Agacka1719499039 09.04.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Kiedy Wielka Noc nastanie,dużo szczęścia i radości,które niechaj zawsze gościw dobrym sercu, jasnej duszyi niech wszystkie żale głuszy.Nie mam daru do pisania,a tym bardziej do składaniażyczeń miłych i serdecznych,a do tego pożytecznych,tak więc teraz tutaj stądŻYCZĘ CI WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.04.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ja też życzę Wam miłych i spokojnych Świąt. Odpoczywajcie i radujcie się w gronie swoich najbliższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.04.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 No i w poniedziałek nie żałujcie wody na fundamenty, stropy, ogrody, czy nierzetelnych fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 12.04.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Hej, Święta, Święta .... Dzięi kilku wolnym dniom miałem czas zlustrować okolicę i pooddychać świeżym powietrzem,. Sama przyjemność. W tym tygodniu odbieramy zaadaptowany projekt i zacznie się karuzela papierkowa. Nawet myślałem, żeby to zlecić komuś w ramach innej pracy (np inspektorowi nadzoru), ale na pewno bym przepłacił, więc chyba zaryzykuję sam .... To i tak pewnie jest jak w powiedzeniu - cokolwiek uczynisz, będziesz żałował Dlatego uprasza się o trzymanie kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Trzymam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 13.04.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Miałbym prośbę o podpowiedź - skąd braliście plan budowy szamba, ponoć niezbędny przy pozwoleniu na budowę. Architekt w ramach adaptacji umieścił mi szambo na mapce, ale pani w urzędzie mówi, że niezbędny jest też projekt samego szamba. Jak załatwić to najtaniej i najszybciej? czy kupować od firmy sprzedającej szamba? Z góry dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.04.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Jak kupowaliśmy projekt to od razu kupiliśmy projekt szamba (kosztował 50 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 14.04.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 dzięki za informacje, nadrobiłem już braki informacyjne i rzeczywiście teraz taki projekt trzeba dołączać. Zrobi mi go architekt wykonujący adaptację. A nowe przepisy miały uprościć otrzymywanie pozwoleń .... Dziś w GW - dodatek Dom - jest kilka historii z życia wziętych właśnie na temat nowych przepisów. Ale to tylko dla ludzi o silnych nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frustrat 18.04.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Witam wszystkich z grupy warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 19.04.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Witaj Frustrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frustrat 20.04.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Potrzebuję studni i to na gwałt, czy ktoś może polecić jakąś firmę najlepiej tanią i dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 20.04.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Ja też skorzystałabym z polecenia studniarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frustrat 20.04.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Ale zemnie gapa jeszcze się nie przedstawiłem, a już proszę o pomoc. Działeczkę mamy nad Zalewem Zegrzyńskim we wsi Białobrzegi ( do zalewu 80 m), działka 1400 m2 ale bardzo trudna – jakoś ją zmęczymy. Projekt wybraliśmy z Archetonu EWELINA – teraz widzimy, że trochę za duży , ale postanowiliśmy mieszkać w domu otwartym dla rodziny i przyjaciół . Z drugiej strony projekt dał się bezproblemowo zaadaptować do naszej działki. Obecnie jesteśmy na etapie zbrojenia ławy fundamentowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 20.04.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Witaj Frustrat i życzę powodzenia i wiele sił przy budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 20.04.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Grupo Warszawska! Może nie w tym wątku , ale może znacie DOBRĄ firmę do wykonania stanu surowego pod przykryciem.Bez fundamentów. Moja jest wątpliwa. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.04.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Kochani szukam niedrogiej, dobrej i sprawdzonej ekipy do remonu generalnego chałupki (wyburzenie ścian, dach itd). Warunkiem jest też, żeby w razie co ekipa mogła wystawić rachunek. Robota byłaby w Zielonce. Bardzo proszę o jakieś namiary pozdrawiam serdecznie Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 21.04.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ja równiez szukam ale parkieciarzy i galzaurników jak możecie kogoś polecic mając na uwadze że coraz wyrazniej widze dno mojego rachunku bankowego tzn. polecana osoba nie zmaltretuje mnie finansowo to bardzo proszę o namiary. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 22.04.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Ludzie!!! Zbieram informacje, gdzie kupowaliście SILKĘ (jeśli ktoś kupował) i jakie ceny udało się Wam wynegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 22.04.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Witam! Bardzo proszę o namiary do jakichś godnych polecenia ekip od tynków gipsowych z agregatu. Robota od zaraz, okolice Otwocka. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Kochani szukam niedrogiej, dobrej i sprawdzonej ekipy do remonu generalnego chałupki (wyburzenie ścian, dach itd). Warunkiem jest też, żeby w razie co ekipa mogła wystawić rachunek. Robota byłaby w Zielonce. Bardzo proszę o jakieś namiary pozdrawiam serdecznie Beata Ponawiam swoją prośbę Bardzo pilnie potrzebna ta ekipa Napisałam też to w podgrupach warszawskich - może uda mi się kogoś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts