kgadzina 23.02.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Polska Południowa i Polska Północna pozdrawia Warszawę! Naprawde było fajnie was poznać osobiście! Wielkie dzięki dla Becika! (Ona już wie za co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 23.02.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Marzek, to ja odpowiadałem na Twoje pytanie tylko mi funkcja odpowiedz cytując jakoś nie wyszła Moi znajomi mają nowy dom pod Grodziskiem, w Odrano Woli. Sam tam kiedyś szukałem działki, ładne tereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 23.02.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Moi znajomi mają nowy dom pod Grodziskiem, w Odrano Woli. Sam tam kiedyś szukałem działki, ładne tereny A tak konkretnie, to gdzie? Jesli możesz podać oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Nawiazując do wcześniejszych planów (pomysł kol. Jeziera) chcemy przypomnieć,że niedługo zroganizujemy spotkanie na naszej działce pt.Grzaniec. Spotkanie takie miało miejsce w zeszłym roku,ale tym razem czekamy na ocieplenie,żeby na tej wsi nie zamarznąć.Z drugiej strony zbytnie ocieplenie może spowodować ogromne błoto u nas.(tzn. na pewno tak się stanie)Dlatego proszę o czujność,pilne śledzenie tego wątku,bo spotkanie będzie spontaniczne, uzależnione od pogody.Na lato też nie ma co czekać,bo grzaniec w lecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 23.02.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Marzek, 750 zł To chyba nieco za drogo za drewno ciśnieniowo impregnowane.Ja kupowałem za 520 zanurzeniowo ale miałem profile 8x20 i 10 x 18 o długościach ponad 12m. Tam można było cisnieniowo kupic za niecałe 600zł. Oczywiscie bez faktury. PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 23.02.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 No może i drogo, ale to było jakiś czas temu. Zreszta dowiadywałem się wtedy też u drugiego producenta w Wa-wie. Feniks, ul. Zawodzie, miał podobne ceny. Ale drewno było gorzej przygotowane. Ja mówię o drewnie sezonowanym, już wstepnie przesuszonym. Dowidywałem sie też wtedy o drewno w tartakach. Ale było po pierwsze mokre, a po drugie bez impregnacji. Jak doliczyłem impregnacje wyszło niewiele taniej. Chyba surowe wychodziło coś koło 550 zł. Dodatkowym atutem było, też to, że dostałem fakturę na 7%, jako komplet drewna na budynek, a tartaku chcieli 22%. Zależało mi na fakturze bo musiałem ją rozliczyć w banku i taka na 7% też mi sie opłaciła ze względu na ulgę podatkową.Reasumując, może drogo, ale jak kupowałem wydawało się OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 23.02.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Napiszcie drodzy , w jakim składzie stawiła sie na spotkaniu grupa warszawska??? Skoro nikt nie odpowieda to ja to zrobię, ( cudeńko moja sąsiadko droga - też nie mogę sobie darować że Cię nie poznałam ) Tak jak już wiemy na mapce w okolicach Warszawy był sporaśny tłok - choć nie ukrywam że na początku byłam bardzo rozczarowana frekfencją naszej grupy - długo brakowało tam tych najbardziej nam znanych i aktywnych. Ale - jak wiadomo - ci co mają najblizej, przybywają najpóźniej . Oto lista tych których udalo mi sie dostrzec i przypomnieć teraz: Kasiorek Pchełek - chyba też jest z W-wy Richardo z żoną ( gr. otwocka ) Ania_g ( albo Aga-G... nie jestem pewna ) z mężem Tomek1950 Jezier z Kasią i Marcelem Am z żoną Maluszek i Jaco Maco z Małgosią Anula z synkiem Opal, ckwadrat z Tymkiem mik99 Marzek i jeszcze byłam ja tzn Becik ze swym mężem Jackiem na pewno jeszcze z kilka osób pominęłam ( tzn nie mogę sobie przypomnieć ), z kilkoma nie udało mi sie uścisnąć ręki ( Marzek, mik ) Bardzo więc proszę o ujawnianie sie tych kórych na ma na liście powyżej. Wspomnę jeszcze że przedstawiciele GW ( am, Jezier ) dzielnie reprezentowali nas w konkursach Wspaniale było spotkac sie z Wami - z niektórymi ponowne. I mam nadzieję że na następnym spotkanku będzie nas grono jeszcze liczniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 23.02.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dopiszę się do tych co byli i bronili honoru Grupy Warszawskiej w 2 konkursach Pzdr Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 23.02.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Napiszcie drodzy , w jakim składzie stawiła sie na spotkaniu grupa warszawska??? Skoro nikt nie odpowieda to ja to zrobię (...) Bardzo więc proszę o ujawnianie sie tych kórych na ma na liście powyżej. Ja dodam ze swej strony, że widziałem: Cezarr, Senser, choć z nimi, podobnie jak z Tobą Becik, mi się nie udało pogadać. Ja jeszcze nie orientuję się kto jest kim. Myślę, że będzie lepiej za jakiś czas. Rozmawiałem jeszcze z: Joskul oraz bws22, których nie ma na liscie powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Jeszcze bylam ja, ale niestety nie udalo mi sie spotkac nikogo z grupy, a szkoda wielka Porozmawialam za to z grupa krakowska, szczecinska, podlaska. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, ze nastepnym razem sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 23.02.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 i ja bylam (z mezem) ale mnie to nie mozecie kojarzyc - jak sie zacznie budowa to jeszcze sie dam we znaki pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 23.02.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A ja właśnie na stronce Maksia oglądam zdjęcia ze spotkania Super że sie ujawniacie i jak to sie stało ze ja Was nie widziałam?? Mbz - Ciebie chyba widziałam przelotem, ale nie wiedziałam że Ty z Warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 O qrcze to tyle osób od nas było Mnie udało się porozmawiać tylko z kilkoma osobami a to pewnie dlatego, że króciutko byliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie, im dłużej czytam doniesienia ze spotkania , tym bardziej jest mi żal, że nie mogłam z Wami się spotkać. Siedząc w pracy od czasu do czasu podgladałam Was przez kamerkę i choć jakość była u mnie marna widziałam, że dobrze się bawicie. Beciku dziękuję za miłe słowa i tak czułą odmianę mojego nicka "cudeńko"( wzruszyłam się ) Dziękuję, że podjęłaś się odpowiedzi na moje pytanie. Pozdrawiam Was wszystkich, mam nadzieję że następnym razem pogadam z Wami wszystkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 23.02.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 To ja jeszcze rozmawiałem z Alice z Grupay Warszawskiej a właściwie Chotomowskiej Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Becik, ja Ciebie tez widzialam , tylko dopiero na zdjeciach dowiedzialam sie, ze to Ty Na Warszawskiej bywam rzadko, czesciej na Kampinoskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 O i z Fugasem nie rozmawiałam A mieliśmy pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 23.02.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Maluszek, Czyli jednak byłaś a właśnie miałem napisac że obiecałas i nic ... To ja juz nie wiem jak to było że Cię nie rozpoznałem ;(( Chyba że coś mi padło na oczy, albo prace wykonczeniowe tak Cie wykończyły że zostałas odmieniona ) Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 No byłaś - tyle, że późno przyszliśmy i szybko wyszliśmy Ale szukałam Cię i nie znalazłam A może to ja gapa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 23.02.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dopiszę się do tych co byli i bronili honoru Grupy Warszawskiej w 2 konkursach Pzdr Fugas Fugas, zajrzyj na stronę Maksia http://dommaksia.prv.pl/ - i ujawnij się - z pewnością tam jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts