coś na prv (temat okienka) i też nie dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 19.11.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam, Witam wszystkich bardzo serdecznie. W koncu trafilem i do tego forum Budujemy sie w okolicach Minska Mazowieckiego... Jestesmy na etapie wewnetrznych instalacji i tynkowania... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 19.11.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Padre, miło czytać! Wybacz, że tak od razu w interesach: jakie robisz tynki wewnątrz i czy ekipa jest warta polecenia? Ja będę bardzo potrzebował kogoś do tynków w marcu. Nie zdecydowałem się jeszcze na rodzaj tynku, trochę bardziej pasowałby cement-wapno, ale jeśli miałoby to trwać dwa miesiące (chałupa dość duża), to może pójdę w gipsy z agregatu. Jeśli inni czytający to forum mogliby kogoś naraić (do tynków, ale także do gips-kartonu na skosach, wylewek i glazury), to bardzo się polecam - odpowiedzi na priv albo forum. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.11.2003 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Dziewczyny, dostałam Wasze listy. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts