Jagna 31.01.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No dobra, to skoro na Luśkowe tematy zeszło.... To od jakiego imienia jest Luśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.01.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Od Lucyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.01.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Dzięki Jezier. Mi też się tak wydawało, ale ostatnio słyszałam, że jest też to opcja od...Elżbiety - Ela - Eluśka - Luśka, albo od Alicji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.01.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Mi też się tylko wydaje, a na moją koleżankę Lucynę wszyscy znajomi mówią Lucek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.01.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 A moja Luśka jest od Izabeli. Też wyprowadzane w dość pokrętny i naciągany sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 31.01.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Słuchajcie, od maja szukam niani za Zalesie Górne albo żłobka w południowej Warszawie albo Piasecznie i okolicach. Kojarzycie jakieś sprawdzone żłobki w tamtych rejonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 01.02.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Witajcie, wyglada jednak na to, ze tego szostego, to mnie nie bedzie. Impreza u tesciowej , a do Lolka to w takiej sytuacji nawet zajrzec nie dam rady Spróbuje do Muratora, jesli pracowal nie bede, bo ja tez z tych, co to niedziele moga miec w piatek, albo srode, a nie w niedziele. Niniejszym pozdrawiam, pomyslcie cieplo o nieobecnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 fripp - szkoda, że Cię nie będzie ale może w chwili przerwy wyskoczysz od teściowej na kawę w Lolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 02.02.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Niestety,chyba nie dam rady, z Zoliborza wpasc na 5 minut, poza tym obraza majestatu, a i tak jestesmy w mocno neutralnych stosunkach, wiec.....Moze mojego osiolka przysle do was, tylko, wiesz, to uparte zwierze, wiec w ostatniej chwili moze sie sianem wykrecic...Trzymajcie sie milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.02.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 02.02.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Jagna, nie rozpaczaj az tak, bo mnie samemu przykro. Moze na kamionkowskiej sie uda... A tak w ogole, to mamy podobne w konwencji chalupy (mamy , ja na papierze jeszcze...). Strasznie fajny domek, chcielismy tez zamknac sie w parterze, ale troche za mala dzielka, tzn za waska, no wyszlo z tego niechcacy pare matrow wiecej, niz bylo zamierzone, jak my to przelkniemy nie wiem..., bo w zamierzeniu parter, a na gorze duzy strop..... ale za to bryla ladna, podobna do Waszej. Tak, jak pomyslisz pies- i widzisz wliczura, to jak pomysle dom, to wlasnie o takim mysle... Tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 02.02.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 My z tuśkiem tez postaramy sie zameldować na 14 w lolku wraz z naszym juniorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Postaram się przyjść. Będzie nas 2 i 1/3 (bo żona w ciąży ). W sumie jestem pełen obaw, bo pierwszy raz będę na spotkaniu ze znajomymi z forum.. A jak ja Was poznam (i Wy mnie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.02.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Nulla, kze - fajnie, że będziecie W kwestii rozpoznania albo hasło rezerwacji: domek albo "Murator" w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.02.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 ...ewentualnie czerwona róża w zębach lub znaczące pochrząkiwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 ...ewentualnie czerwona róża w zębach lub znaczące pochrząkiwanie Ja mogę zacząć pochrząkiwać, ale nie wiem, czy nie wezmą mnie za gruźlika lub jakiegoś zboczeńca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.02.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 a może tik-taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.02.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Albo każdy musi przynieść model swojego domku.............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Zrobiony z kartony?? Chyba nie zdąrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.02.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Technika dowolna: plastelina, glina, wata, śnieg..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts