Musiat 25.04.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Zaczynamy w Mrowiskach pod Halinowem - wioska że aż miło ale zaczyna się tam tworzyć małe osiedle domków. W tym roku chcemy pociągnąć surowy otwarty i mamy już ekipę. Niestety zaczną od sierpnia bo do tego czasu są zawaleni. Tak więc oficjalnie się przyłączamy Adam i Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 26.04.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 W takim razie i ja sie dolaczam, planuje rozbudowe inwestycji zapoczatkowanej przez mojego ojca, teraz chcemy zrobic 3 kondygnacyjny dom dla trzech rodzin, na dzien dzisiejszy stoi 40%. Budujemy sie na Zaciszu. Pozdrawiam Grupe Warszawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 jak tam u was podczas szczytu? z tego co widziałam całą policję ściągnęliście i u nas żadnego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 28.04.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Klawo! W centrum Warszawy ruch jak w niedzielę o 7 rano. Jak ktoś potrzebuje styropian, płyty OSB, tarcicę, blachę falistą itp., warto przyjechać we wtorek do centrum, jak będą zdejmować "dekoracje" z witryn sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 28.04.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 po spacerze po centrum wczoraj wieczorem najważniejszym wspomnieniem jest zapach płyty pilśniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.04.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Jeszcze tak pustej Wawy nie widziałam,byłam dziś pod Domami Centrum,cisza,spokój,żadnych tłumów,autobusy i taramwaje puste,luksus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.04.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Ależ się teraz fajnie po Warszawie jeździ Zero korków :D Do pracy jeżdżę teraz 20 minut zamiast 40. Szkoda, że już niedługo będzie jak dawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palma 04.05.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Szukam kierownika budowy - budowa w Zgorzale (między Piasecznem, a W-wą) - mozecie polecić kogoś sprawdzonego, z kogo byliście zadowoleni? Ekipę już mam, ale nikt z nich nie ma uprawnień kierownika budowy. Dzięki Monika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 05.05.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Prosze o jakies namiary na ekipe do ocieplenia poddasza i płyt GK powierzchnia około 200m2.Najlepiej z podaniem ile od Was brała ta ekipa. Palma - jesli potrzebujeesz kogos kto bedzie tylko figurowal to moge Ci podesłac namiary. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palma 05.05.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Dzieki Fugas, ale szukam kogoś kto będzie nie tylko podpisywał. Nie będę brać inspektora, więc kierownik musi być prawdziwy, sprawdzony na placu ...boju. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbyszekJ 08.05.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Witajcie, poszukuję ekipy budowlanej/firmy do budowy domu na Kabatach. Ok.330 m 2 kw. Nie jestem w stanie się nimi zajmowac, więc liczę na takich bardzo samodzielnych. Do tego muszę więc znaleź bardzo skrupulatnego i pilnego inspektora nadzoru coby ich przypilnował. Jezeli macie namiary to bardzo proszę o pomoc. Obecnie czekam na finałowy projekt od architekta i na dniach składam wniosek do gminy. Budowę zaczałbym pewnie w czasie wakacji (mam nadzieję, że załatwię biurokratyczne formalności do tego czasu). pozdrawiam Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 09.05.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Pilne! Ile zapłacicliście hydraulikowi za rozprowadzenie kanalizacji w domu, dodam że stan zero interesuje mnie szczególnie: robota/materiały? Z góry dziękuję za szybkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 11.05.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Witajcie kochani, mam ogromna prosbe, czy ktos z Was likwidowal ksiazeczke mieszkaniowa? Chodzi o to, ze musze sie wyejestrowac ze spoldzielni - gdzie ona jest? W przypadku kiedy chce zcedowac moja ksiazeczke na rzecz ojca, to co mam najpierw zrobic tzn. czy musze robic najpierw wycene, czy oni potem przy wyplacie podadza ile ojciec dostal ze swojej a ile z mojej? (kaska do podzialu rozumiecie ) No i jeszcze jedno, moj maz tez ma ksiazeczke i tez chcial by przekazac ja ojcu, ale on jest z Kalisza, czy to znaczy, ze musi pojechac do Kalisza i wyrejestrowac sie z tej spoldzielni, czy mozna to jakos przez Warszawe zrobic? Bardzo z gory dziekuje za jakies odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 11.05.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Mik99, Zrobilem to sam cala kanalizację w fundamentach z wyprowadzeniem ponad poziom planowanego chydziaka. Miedzy innymi dlatego ze sobie od razu zaplanowalem gdzie co bede mial piony i odejscia w efekcie teraz mam tylko do podlaczenia odbiorniki. Nie chialem zeby mi ktos zrobil a potem przerabiacia podejscia. Calosc uwzgledniajac ze cala kanalizacja biegnie pod domem i musialem robic przepusty przez kolejne sciany fundamentowe zajela mi z Tesciem jeden dzien. Rury od fi 50 do 160 wyniosły mnie (budynek blizniak z czescia uslugowa) okolo 900 zl w tym 6 pionów oraz po 2-3 odejscia opd kazdego pionu na poziomie zero. PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 11.05.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Ja płaciłem ok. 2,5 tys zł (robocizna i materiały) za kanalizację poziomu "0" z odprowadzeniem do istniejącej studzienki (na działce, 2 m od domu) i za podciągnięcie wody (ok. 5 m) do przyszłej spiżarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 11.05.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 hej hej szukam namiarow na sensowny cenowo transport z hds-em. potrzebuje kilka kursow z Zerania do Babic (a wlasciwie pod Babice). Jakbyscie mieli cos sensownego - to poprosze - na razie dostalismy wycene - 300 zeta za kurs pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.05.2004 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 hej hej szukam namiarow na sensowny cenowo transport z hds-em. potrzebuje kilka kursow z Zerania do Babic (a wlasciwie pod Babice). Jakbyscie mieli cos sensownego - to poprosze - na razie dostalismy wycene - 300 zeta za kurs pzdr Marsjanka Spróbuj skontaktować się z Ireko na Wólczyńskiej wjazd od Arkuszowej, porozmawiaj z P. Elą Górską powinnaś wynegocjować korzystniejsze warunki. To jest skład budowlany, ale świadczy usługi transportowe, również. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 19.05.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Witam Pilnie poszukuję kierownika budowy (dla dwóch sąsiadujących ze sobą budów), które rozpoczną się w czerwcu. Sprawa dość pilna, bardzo proszę o jakieś informacje dot kierowników godnych polecenia. Budowa w gminie Lesznowola Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 20.05.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 WitajcieChce sie pochwalić że juz mam fundamenty, takie śliczne fundamenciki , jak chcecie zobaczyć to zapraszam do mojego dziennikaPozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 20.05.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witajcie kochani, mam ogromna prosbe, czy ktos z Was likwidowal ksiazeczke mieszkaniowa? Chodzi o to, ze musze sie wyejestrowac ze spoldzielni - gdzie ona jest? to zalezy czy jesteś zarejestrowana w spóldzielni czy nie bo jak nie to się musisz wyrejestrować z tzw poczekalni W przypadku kiedy chce zcedowac moja ksiazeczke na rzecz ojca, to co mam najpierw zrobic tzn. czy musze robic najpierw wycene, czy oni potem przy wyplacie podadza ile ojciec dostal ze swojej a ile z mojej? (kaska do podzialu rozumiecie ) A kto sie buduje wy czy ojciec? Bo jak wy to po co chcecie je cedować? My już wycofaliśmy kaskę z książeczek nie było tak źle Napisz coś więcej to postaram się coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts