Fugas 12.12.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Maluszek,Ale jak to z ta kradzieżą ? Kradzież to znaczu z placu ogrodzonego i zamknietego czy kradzież elementów na trwałe zamontowanych? PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Kradzież tylko trwale zmontowanych rzeczy i w razie kradzieży zwracają tylko 30% wartości ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 12.12.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 OK. Wielkie dzięki musze chyba się spotkac z jakimś agentem. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.12.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Popieram Fugasa, i chciałbym układ z górą rozszeżyć na 2 dodatkowae dni. Chyba w czwartek piątek, przykryją mi dach membraną więc potem może już padać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.12.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Jest też opcja spotkania na grzańca u nas-były głosy,żeby po świętach Ale poza tym faktycznie jest w Izabelinie taka ludowa chata-jest fajnie-to może tam (lub w podobnym miejscu) przed świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.12.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Jako nowy szczęśliwy inwestor chciałabym powitac szacowna grupę warszawską! Jesteście cudowni! Chciałabym sie przyłączyć, jak również zaistnieć na mapce. Działkę kupiłam niedaleko Moiry i DarkaRz tj. w Michałówku. Ponieważ mój dom jest narazie tylko na papierze mam nadzieję być częstym gościem forum, dzielic sie swoimi spostrzeżeniami no i oczywiście korzystać z Waszych. Będę budować D 24- jeżeli ktoś z Was mieszka już , lub jeszcze buduje taki dom chętnie poczytam wszystkie uwagi. Pozdrawiam wszystkich BARDZO gorąco Cudka, nie widzę Twojego Michałówka na mapie. Możesz mi pomóc, żebym mógł Cię zaznaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.12.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Przepraszam, że nie nanoszę na mapę szybko (ostatnio) ale w domu szpital (dzieciaki na ospę zachorzały), w pracy zawał no i budowa ruszyła ostrym tępem (szkielet) więc ledwo ledwo mi wystarcza czasu na to wszystko. Obiecuję że po Świętach nadrobię najpóźniej... A teraz wykrzątałem chwileczkę i dopisałem pkotek, Becik i aga_ko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 14.12.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Hej Ludzie, Jaki rabat na okna dachowe Fakro lub Velux? Musze pilnie zakupić, może podpowiecie gdzie zrobię to na korzystnych warunkach? Wygląda na to że będę kupował Fakro (klamka u dołu) jakie są Wasze doświadczenia z oknami pobrotowymi? Czy nie wymaga to hełmu na głowę) zastanawiam się nad uchylno-obrotowymi ale różnica ponad 500zł/szt trochę szkoda. MOże ktoś ma Roto wysokoosiowe - nigdzie nie moge spotkać. Na bartyckiej jest tylko kilka Faklro do obejrzenia i podstawowy Velux i tak we wszystkich znanych mi sklepach. Wygląda na to że trzeba kupowac na bazie katalogu. Z góry dziękuję za wszelkie info. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.12.2003 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Drodzy Forumowicze grupy warszawskiej. Niedługo, bo w lutym, spotykamy się na zlocie w Redakcji Forum. Dla nas, mieszkających niedaleko ul. Kamionkowskiej, żaden problem. Myślę, że fajnie będzie spotkać forumowiczów z innych zkątków Polski. Spotkanie zaczyna się o 14, ale kiedy się skończy? Niektórzy, bedą mieli daleko do domu... W dziale "Ogłoszenia i konkursy" - wątek - Spotkanie 21 II prowadzę listę chętnych do noclegu w Warszawie i tych co przygarną na nocleg. Sam przyjazd to duży wydatek, dodatkowo koszt noclegu może zniechęcić wielu. A fajnie będzie spotkać osobiscie tych których znamy tylko z forum. Czekam na zgłoszenia. Tomek1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.12.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Opal a w tej knajpce w Izabelinie można się z psem pojawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Jako nowy szczęśliwy inwestor chciałabym powitac szacowna grupę warszawską! Jesteście cudowni! Chciałabym sie przyłączyć, jak również zaistnieć na mapce. Działkę kupiłam niedaleko Moiry i DarkaRz tj. w Michałówku. Ponieważ mój dom jest narazie tylko na papierze mam nadzieję być częstym gościem forum, dzielic sie swoimi spostrzeżeniami no i oczywiście korzystać z Waszych. Będę budować D 24- jeżeli ktoś z Was mieszka już , lub jeszcze buduje taki dom chętnie poczytam wszystkie uwagi. Pozdrawiam wszystkich BARDZO gorąco Cudka, nie widzę Twojego Michałówka na mapie. Możesz mi pomóc, żebym mógł Cię zaznaczyć ? Michałówek faktycznie malutki, na mapie go chyba nie ma. Ale jeżeli umieścisz mnie obok Moiry ( Izabela) będzie w sam raz , a ja będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Tomku, niestety,stwierdzam z żalem,że nie mam możliwości przenocowania przyjeżdżających na zlot. Jeśli zlot powtórzy się za rok,to wtedy, mam nadzieję, już będę mogła ugościć. Dodatkowo nie wiem,czy w tym czasie będziemy w W-wie. Maluszek-nie wiem,czy w srodku można być z psem,ale wokół chaty jest placyk.A dalej to nawet polanka i górka...i dolinka, i las.Słowem wszystko o czym mały lotnik marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 15.12.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Mamy teraz urwanie głowy z końcówką budowy, ale na pewno znajdziemy chwilkę czasu na spotkanie przed Świętami, czy po Świętach, wszystko jedno. Izabelin to dobry pomysł, tylko dawno tam nie byłam i nie wiem o której knajpce piszecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.12.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Opal - jeżeli tak to pewnie pojawimy się bez lotnika żebyśmy mogli spokojnie posiedzieć w ciepełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.12.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Tomek, To bardzo dobra i szlachetna inicjatywa. Chciałbym w moim nowym domu ugościć forumowiczów. Na razie wierzę, że mi się uda ale na pewno będę wiedział pod koniec stycznia ! cudka, naniosłem Twój kwadracik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 16.12.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Być może my w lutym, my też będziemy mogli gościć Forumowiczów, tylko, że warunki mogą być jeszcze takie bardziej spartańskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.12.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Tomku ja już się zgłosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.12.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Maco, Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 16.12.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Witam,Czy ktoś z Was robił sztachety na podmurówce betonowej? Interesują mnie ceny robocizny i namiar na ekipę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.12.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 ## UWAGA## 27 grudnia jeszcze tego roku o godz.13 (??) spotykamy się w Izabelinie Gospoda Kampinówka,ul.Tetmajera przy Dyrekcji KPN (skręt w prawo przy poczcie,uwazać na poczatku Izabelina Proszę o wpis na listę: 1.ckwadrat + opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts