fripp 20.01.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witajcie, ja tez wkrotce zaczynam, no i mam klopot, moze ktos z Was... ma jakas ciocie, lub wujka , wiadomo o co chodzi w ZE na zoliborzu. Tam mam swoj rejon energetyczny - , bo dzialka w wawrze, mam do trafo +/- 150 metrow, no i tymczasowe (na wlasny koszt) moge chocby juz, ale docelowe do lipca 2006, byl wprawdzie geodeta naslany przez ZE, ale od jego wizyty(jakies 3 miechy) nic sie nie dzieje, a jesli nie macie wujka/ cioci/ tesciowej/albo innego innego wielbiciela AC/DC zaprzyjaznionego, to moze jakis koncept podrzucic mozecie, co z tym dalej poczac... (polskie litery mi zjadlo - chyba kiedy zainstalowalem real player'a i dolozyla sie wyszukiwarka google do IE, tez, bidna sirota, nie wiem, co zrobic, w panelu sterowania juz tylko polski programisty zostal, a z polskich tylko ó wystepuje na forum i podczas pisania poczty. Przenosic z worda wszystko, co sie pisze, to troche upierdliwe....) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich wawrzynów, wawrowiczów i nie tylko http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=37567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 21.01.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Pietka czy ja pisałem,że się gniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 22.01.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Hejka wszystkim Wróciłam po dłuuugiej nieobecności, moze tym razem uda się wpadać tutaj troche częsciej, Widzę sporo nowych twarzy i coraz mniej starych, chyba pokończyli juz budowy, albo poszli na Forumowy "odwyk". My jeszcze wciaż mieszkamy w garazu ale juz niedługo , bo chata juz stoi teraz ją "tylko" wykończyć ( przy okazji siebie tez:)))Jeśli ktos chce namiary na ludzi od kuchni i nie tylko to zapraszam Pozdrowionka dla wszystkich A tak przy okazji czy może ktoś się buduje w okolicy Łomnej? Nulla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 ... Mało tu wpisów, nie to co np. w grupie szczecińskiej. Wydaje mi się, że tak sie dzieje, bo grupa warszawska porozbijała się na małe podgrupy. Niby fajnie, ale efekt jest taki, że straciliśmy ze sobą kontakt. A przecież kiedyś spotykaliśmy się w miarę regularnie i nie miało znaczenia kto w jakiej części od Warszawy się buduje. Eeech, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 22.01.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ja tam zaglądam i do grupy warszawskiej (bo stąd jestem, tu kupuję materiały), ale i do grupy bliżej miejsca mojego docelowego zamieszkania. Dlaczego? bo urzędy wspólne, bo można wymienić się doświadczeniami nt. hurtowni. Ale horyzonty trzeba rozszerzać a nie zawężać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 No właśnie, te bliżej... A ja się z jednego z dzienników budowy (Whisper, nie martw się, nie powiem, że to z Twojego... ) dowiedziałam, że Piaseczno i okolica ma spotkanie! I fajne ludziska będą! Ale skąd miałam wiedzieć, skoro to "nie moja okolica"? A chętnie byśmy pewnie podjechali.... I założę się, że nie tylko my. Eee, nie podoba mi się... http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000028.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 22.01.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Eeee no, zeby tak od razu, Jagna, ja tam sie z wawrzynami trzymam, ale i tu podgladam i otwocka grupetakoz, wiesz, wiele osob tak robi, a jak Cie nie zaprosili, to ich strata , prawda? Glowa do gory, a i jeszcze na koniec, ladny chalup budujesz, sam chcialem podobny, ale dzialka za waska Trzymaj sie - znowu zima pryszla i jest troche bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 No właśnie, te bliżej... A ja się z jednego z dzienników budowy (Whisper, nie martw się, nie powiem, że to z Twojego... ) dowiedziałam, że Piaseczno i okolica ma spotkanie! I fajne ludziska będą! Ale skąd miałam wiedzieć, skoro to "nie moja okolica"? A chętnie byśmy pewnie podjechali.... I założę się, że nie tylko my. Eee, nie podoba mi się... http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000028.gif No kurcze blade to dlaczego nie przyjechałaś? Spotkanie było przecież otwarte... Eeeeech Jagna... Było fajnie, a na pewno byśmy Cię przyjęli chlebem i solą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Frippie, chłopie, dzięki. I za stratę i za chałup. Wiesz o co chodzi http://gify.mjw.pl/gifs/okulary/00000002.gifWhisper, nie przyjechałam, bo Twój dziennik z iście szpiegowską przebiegłością przeczytałam na kilka godzin przed spotkaniem i już plany jakieś tam porobiłam. Nic to, teraz będę czytać wszystkie grupy, łącznie ze Szczecińską i Krakowską. Może gdzieś się załapię http://gify.mjw.pl/gifs/miny/00000031.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 22.01.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 No to kiedy się spotykamy Wielką Grupą Warszawską? Tylko niech ktoś weźmie na siebie obowiązki Wielkiego Inspiratora. Ja chwilowo mam totalne spiętrzenie spraw do załatwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 22.01.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 No to kiedy się spotykamy Wielką Grupą Warszawską? Tylko niech ktoś weźmie na siebie obowiązki Wielkiego Inspiratora. Ja chwilowo mam totalne spiętrzenie spraw do załatwienia. Czyli grupa warszawska z okolicami? Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ja też. Jak najbardziej. Trzeba będzie ogłosić to na wszystkich podgrupach i na pewno ustalimy jakiś termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ogłoś też na szczecińskiej... skoro Ty chcesz się załapać do nich, to może np. Teska będzie chciała do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 się wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmel 23.01.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Przyłączam się do Grupy WarszawskiejNa razie mamy złożone dokumenty w energetyce i czekamy na odpowiedz aby pędzić po pozwolenie na budowę do RadzyminaBędziemy się budować między Razyminem a Wyszkowem, gm. DąbrówkaBardzo proszę o listę dobrych hurtowni materiałów budowlanych oraz o info gdzie mogę znależć ceny np betonu, bloczków, itp .... pozdawiamPoczątkująca[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 24.01.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Witaj monmel, my nie mamy jednej hurtowni materiałów, chociaż drobiazgi bierzemy w hurtowni najbliżej nas. Ale bloczki ściągaliśmy z Radomia, bo nam się to opłacało, cena nawet z transportem była niższa od tych wokół Warszawy. Ale teraz mogło się wszystko zmienić, więc w cenach i tak musisz się zorientować sam. Czasem w jednej hurtowni jedna rzecz jest tańsza, ale druga już nie. Nie ma reguły. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.01.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 monmel - witamy w grupie warszawskiej Spytaj w Budo-Markecie w Markach - tam możesz kupić wszystko i dostać nawet niezłe rabaty. Widzę, że robicie plany odnośnie spotkania Kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.01.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Ale bloczki ściągaliśmy z Radomia, bo nam się to opłacało, cena nawet z transportem była niższa od tych wokół Warszawy. Mówisz o fundamentowych? Tak właśnie mi się coś obiło o uszy, że w Radomiu można kupić sporo poniżej 2 złotych. Ile płaciłaś i ile doliczali Ci za transport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.01.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Ostatnie spotkanie całej grupy Warszawskiej odbyło się z rok temu. No chyba, że mnie jakieś ominęły. Chętnie bym się wybrał na kolejne. Zrobimy jeszcze przed Muratorem czy po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.01.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Zdecydowanie przed bo przecież do spotkania Muratorowego jest jeszcze miesiąc. Może sandardowo umówimy się w Lolku? Co Wy na to? I kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts