forum_user 09.12.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Maco, byłabym wdzięczna, jeszcze nie zastanawialiśmy się nad tym. Ale od czegoś trzeba zacząć, więc o cenę jak najbardziej pytaj. Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ko 09.12.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 automik, witamy na mapce ! Witam, ja też chciałabym się umiejscowić na tej mapce, tylko nie wiem jak to zrobić... Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.12.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Nareszcie skończyła się zaczarowana strona 42!!! A krakowiacy mają ich chyba sto parę. Moira dziękuję za namiary na składzik. Już tam dzwoniłam. Są OK. Zakupy u Kowalczyka oczywiście też już poczyniłam. Oni na razie również są OK. ( oj troszkę było tego targowania, oj było) Oczywiście nie przestaję szukać nowych tanich składów lub sklepów czy hurtowni, więc za wszystkie namiary z góry pięknie dziękuję. Droga laskiem o której wspomniałaś faktycznie jest dużo fajniejsza niż przez Izabelę. Pozdrawiam wszystkich, czyżby forum warszawskie zapadło w sen zimowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.12.2003 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 cena 1200zł.miejsce Wiktorów - jakieś 25km na zachód od Pałacu Kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 10.12.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Czy nikt nie miał ekipy OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 10.12.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 gg: Mam namiary na majstra, ktory u nas budowal. Czlowiek jak zwykle z polecenia, po budowie w zasadzie poruszal sie biegiem. Prace zaczynali od 6 rano a konczyli okolo 19. Naprawde dobrze robi. Jest tylko troche drogi, a w zasadzie nie on, tylko ma taka praktyke, ze trzeba z pomocnikami sie rozliczac niezaleznie od niego . Ale moze warto sie potargowac. Namiary: Eugeniusz Barcz, tel. 025 758 6360 (powolanie sie na nas - Krzysztof Legenza moze pomoc w negocjacjach ) PS. To ten Pan na zdjeciu: http://www.padre.it.pl/tn_102-0220_img.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.12.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 cena 1200zł. miejsce Wiktorów - jakieś 25km na zachód od Pałacu Kultury. Dziękuję, chciałabym zobaczyć to cacko , bo okazało sie że znajomi wyszukali też coś podobnego, więc teraz będę oglądać, oglądać , oglądać a potem wybierać , wybierać, wybierać. Sam rozumiesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 10.12.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Padre, dzięki za odzew. Spróbować zawsze można. Na pewno zadzwonię zapytam. A może ktoś jeszcze da mi szansę wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 10.12.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Witam wszystkich Weszłam sobie tutaj i tak czytam,czytam i czytam. Fajnie,ze jeszcze są ludzie życzliwi sobie,bo tak ten świat zmienia się na złe, ale okazuje sie, ze nie do końca ) Ja tez chcę sie pochwalić, ze jestem "szczęsliwą" inwestorką od maja tego roku. Stan surowy otwarty wybudowano mi dość szybko,bo ok. 3 tyg.. Ekipa była super, gdyby nie to,ze jestem wscibską babą i wszędzie szukałam tańszych materiałow (co nie znaczy,ze gorszych), to tak naprawde nie odczułabym budowy,bo majster miał jakis układ ze skladem budowlanym i gdyby nie zależałoby mi na kasie,to mogłabym śmialo pozwolić mu korzystać z jego układu, ale +- 15 % zaoszczędziłam. Co nie podlega dyskusji ze ekipa była naprawde super sprawna. Wystarczylo im tylko dowozić materialy, a oni już byli tak świetnie zorganizowani, że robota "paliła im sie w rekach", to samo mialam z dekarzami. No i teraz zaczeły sie "schody" wykończenia w srodku. Zamawianie okien,drzwi itd. Ja jako kobieta, nie mam zielonego pojecia, tyle co poczytam,popytam, ale jakoś daje sobie rade ). Życzę wszystkim budującym duuużo cierpliwości do ekip budowlanych i wszelkiej maści innych fachowców. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.12.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 cudka, oczywiście, że rozumiem ! Sam bym dokładnie tak samo robił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 11.12.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Maco, na Twoim wątku o mapce zrobiło się dość tłoczno - sporo nowych chętnych. A skoro pojawiło się dwoje moich przyszłych sąsiadów - to i ja się zgłaszam ( o ile można jeszcze ). Gmina Halinów ( za Sulejówkiem ), tam gdzie jest literka 'ś' w słowie "Kościelna". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.12.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Witam Minuszkę, zapewniam Cię, że znajdziesz na forum duuuużo przydatnych informacji i jak sama zauważyłaś ludzi sobie życzliwych. Mnie to bardzo ujęło, jestem na forum od niedawna a już czuje się jak bym była tu od zawsze. Życzę wszystkim słonecznego dzionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ko 11.12.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Maco, na Twoim wątku o mapce zrobiło się dość tłoczno - sporo nowych chętnych. A skoro pojawiło się dwoje moich przyszłych sąsiadów - to i ja się zgłaszam ( o ile można jeszcze ). Gmina Halinów ( za Sulejówkiem ), tam gdzie jest literka 'ś' w słowie "Kościelna". Pozdrawiam. Mapka to świetny pomysł, tylko Maco coś się nie odzywa. Jeśli to możliwe, to proszę umieść i mnie, tuż koło melatoniny- Dziekanów Leśny, koło Kiełpina (Łomianki) dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Cześć Kochani Jako że już prawie zima i wszyscy pozapadali w budowlany sen to chyba czas zrobić grupowe spotkanie co Wy na to? Starym zwyczajem w Lolku czy też może gdzieś w plenerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.12.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Niniejszym popieram inicjatywę koleżanki Maluszkowej. Optuję za propozycją plenerową. Nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.12.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ja to już praktycznie z murów nie wychodzę, więc bardzo chętnie plener ale na zewnątrz jakoś tak się bardzo nieprzyjemnie zrobiło. Może jakieś 2w1 - np. pubik poza Wawą z dużym dziedzińcem, gdzie można by pobyć zarówno w środku jak i na świeżym powietrzu. W KPN jest kilka takich miejsc, np. w Truskawiu i Izabelinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 12.12.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Chwileczkę, z tym snem zimowym nie wiem czy zauważyliście ale śniegu nie ma, bo jeszcze walcze z dachem i mam układ z górą że na razie nie sypiemy i nie schodzimy za nisko z temperaturą bo klinkier trzeba domurowac. ) Koło wtorku już będe zafoliowany i z dachowka do połowy więc odblokuję śnieg i temperaturę żeby Święta były w miare normalne. Więc berz obaw zima będzie ale skończy się szybko bo trzeba ruszac z ociepleniem:)) Pozdrowienia dla tych co jeszcze w terenie. Reszta niech trzyma kciuki. Fugas P.S. Macie jakies ubezpieczenia budowy? Jesłi tak to za ile i jaki zakres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Spotykamy się jeszcze przed Świętami czy już po? Fugas trzymamy za słowo - Święta muszą być białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Fugas - ja mam 2 ubezpieczenia (jedno wymagane przez bank) PZU szkody bez kradzieży to chyba koło 800 zł rocznie i Compensy wszystkie szkody + kradzież na budowie - za pół roku ponad 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 12.12.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ja mam pożar, powódź itp. Compensy, ok. 400 PLN za rok. O ile się nie mylę, nie obejmuje kradzieży na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts