Whisper 28.01.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 A ja będę myślał co by tu zrobić, żeby być. Jak już wymyślę, to się opublikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.01.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 No i się publikuję. BĘDĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 28.01.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witajcie, no i ja chyba dolacze do szacownego grona. !/2 byc moze, a wtedy to i czteroletni (juz) zbir. Ja, to tak na 90%, a polowa, to sie boczy na moje siedzenie na forum troche, ale moze da sie namowic (macie jakies argumenty pod reka? ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 28.01.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witajcie, no i ja chyba dolacze do szacownego grona. !/2 byc moze, a wtedy to i czteroletni (juz) zbir. Ja, to tak na 90%, a polowa, to sie boczy na moje siedzenie na forum troche, ale moze da sie namowic (macie jakies argumenty pod reka? ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 28.01.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witajcie, no i ja chyba dolacze do szacownego grona. !/2 byc moze, a wtedy to i czteroletni (juz) zbir. Ja, to tak na 90%, a polowa, to sie boczy na moje siedzenie na forum troche, ale moze da sie namowic (macie jakies argumenty pod reka? ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 28.01.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 MALUSZEK ORGANIZATOREM - NO, NO Maluszku duże pyfko z sokiem dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 28.01.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 MALUSZEK ORGANIZATOREM - NO, NO Maluszku duże pyfko z sokiem dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 28.01.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maluszek inicjator-prowodyr no,no Maluszku ! duże pyfko z sokiem dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 28.01.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maluszek inicjator-prowodyr no,no Maluszku ! duże pyfko z sokiem dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 28.01.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Sorki , ale mi się naćkało , a miał być tyko jeden pościk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.01.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Nie przejmuj się, wina leży po stronie Redakcji Coś dzisiaj serwer nie zachowuje się jak powinien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 30.01.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witajcie, no to ja chyba sie zjawie, jednak moze sie udac razem z 1/2 i juniorem . W tym lolku, wprawdzie tesciowa ma imieniny, ale.... Spróbuje powalczyc, macie na podoredziu jakies dodatkowe argumenty pomocnicze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.01.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Sprawa wygląda tak, że opal zarezerwowała wczoraj rano Lolka na najbliższą niedzielę. Ale jak się okazało, że Jagna nie może, to oczywiście odwołała rezerwację . Opalko, wieeeelkie buziaczki!!! Fripp, teściowa ma imieniny w Lolku??!! No to jakie argumenty...? Że niby nie będziemy się do niej przyznawać...? Czy właśnie odwrotnie...? No to widzimy się 6-go, w niedzielę. Bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Zupełnie wypadłam z obiegu i nic nie rozumiem.Co np. Whisper ma wspólnego z Luśką i dlaczego mają razem przyjść?Jesteście rodziną? Skąd Maluszek wiesz o tym? Fajnie,że się zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 opal. Aleś dociekliwa. Ja też wiem kim jest Luśka dla Whispera, ale się nie zdradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Mam wprawdzie pewną teorię a propos Luśki (że to nie nasza forumowa koleżanka),ale nie będąc pewna wstrzymam się z jej ujawnianiem.Znałam kiedyś pewną Luśkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Luśka Whispera też jest od niedawna forumowa. Ale Luśka nasza od dawna koleżanka forumowa rzeczywiście z Whisperem nie przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 No to chyba moja teoria jest trafna i jak widać Luśka to popularne imię dla......] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.01.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Zapomniałam napisać, że my też będziemy :D Whisper - wierzyłam, że uda Ci się cosik wykombinować, żeby być w niedzielę i udało się Murman - trzymam za słowo i chcę zaznaczyć, że spotkanie zorganizowała jak zwykle niezawodna opal opal - Maluszki bardzo dużo wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.01.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Się narobiło... No to czuję się w obowiązku wytłumaczyć - moja Luśka występuje na forum pod nickiem Luśka Whispera i nie jest Luśką z taaaaaaakim stażem na forum Pozdrowienia dla Luśki nie Whispera (chociaż pewnie warszawskiej ghrupy nie czyta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts