dana15 09.03.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Ja też chętnie przybędę, ale pewnie nie wcześniej niż o 13, albo nawet bliżej 14. Chyba nie rozejdziecie się jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.03.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 My możemy się pojawić ok.13 tylko czy nas wpuszczą z dzieckiem w wózku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 09.03.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 My możemy się pojawić ok.13 tylko czy nas wpuszczą z dzieckiem w wózku Jssne ze tak! Ale jak Wy dzieieciem to ja bez suki pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.03.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Tylko jeszcze powiedzcie gdzie jest ten LOLEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.03.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Na Polach Mokotowskich. Najbliższy w tej chwili pub idąc od Żwirki i Wigury. Tak po lewej strony Pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.03.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 No, prawdę mówiąc, nie wiem, czy trafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 10.03.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Czy mozecie powiedziec gdzie i jakich firm osprzet kupowaliście do rozdzielni mieszkaniowych elektrycznych? Mam ich 3 a elektryk powiedział że więcej niż 3000zl !!!!1 nie będzie to kosztować więc chciałbym zminimalizowac straty Osprzęt= zabezpieczenia licznikowe, wyłączniki nadmiaropradowe, wyłączniki różnicowoprądowe itp. Z góry dziękuję za pomoc. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 10.03.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 My możemy się pojawić ok.13 tylko czy nas wpuszczą z dzieckiem w wózku O ile wiem nie ma problemu ze wprowadzaniem wózków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 10.03.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Czy mozecie powiedziec gdzie i jakich firm osprzet kupowaliście do rozdzielni mieszkaniowych elektrycznych? Mam ich 3 a elektryk powiedział że więcej niż 3000zl !!!!1 nie będzie to kosztować więc chciałbym zminimalizowac straty Osprzęt= zabezpieczenia licznikowe, wyłączniki nadmiaropradowe, wyłączniki różnicowoprądowe itp. Z góry dziękuję za pomoc. Fugas Nam elektryk proponował ABB. Podobno niezawodny. Nie znam cen. Ale mogę się zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 10.03.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Nie znam, bo jeszcze nie robiliśmy. Ale nasz elektryk może coś podpowie.To info do mojego posta wyżej, w odpowiedzi na pytanie Fugas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 10.03.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Mój mówi że Moeller w Platformnie jest najtanszy i bardzo dobrej jakosci ale nie wiem generalnie boli wydawanie takiej kasy na takie gadzety - chociaz juz wiem że sa potrzebne. Dzieki za info i prosze o więcej Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 10.03.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Witam grupę, Warszawską i przesyłam pozdrowienia od grupy Otwockiej.Buduję się w Józefowie, jestem na etapie stanu surowego otwartego. Mam dach dwuspadowy i planuję pokryć go dachówką cementową , i tu mam właśnie prośbę. Poszukuję solidnego dekarza ( i w rozsądnej cenie), proszę o pomoc, gdyż w naszej grupie większość jeszcze nie dotarła do tego etapu i trudno liczyć na pomoc w tej sprawie. Liczę na zrozumienie i przepraszam za ,,wtargnięcie’’ na forum. Za wszelkie informacje na priv będę zobowiązany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 11.03.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 My juz mamy rozdzielnie ale tylko jedna i kosztowało nas to ponad 1000 zł, w tym była skrzynka z bezpiecznikami, zabezpieczenia przepięciowe,i wszystko co konieczne było by ZE odebrał łącze, wszystkie rzeczy były kupowane w Margo w Łomiankach bo tam nasz elektryk ma spore zniżkiJeśli podasz dokładnie co potrzebujesz to moge sprawdzić cenę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 11.03.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Najdroższe jest zabezpieczenie przepięciowe klasy C na 3 fazy(4 pola w rozdzielni) potrzebuje tego 2 sztuki (mam oferte Moeller za 298zł/szt) PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 11.03.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Pozdrawiam wszystkich.Poszukuję namiaru na dobrego kominkarza do zrobienia obudowy i DGP, najlepiej na zachód od W-wy. Jeśli są jacyś zadowoleni klienci takowego to będę wdzięczny za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.03.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Witam grupę, Warszawską i przesyłam pozdrowienia od grupy Otwockiej. Buduję się w Józefowie, jestem na etapie stanu surowego otwartego. Mam dach dwuspadowy i planuję pokryć go dachówką cementową , i tu mam właśnie prośbę. Poszukuję solidnego dekarza ( i w rozsądnej cenie), proszę o pomoc, gdyż w naszej grupie większość jeszcze nie dotarła do tego etapu i trudno liczyć na pomoc w tej sprawie. Liczę na zrozumienie i przepraszam za ,,wtargnięcie’’ na forum. Za wszelkie informacje na priv będę zobowiązany. Pozdrawiam Jaką dachówkę wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 11.03.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Dałem wycenę na Brasa i IBF i zobaczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 11.03.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Witam grupę, Warszawską i przesyłam pozdrowienia od grupy Otwockiej. Buduję się w Józefowie, jestem na etapie stanu surowego otwartego. Mam dach dwuspadowy i planuję pokryć go dachówką cementową , i tu mam właśnie prośbę. Poszukuję solidnego dekarza ( i w rozsądnej cenie), proszę o pomoc, gdyż w naszej grupie większość jeszcze nie dotarła do tego etapu i trudno liczyć na pomoc w tej sprawie. Liczę na zrozumienie i przepraszam za ,,wtargnięcie’’ na forum. Za wszelkie informacje na priv będę zobowiązany. Pozdrawiam Cześć! mam namiary na ekipę którą poleca mój znajomy (robili u niego na Białołece w zeszłym roku): Mirosław Kamiński 0502/126 667 (ekipa z kieleckiego, ale w sezonie pracują tutaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 11.03.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Witajcie, Będę wdzięczny za namiary na fachowca z uprawnieniami do wykonania projektu przyłącza gazu (ewentualnie wykonania przyłącza) oraz na sprawdzonego hydraulika. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.03.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Mam gościa z legionowa zrobił mi za 700pln, chociaż wstępnie za 800 chciał, jeśli pasuje to wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts