Batonik 20.05.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Dzieki Nulla, juz wszystko wiem, bo poszlam do tego nieszczesnego PKO, okazalo sie, ze wogole nie jestem zarejestrowana, wiec problem mam z glowy, a jesli chodzi o cesje to wlasnie moj tata jest inwestorem budowy, bedziemy razem konczyc juz kiedys rozpoczeta przez niego budowe. Bedziemy razem mieszkac, kazdy na swoim pieterku. Poza tym on jescze lapie sie na ulge budowlana, bo zaczal w 99 roku. Pozdrawiam i bardzo dziekuje za pamiec, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 21.05.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Po raz kolejny upewniam się, że forum to jest fajne miejsce, bo można liczyć na forumowiczów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 22.05.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Piasek spedza sen z powiek - wyglada na to ze za piach do fundamentow zaplace majatek Moze macie/mieliscie namiary na tani piach? Bede bardzo wdzieczna za kazdy kontakt pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.05.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Może ktoś z was ma tego "nadmiar" a ja potrzebuję...i może do tego ten ktoś nie będzie zbyt daleko odemnie?? Gruz z przeznaczeniem na drogę, natomiast ziemia na moją działkę Działka znajduje się w Musułach k. Grodziska Maz. (ok 7 km od Grodziska), przy trasie Katowickiej (ok. 3 km od niej), więc może ktoś będzie mógł to po prostu odstąpić lub też sprzedać?? Każda propozycja ważna... To oczywiste, ale dla jasności to ja pokrywam wszystkie koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 23.05.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 super pomysł !!!!!!pomocny zwłaszcza dla chcących zacząć budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 24.05.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Piasek spedza sen z powiek - wyglada na to ze za piach do fundamentow zaplace majatek Moze macie/mieliscie namiary na tani piach? Bede bardzo wdzieczna za kazdy kontakt pzdr Marsjanka wysłałem Ci namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 25.05.2004 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Czy moglibyscie napisac cos wiecej o tym piachu, tzn ile to jest bardzo drogo, a za ile taniej jest w polecanym przez MarcinaM miejscu. Jestem na etapie liczenia ile potrzebuje pieniedzy z kredytu, no i licze wszystko po kolei, takze przyda mi sie, co bym nie przeplacila potem. No i rowniez bardzo poprosze namiar na ten tani piach. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 witam wszystkich wpadłam na chwilkę zapytać komu w was się poszczęściło i trafił tę 6-stkę? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 03.06.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 03.06.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 niestety znów muszę złożyć reklamację na kiepski kupon w totka. A trafił ktoś na Stegnach - jeśli ostatnio kupowaliście tam kupon, to dobrze sprawdźcie numery Czy ktoś z Was przerabiał ostatnio temat taniej stali i betonu (w tym bloczków fundamentowych)? Buduję po zachodniej stronie Warszawy. Będę wdzięczny za wszelkie informacje (tanio, drogo, przemyślenia mile widziane pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 03.06.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 My też budujemy się po zachodniej stronie. Jednak bloczki fundamentowe ściągaliśmy z Radomia. Ale było to 1,5 roku temu, więc ceny mogły ulec zmianie. Jeżeli chodzi o namiar, to musiałabym sprawdzić w "kajeciku", jeżeli kogoś będzie to interesowało. Oczywiście trzeba sprawdzić ceny aktualne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 03.06.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Stal kupowałem w NORMIE Babice ul. Pohulanka (tel. 722 97 99). Ceny były dobre nawet w czasie największej "stalowej" gorączki. Transport oczywiście gratis.Bloczki też ściągałem z Radomia (przypadkowa zbieżność), ale teraz zdecydowałbym się kupić w firmie MD Beton (tel. 666 15 35) gdzie kupuję L-ki nadprożowe oraz beton na stropy. Różnica po negocjacjach wyszła mi 5 groszy na sztuce. Nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witajcie, poszukuję namiarów na tanią ziemię i gruz. Ziemia nie musi być "super", chcę po prostu wywyższyć działkę. Gruz najlepiej czysty ( ten z kolei na utwardzenie drogi). Być może ktoś z Was ma namiary- podzielcie się proszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 07.06.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Cudka, namiar wysyłam na priv M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 07.06.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Czołem grupowicze,poszukuję namiarów na sprawdzoną i w miarę tanią ekipę, która mogłaby pociągnąć stan surowy w tym roku. Rozglądam się również za kierownikiem budowy, któremu można byłoby zaufać. Będę wdzięczny za pomoc i przesłanie rzeczonych kontaktów na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni 07.06.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Piasek spedza sen z powiek - wyglada na to ze za piach do fundamentow zaplace majatek Moze macie/mieliscie namiary na tani piach? Bede bardzo wdzieczna za kazdy kontakt pzdr Marsjanka wysłałem Ci namiar na priv Witam, Ja też prosiłabym o ten numer. Oprócz pisku szukam też 2 osób do pomocy przy usunięciu ziemi, z okolic Pruszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni 07.06.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 A może ktoś może podać mi numer na tanich studniarzy w okolicach Pruszkowa.Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witaj Boni, co zrobisz z tą usunietą ziemią Przepraszam, że troszke nie w temacie, ale poszukuję ziemi (każda ilość) dlatego pytam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni 07.06.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Cześć Cudka,Chcę ja rozsypać po całej działce, bo betonowóz wyrył mi góry i doliny.Ale jeśli coś mi zostanie dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Dzięki, polecam się.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts