jprzedworski 07.10.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Poszukuję transportu (samochód z HDS) do przewiezienia 9 palet klinkieru z drugiego końca Warsawy. Nie znacie jakiegoś taniego???Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Specjalna licytacja Tylko dzis od godziny 8:30 do jutra do godziny 8.30 rano mozna licytowac kasku muratora z podpisami calej redakcji, jak widzicie kask jest wyjatkowy, mamy tez nadzieje ze sama licytacja bedzie wyjatkowo, zapraszamy. licytacja http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Specjalna licytacja Tylko dzis od godziny 8:30 do jutra do godziny 8.30 rano mozna licytowac kasku muratora z podpisami calej redakcji, jak widzicie kask jest wyjatkowy, mamy tez nadzieje ze sama licytacja bedzie wyjatkowo, zapraszamy. licytacja http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 12.10.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Mieszkam od soboty we własnym domu Tak wiec po 14 miesiacach od pozwolenia, 13 miesiacach od rozpoczecia wykopu , 11 miesiacach od rozpoczecia murowania scian - i powiem Wam to byl ciezki ale efektywny rok. Na finiszu dolaczyl do nas Junior - Michał(dzisiaj 3tyg.) tak wiec życze Wam tego samego moze z mniejsza iloscia doznan ze strony "fachowców". Jest fantastycznie mogę hałasowac po 22 -iej parkować gdzie chcę, grzac lub nie grzać (na razie grzeję) i ganiac sie z Żona po pokojach. Oczywiście żeby nie wyjść z wprawy mam jeszcze sporo drobnych reobotek jak zawsze w domu i parę kartonów do rozpakowania. Dzieki Wszystkim za wskazówki i pomoc. Pzdr Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.10.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Gratuluję nowego domu i przede wszystkim nowego lokatora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Fugas - gratuluję przede wszystkmim Juniora (zdjątka prosimy) a i przeprowadzki też Miłego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 13.10.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Moze mi sie uda po szkoleniu Zbycha cos wkleic. http://www.fugas.sm.pl/Michal.JPGTo powinno byc zdjecie mojego Juniora. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 13.10.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Moze mi sie uda po szkoleniu Zbycha http://www.fugas.sm.pl/Michal3.JPGI Jeszcze jedno. Fugashttp://www.fugas.sm.pl/Dorka.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Fugas - udało się Fajnego masz Juniora Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.10.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ale małe cudeńko! Gratulacje Fugas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 15.10.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Dziekuje ja tez jestem oszalały na jego punkcie. Ciekawe ile domów wybuduje w przyszłości Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 18.10.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 O jeju ale śliczny Junior. Gratuluję I mam pytanie kochani forumowicze czy jest tu jeszcze ktoś z HALINOWA pilnie poszukuje osoby, która wybudowała domek w Halinowie bo mam bardzo rózne opinie na temat gleby na terenie Halinowa - część znajomych twierdzi, że w Halinowie dom mi się zapadnie bo jest tak miękko i mokro aż mi się wierzyć nie chce........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.10.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Nie jestem z HAlinowa, ale sporo czasu tam spędziłam. W okolicy stawów jest bardzo mokro. W City Center - koło stacji - nie. Kazdorazowo musisz sprawdzić. Ale uważaj - w Halinowie jest sporo terenów usługowych - dość uciążliwych. Znajowi kupili dom blisko szosy moskiewskiej i wieje im wieczorami palona tapicerka z pobliskiej stolarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 18.10.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 abromba dzięki - ta działka jest 800 m od stacji w strone Cisie oddalona od torów około 700 m i masz rację trzeba bedzie ją sprawdzić. Własciciele usunęli za zgoda niktóre drzewa, usunęli samosiejki, nawiezli ziemię aby wyrównac poziom działki z drogą. do pełnego szczęscia brakuje tylko asfaltu ale boje się, że gdzieś tu może byc haczyk , poza granicami działki sa 2 rowy melioracyjne, które mozna by było wykorzystać do osuszenia działki - chyba, że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 19.10.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Mam do sprzedania 5 palet pustaków U-220, zafoliowane, zostały po budowie. Cegielnia Hadykówka- klasa 20. Cena do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 19.10.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witam wszystkich Chętnie się dołącze do grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 19.10.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Czuj się dołączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasilenter 19.10.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 No, właśnie jak myślicie czy można wybudować 120m domek w okolicach Warszawy za 200 tys. złotych?? Czekam na Wasze opinie? Czy jestem naiwna? pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 19.10.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 No, właśnie jak myślicie czy można wybudować 120m domek w okolicach Warszawy za 200 tys. złotych?? Czekam na Wasze opinie? Czy jestem naiwna? pozdrawiam Ania Jak skończe budowe to powiem Mam nadzieje że tak bo planuje zamknąć się w niecałych 200000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 20.10.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 No, właśnie jak myślicie czy można wybudować 120m domek w okolicach Warszawy za 200 tys. złotych?? Czekam na Wasze opinie? Czy jestem naiwna? pozdrawiam Ania hej, pytanie z gatunku kilerów życzę Ci tego z całego serca, ale dopiero osoby budujące wiedzą, że trzeba marzyć o domu, ale o cenach to lepiej myśleć realnie. Ale - prosty projekt, bez garażu, z dobrą ekipą - to może się udać .... O ile w te 200 tys nie wliczasz ceny działki. Mój dom będzie większy, więc trudno porównywać. Sporo w Muratorach pomysłów na tani dom - w jednym z numerów było to omówione punkt po punkcie. Jeśli nie oczekujesz super materiałów we wnętrzach i drogich mebli, masz działkę, najlepiej już z wodą i prądem - warto próbować. Powodzenia M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts