fripp 06.02.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Uda mi się na chwilę wpaść, około 14 tej Tymczasem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.02.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Wychodzę z domu i okrężną drogą zdążam do Lolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Świetnie Do zobaczenia w Lolku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 fripp - fajnie, że Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.02.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Bardzo dziękuję, że mogłam się z Wami spotkać. Chociaż rzeczywiście na koniec trochę chłodno się zrobiło i teraz łykam witaminkę C. Herbatka z rumem juz była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.02.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Po tych zabawach dla dzieci wyłączyli chyba ogrzewanie. Ale i tak było fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.02.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Krzych dotarł jakieś dwadzieścia minut po Waszym wyjściu. W braku Marcela adorował młodego Opala i pociągnął do poloneza jakąś pannę (też starszą ). Swoją drogą to odnickowanie ludzi daje niesamowite efekty - zupełnie inaczej czyta się ich posty czy dzienniki. Jednak real to real. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam w mroźny poranek. Dzisiaj u nas było - 16 stopni Bardzo dziękujemy za mile spędzone wczorajsze popołudnie i bardzo miło było nam Was poznać :D abromba - mam nadzieję, że nie przerodzi się to w jakieś choróbsko. I faktycznie inaczej się rozmawia z ludzmi na forum jak się już ich poznało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.02.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No tak, Ci co byli mają teraz lepiej, a reszta musi sobie poczekać do następnego razu................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 badi - następny raz już niedługo bo 5 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.02.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 To super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak się rozpoznawaliście ? Każdy miał tabliczkę ze swoim nickiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.02.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Poznawaliśmy się w momencie przedstawiania się tzn. imię + nick.. Musze przyznać, że miło spędziłem czas. Troszkę mniej zadowolona była żona (za zimno i nawdychała się dymu papierosowego)... No, ale może nie wpłynie to niekorzystnie ciążę.. Pozdrawiam wszystkich obecnych w Lolku. Rzeczywiście real spodowował, że czasami doznawałem lekkiego zdziwienia. Chodzi oto, że nick'i są często unisex i dopiero w Lolku udało mi się stwierdzić, że dana osoba to kobieta, a nie mężczyzna (lub odwrotnie).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.02.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No to rzeczywiście mogło być zabawnie................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.02.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Fajnie było! A było chyba najwięcej jak do tej pory ludzi ze wszystkich spotkań grupy warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 ckwadrat - do której siedzieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.02.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Maluszek - przenieśliśmy się z Whisperem i oczywiście Opalem do środka i posiedzieliśmy jeszcze najmarniej godzinkę. Nigdy bym nie przypuścił, że dowiem się, kto był pasażerem Jumbo, który przeleciał mi nad samym domem w sobotę wieczorem a jednak od Whispera się dowiedziałem :D - szczegóły na kampinoskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Mam nadzieję, że teraz będziemy się częściej spotykać A tu nie zdradzisz tajemnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Żadna tajemnica - to była Condoliza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.02.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Mam nadzieję, że teraz będziemy się częściej spotykać A tu nie zdradzisz tajemnicy? Ckwadrat chce ruch na kampinoskiej wygenerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 A faktycznie była ona Ci u nas niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts