Maluszek 20.11.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Tomaszu, jeżeli interesują Cię tynki gipsowe maszynowe, to mam sprawdzoną ekipę Zajmują się też wykończeniówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 20.11.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Robie tynki tradycyjne. Ekipa bardzo dobra, sprawdzona. Nie trzeba dawac gladzi na tynki, takie sa gladkie i rowne Naprawde godni polecenia... Jest tylko maly problem.. najblizszy wolny termin maja na sierpien przyszlego roku Ale jak chcecie, moge podac namiary, moze uda sie wynegocjowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 20.11.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Maluszku i Padre, bardzo dziękuję za odzew. Poprosze o oba namiary. Jak wspominałem, ostateczna decyzja w sprawie tynków jeszcze przede mną. Ukłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 20.11.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Tynkarz nazywa sie Adam Kaczorek telefon: 025 7579538. Jak chcesz obejrzec robote to zapraszam do siebie na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 24.11.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Witam Szanowną Grupę Warszawską!! Ponieważ moje poszukiwania firmy budowlanej, przynoszą różny skutek.... zwracam się do Szanownych Forumowiczów o podzielenię się ewentualnymi doświadczeniami i kontaktami z ekipami takowymi.... Będę wdzięczny za okazaną pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Witajcie jezeli ktos z wyzszym wykształceniem, ze znajomoscia rosyjskiego, angielskiego i dobrze ojczystego ,szuka pracy to ambasada finska poszukuje....resztę przekaze na priv zainteresowanej osobie stanowisko: w gabinecie attache wojskowego asystentka ukierunkowana na polske litwe i ukraine.. Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 27.11.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Teska, czy to jest praca z częstymi wyjazdami?Mam jedna koleżankę która raczej na pewno była by zainteresowana. Ale pracą na miejscu w W-wie. Przy najbliższej okazji ją zapytam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 01.12.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam,Czy moglibyście mi polecić jakiś dobry i tani skład budowlany na zachód od Wawy? A może się nie nastawiać na jeden tylko zawsze sprawdzać kilka?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 01.12.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 My korzystaliśmy najczęściej z Kasty ( PSB)w Grodzisku - Kozerki i filii w Hucie Żabiowolskiej, ale często sprawdzaliśmy ceny w innych. Chciałam też dodać, że nie prześladuję Cię , ale jakoś często ostatnio trafiam na Twoje pytania, Włodku. Maco! Cieszę się, że żyjesz, bo dawno Cię nie "słyszałam". Inna rzecz, że ostatnio rzadko zaglądam na forum, a nasz dziennik zaniedbany... Pozdrawiam wszystkich wytrwałych "Finiszujących" i "Zaczynających". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 01.12.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Na takie prześladowania chętnie przystaję Kastę poleciło mi PSB, dostałem też od nich arkusz kalkulacyjny z wyliczeniem ilości i cenami materiałów. Wydaje mi się, że tam jest dosyć drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.12.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Osówka, To witaj w klubie (niemających czasu... ) Praca + decyzje dotyczące ścian, dachu, ... najchętniej spałbym 2h/dobę ale jakoś mi się nie udaje.. Ale... aby do Świąt. Potem troszkę odpoczynku. Nasz szkieletowiec, jeśli warunki atmosferyczne pozwolą powinien w 20 dni zostać postawiony (tylko ściany) i przykryty (więźba+folia+łaty+blacha) tak, żeby można potem było ciągnąć roboty wewnętrzne. Trzymajcie kciuki. No i jak potem pogoda dopisze to jakiś kulig czy inną wyprawę śniegową z herbatką (z amerami) wewnątrz naszego domu zorganizujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Kochani, jest propozycja,aby powtórzyć grzańca u nas. Termin pewno poświąteczny. Pozdrawiam i czekam na sugestie wq-zaopatrzenie robiliśmy w Izabelinie,ale korzystamy w razie potrzeby (jakieś drobniejsze rzeczy) z najbliższych składów:Borzecin,Leszno. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Jako nowy szczęśliwy inwestor chciałabym powitac szacowna grupę warszawską! Jesteście cudowni! Chciałabym sie przyłączyć, jak również zaistnieć na mapce. Działkę kupiłam niedaleko Moiry i DarkaRz tj. w Michałówku. Ponieważ mój dom jest narazie tylko na papierze mam nadzieję być częstym gościem forum, dzielic sie swoimi spostrzeżeniami no i oczywiście korzystać z Waszych. Będę budować D 24- jeżeli ktoś z Was mieszka już , lub jeszcze buduje taki dom chętnie poczytam wszystkie uwagi. Pozdrawiam wszystkich BARDZO gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 05.12.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Jako nowy szczęśliwy inwestor chciałabym powitac szacowna grupę warszawską! Jesteście cudowni! Chciałabym sie przyłączyć, jak również zaistnieć na mapce. Działkę kupiłam niedaleko Moiry i DarkaRz tj. w Michałówku. Ponieważ mój dom jest narazie tylko na papierze mam nadzieję być częstym gościem forum, dzielic sie swoimi spostrzeżeniami no i oczywiście korzystać z Waszych. Będę budować D 24- jeżeli ktoś z Was mieszka już , lub jeszcze buduje taki dom chętnie poczytam wszystkie uwagi. Pozdrawiam wszystkich BARDZO gorąco No to pozdrawiam nowe sąsiedztwo. Miło mi, że coraz więcej nas na forum. - może założymy odłam grupy warszawskiej. Propozycje nazw? - grupa: Izabelkowy Michałówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 05.12.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Moira, a może zbierzmy cały powiat miński, będzie nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 05.12.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Popieram A tak btw. ile osob jest z powiatu minskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 05.12.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 jest troszkę, ale na GW się nie ujawniają Moira, a u Was to jest chyba gmina Wiązowna, więc to chyba powiat otwocki Więc nie wiem sama... moze grupa Traktu Brzeskiego...tylko tutaj znowu Okuniew może sie obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Izabelkowy Michałówek (Michałówek Izabelkowy) ŁADNIE!!! Jestem za , tylko czy nie jest nas wciąż zbyt mało Nie mogąc się nacieszyć tym skrawkiem pola pojechlaiśmy z mężem w sobotę zobaczyć jak wygląda działka i dojazd o tej porze roku. Nie było -tak źle. No cóż ale o czystych samochodach możemy chyba tylko pomarzyć (błotko). Ale i tak jest pięknie. Kochani poszukuję baraku lub barakowozu. Chcemy ruszyć z budową na wiosnę i gdzieś musimy zakwaterować pracowników. Może ktoś z Was chce się pozbyć po zakończonej budowie czegoś takiego ? A może macie blade pojęcie gdzie się takie "domki" kupuje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.12.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Mój sąsiad chce się pozbyć baraku (tak mi się wydaje. Jutro sprawdzę). Chyba będzie dostępny od nowego roku.Czy mam pytac o cenę ?Ile chcesz wydać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 09.12.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Potrzebuję waszej pomocy! Szukam ekipy budowlanej, ale takiej godnej polecenia. Może znacie taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts