Maciek ww 08.06.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam Szanownych Forumowiczów! Jeśi można to z chęcią dołączyłbym do Waszej grupy! Byłby to zaszczyt zgłebiać tajniki budowania wśród tak szacownych inwestorów... Dobra! dość wazeliniarstwa Budujemy z "Najlepszą z Żon" nasz mały domek we Włochach, niedaleko Ursusa... Mamy dopiero wylane ławy, a co dalej czas pokaże... Dołaczam się do prośby o namiar na TANI PIASEK i TANIE DREWNO. Póki co proponują piasek 0-2 =22zl/tonę pospółkę =32zl/tonę Będę wdzięczny! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szefowa 15.06.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam szanownych forumowiczow!Budujemy sie w Pyrach kolo Ursywnowa i pilnie poszukujemy geodety i namiaru na kopare! Wdzieczni bedziemy takze za info o dibrych skladach budowlacnych z betonem komorkowym. Dzieki i pozdrawiam wszstkich ktorym po ciezkich bojach udalo sie wydusic z urzedu dzielnicy Ursynow pozwolenie na budowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 15.06.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam,potrzebuje pomocy, powiedzcie mi ile teraz kosztuje wykonanie różności zkarton-gipsu: podwieszane sufity, pułeczki itp ?a może ktoś ma namiary na sprawdzonego fachowca ? (z Warszawy lub okolic)Bardzo byłbym wdzięczny (może być na priva oczywiście) ah, jeszcze jedno.. ile może kosztować zamontowanie parapetu z kamienia,facet którego mam zażyczył sobie 80 - 100 zł. od sztuki. (zależnie oddługości) z góry dzieki za wszelką pomoc.pozdrawiam.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 15.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Hej, najtańszy beton znalazłem ostanio w Izabelinie w hurtowni Skład.59x24x24 kosztuje 6,10zł, to Faelbet.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.06.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 witam startuje z budowa i szukam geodety czy macie kogos niezbyt drogiego a wiadomo przy budowaiu trzeba sie liczyc z kasiora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 22.06.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Marek Grendus 0602 752 461 geodeta z Grodziska Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szefowa 22.06.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Kilka dni temu tez zamiescilam podobne zapytanie o geodete... i jestem w kropce. Jedni chca 500 zlotych inni 1000, wiec rozrzut jest duzy. Na moje pytanie do drugiego dlaczego tak drogo, powiedzial ze za 500 to tylko emeryci tycza i nie wiadomo czy dokladnie, a u niego jest serwis, ze przyjezdzaja 2 razy: wbijaja kolki i ustalaja wysokosc npm, a potem jeszcze przyjezdzaja sprawdzic poziom po fundamentach. Pytanie czy to nie aby za duzo tego dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 22.06.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Czy ktoś mógłby polecić kogoś do układania glazury? Jeśli są zadowoleni z jakości robót to jestem zainteresowany namiarem. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 22.06.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 witam startuje z budowa i szukam geodety czy macie kogos niezbyt drogiego a wiadomo przy budowaiu trzeba sie liczyc z kasiora Sławek Krekora 501270466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 22.06.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Cudka, namiar wysyłam na priv M Też jestem zainteresowany namiarami na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.06.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witajcie, jesli ktos ma, to bardzo poprosze o namiary na architekta, ktory dokonuje adaptacji projektu z projektem zagospodarowania dzialki z opcja ewentualnego zalatwienia pozwolenia na budowe. Moze byc tutaj lub na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 28.06.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Potrzebuję namiar na dobrą hurtownię z glazurą i całym wyposażeniem łazienki. Jeśli ktoś dostał jakiś upust to proszę o info. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 28.06.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 W Urzucie, przy Katowickiej stacja benzynowa Jett i duży sklep z glazurą i wyposażeniem łazienek Cersa. Przy dużych zakupach na dwie łazienki dostaliśmy 15% upustu. Zakupy robiliśmy na przełomie roku. Na polskie płytki czekało się ok. 2-3 dni, na jakieś włoskie czy hiszpanskie 3-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 28.06.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Myśmy sporo wyposażenia do łazienek kupili na Usynowie (!), sklep Saniter przy Al.KEN, między ul. Przy Bażantarni a Wąwozową. Przyzwoite ceny, upusty rzędu 10-15%. B. duży wybór płytek znaleźliśmy w sklepie Valdi (jest ich chyba kilka, my byliśmy przy Al. Jerozolimskich (chyba to już Reguły) w drodze z centrum na Pruszków, za Leroy Merlin, po lewej stronie. Mam jeszcze pytanie do Forumowiczów: czy ktoś zna dobre namiary na trawę "z rolki"? Nie wiem, czy się zdecydujemy, ale chcę zorientować się jakie są ceny i zasady sprzedaży. Pozdrowienia TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Tomasz - pogadaj z Jatoją - przesyłał mi kiedyś taki przybliżony kosztorys dla mojej działki. Jatoja zajmuje się projektowaniem ogrodów i chyba on najlepiej będzie wiedział ile taka trawa będzie kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.06.2004 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Puk, puk. Ja zza Wielkiej Wody. Jeżeli znacie jakiegoś speca od jakości (Quality Engineer), ze znajomością angielskiego i chęcią dłuższego wyjazdu do USA, to niech się odezwie do mnie na priv-a. Plusem będzie jakby miał doświadczenie w przemyśle samochodowym. Praca jak najbardziej legalna z pensyjką amerykańską (fiu, fiu... ). Tak sobie pomyślałem, że może ktoś z Żerania ma ochotę się ewakuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.06.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Tomasz M, brałam dość dużo trawy w zeszłym roku od p. Pawła Marcińskiego firma "Trawex". tel. 0-603-185-992 lub 0-48 668-02-56. Rok temu metr kw. 8 zł + transport gratis. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 30.06.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Maluszek, Cudka, Wielkie dzięki za informacje o trawie Cudka, ciekaw jestem czy przygotowanie podłoża i układanie trawy robiłaś sama, czy brałaś kogoś (Trawex?) i ile to kosztowało? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witaj Tomasz M. Trawex z tego co wiem tylko trawą handluje. Przywozi "zwala" bierze pieniądze i jedzie.Warto jednak zadzwonić i zapytać, może coś się zmieniło. Podłoże przygotowaliśmy sami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 19.07.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witam,Mam sprzedać mieszkanie. Jaką agencję w Wawie polecacie i dlaczego.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts