henryk_baszkowka 19.07.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 proponuje http://www.trader.pl sprzedawalem przez nich mieszkanie w zeszlym tygodniu. Ogloszenie kosztuje 29 zl i jest wyswietlane przez 3 miesiace. Zaplacilem w piatek, przez nastepny tydzien 16 agencji zaproponowalo mi wspolprace a kolejnych 20 zamiescilo w tym samym traderze oferte sprzedazy mojego mieszkania nie pytajac mnie o zgode. (zreszta dalej trzymaja te ogloszenia ))) kupca znalazlem po tygodniu - podejzewam ze mialem troche szczescia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 19.07.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Dobrze dać ogłoszenie do Wyborczej, mnie kosztowalo 10 zl. W dniu jego ukazania się i następnym zadzwoniło ze 40 agencji.. z których co najmniej kilka zamieściło moją ofertę (za darmo) na Traderze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szefowa 20.07.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Witam serdecznie! U mnie fundament zrobiony - calkiem dobrze- ekipa pojechala na moment do domu i.... nie wrocila!!! jestesmy zalamani! No nic - brniemy dalej - czy ma ktos moze tania ziemie na podsyp? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 23.07.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Kochani, ile w Warszawie teraz zaplaciloby sie za stan surowy zamkniety bodowany przez ekipe, czyli robocinza, ze sprzetem i materialami. Fundamenty mozemy zrobic sami a do reszty moj maz moze poswiecic cale dnie. Ile to mogloby kosztowac za dom ca. 200 m2 pow. uzytkowej? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 23.07.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Cześć starzy i nowi forumowicze ! Włąsnie wstępuje na droge realizacji marzeń tzn. mam nadzieję zacząć realizować plany budowlane. Mam upatrzona działke na Poprawnej w W-wie i szukam ludzi którzy tam budują / budowali / zamierzają budować. Jestem ciekaw wszystkiego: jak Wam poszło w Gminie? Jak wygląda sprawa przyłączy? Jak oceniacie tę okolicę (np. pod względem bezpieczeństwa teraz oraz po wybudowaniu? i wszelkie inne komentarze mile widziane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz Godlewski 25.07.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Witam serdecznie! Jestem tu nowy. Buduję w Warszawie i mam już stan surowy zamknięty . Będe czesto zaglądał na to forum, bo ciekawie tu piszecie Pozdrowienia Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 27.07.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Dzień dobry,Tym razem zupełnie nie o budowaniu.Czy ktoś mógłby polecić przyjazne dziecku i z małąś ilością dzieci w grupie przedszkole na Ochocie. Będę wdzięczna za każdą informację.Pozdrawiam,jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 27.07.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Jeśli nie jest Ci za daleko do Ursusa to zachęcam do przedszkola prowadzonego metodą Montessori: ul. Prawnicza 60 (numeru nie jestem pewien, ale jest szyld nad furtką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 27.07.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Potrzebuję namiary na ekipę do ocieplenia poddasza i gipsokartonów. Pytanie do tych co mają to już za sobą - ile wam wyszło za m2 robocizna+materiał? Mam ofertę za 80 zł i facet nic nie chce spuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 27.07.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Jeśli nie jest Ci za daleko do Ursusa to zachęcam do przedszkola prowadzonego metodą Montessori: ul. Prawnicza 60 (numeru nie jestem pewien, ale jest szyld nad furtką). Witaj Pawelko, My zdaje sie juz sie znamy z grupy babickiej. Dziekuje bardzo za namiar. Zastanawialam sie juz nad Montessori przy Łazienkach. Nie wiedziałam, że jest też w Ursusie. Pozdrawiam, jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 29.07.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam jj, Sprawdziłem: ul. Prawnicza 60, 02-495 Warszawa Ursus. tel. 8675604mail: [email protected]ponadto serwis ze zdjęciami z tego przedszkola (ale nie tylko): http://www.montessori.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 29.07.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam jj, Sprawdziłem: ul. Prawnicza 60, 02-495 Warszawa Ursus. tel. 8675604 mail: [email protected] ponadto serwis ze zdjęciami z tego przedszkola (ale nie tylko): http://www.montessori.prv.pl Dzięki Pawełku, Oby Ci ten dach pięknie chałupkę przykrył. Pozdrowionka jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 30.07.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Kochani ! Czy ktoś słyszał o tym że w tej chwili w Warszawie wszystkie podziały nieruchomości musza uzyskać zgode naczelnego architekta czy jakiegoś tam innego ważniaka z kancelarii prezydenta miasta? Powiedziano mi że aby uzyskac zgode na podział to nie robi teraz tego gmina tylko ten tajemniczy ktoś. Powiedziano równiez że to wymysł Kaczynskiego i uchwała ta straci ważnośc z dn. 1.01.2005 lub po wczesniejszym "obaleniu" jej przez NSA. Prosze, czy ktos wie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 30.07.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Kochani ! Czy ktoś słyszał o tym że w tej chwili w Warszawie wszystkie podziały nieruchomości musza uzyskać zgode naczelnego architekta czy jakiegoś tam innego ważniaka z kancelarii prezydenta miasta? Powiedziano mi że aby uzyskac zgode na podział to nie robi teraz tego gmina tylko ten tajemniczy ktoś. Powiedziano równiez że to wymysł Kaczynskiego i uchwała ta straci ważnośc z dn. 1.01.2005 lub po wczesniejszym "obaleniu" jej przez NSA. Prosze, czy ktos wie coś na ten temat? Prawda! Tyle, że obecnie takie sprawy rozpatrują delegatury w poszczególnych dzielnicach. Na początku, po wprowadzeniu tej uchwały był chaos, bo nikt nie wyobrażał sobie, aby jeden centralny urząd miał wydawać takie pozwolenia dla całej Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 02.08.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Witajcie! Czy ktoś mógłby mi polecić cykliniarza? Niedrogiego oczywiście Pilnie potrzebuję. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 02.08.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 forumowicze potrzebuje pomocy jestem na etapie zakupu pokrycia dachu, chcę kupic pokrycie razem z położeniem, aby dostać vat 7% na wszystko, dlatego jeżdzę po firmach którę sprzedają materiał i jednocześnie zajmuja się wykonastwem lub współpracują z kilkoma ekipami dekarskimi. mam nadzieję,że to lepszy pomysł niz kupienie materiału w firmię i szukanie ekipy dekarzy nie wiadomo skąd, czy może sie mylę? czy ktos korzysłat z usług firmy zajmujacej się pokryciami dechowymi z jednoczesnym wykonastwem w Warszawie lub okolicach? jeżeli tak to z jakich firm i czy byliście zadowoleni z usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 04.08.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 to jeszcze ja czy ktoś z was brał pokrycie dachowe od p.h.u. mańk z płochocińskiej 106a z wykonastwem. cały czas czekam na jakies opinie w sprawie pokryc skąd brać razem z wykonastwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 05.08.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 BELL- - przyślij mi do wyceny swoje okna i drzwi drewniane. Może "przeskoczę" Frau Gebauer. 0 42 640 24 49 lub e-mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.08.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Witajcie Warszawiaki!Mam 5 palet betonu komórkowego z warszawskiego Faelbetu do sprzedania. Całość zapaletowana i ofoliowana. Klasa 600 gat.I Cena 5.25 do zapłacenia za szt. Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod tel 507 062 412. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 11.08.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 To ja ślepa Ewci@ się i tu zamelduję , kolejna szalona warszawianka porywa się ze swoimi marzeniami na budowę... a bedzie to gdzieś to koło Józefowa, Wiązownej. Pozdrawiam i dużo dobrej pogody życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts