Kasiorek 07.03.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Będziemy świętować pierwszy dzień wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.03.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jestem za :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.03.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Hejka Robaczki jak wam minął weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 08.03.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ja w sobotę wróciłem z urlopu w górach (cały dzionek w samochodzie plus parę godzin spacerek i obiad w Krakowie). W niedzielę odpoczywaliśmy po tym urlopie, a dzisiaj przyzwyczajam się na nowo do pracy - marnie mi to idzie, bo jak widać siedzę na forum. Widziałem, że jest nowy gospodarz mapki warszawskiej, więc mam nadzieję się na niej niebawem odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.03.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Oj jak dobrze, że niektórzy mają jeszcze odpoczynek. Z łezką w oku wspominam ferie i wyglądam za wakacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Ja wyglądam wiosny Wakacje pewnie spędzę na ganianiu po hurtowniach i składach budowlanych , albo na budowie ( będe udawać że na czymś tam się znam) i oczywiście rozkoszować powietrzem na działeczce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 kupiłam kilka tulipanków w doniczkach,od razu zrobiło się wiosennie,jak mi brakuję słoneczka.A propo spotkania będziemy topić Marzannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.03.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Biedna Marzanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 09.03.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witam Szanowną Grupę. Pukam nieśmiało do Waszych drzwi. Po forum już śmigam dłuższą chwilę ale trwało zanim tu dotarłam. Jako że domek będzie w Długiej Kościelnej k/Halinowa to zwracam siez uprzejma prośba o wydanie legitymacji członkowskiej i wskazaniu konta, n aktóre należy opłacać składki pozdrawiaqm Mwanamke ( a ze mną 3 investores) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.03.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witaj Mwanamke tu jest o tyle dobrze, że przychodzisz, wsiąkasz i nic za to nie pobierają Życzę wielu przyjemnych chwil na forum Zapraszam jeszcze do grupy otwockiej i "Michałówek i Izabela" - to chyba najbliżej Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witaj w grupie warszawskiej Mwanamke, ładna oklica Długa Kościelna- szukałam kiedyś tam działeczki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 09.03.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 A czym się różni Warszawska od "I&M Co" ? Ta druga to "za miedza" , czyli po drugiej stronie drogi ...juz lecę ( acha i u Was pociągi nie jeżdżą ) pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.03.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Tak, tak, zapraszamy za miedzę. Ale i nie zapomnij o tej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 09.03.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Poszłam i przedstawiłam sie , troszke długaśne jest więc zapraszam tam aby się przekonac kogo wpuściliście ;p pozdarwiam, Mwanamke p.s takiem ciepełkiem jak z domowego kominka powiało na grupie to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 21 III zappraszamy na spotkanie grupy do "Lolka",zobaczysz jak będzie milutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 09.03.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 a o której ? U mne z niedzielą troche cięzko ale może coś wymyślę Jakby co przyb ede z potworem bo w Lolku uprzejmie wpuszczaja psy ...jeśli nie macie nic przeciwko temu .... pozdarwiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.03.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Jestem za spotkaniem 21 marca. To dokładnie rok od rozpoczęcia budowy mojego domu. Proponuję spotkać się przed południem może o 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 09.03.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 No to może i ja się wybiorę coby poznać warszawską brać budowlaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 09.03.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Ja bym proponował trochę później. Coś koło 12.30 lub jeszcze lepiej 13.00. Chyba, że nie skończymy się zbyt szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.03.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Ja myślę, że nie skończymy zbyt szybko. Jak to na spotkaniu. Jedni przyjdą wcześniej a inni trochę później. Nie wiem od której jest czynny Lolek. Ale może lepiej po 12 się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts