dana15 08.02.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Fajnie że spotkanie się odbyło. Może na następne się załapię No i liczę mocno na marzec w Muratorze. Mam pytanie z innej beczki, czy może znacie i możecie polecić jakiegoś doradcę podatkowego, albo biuro rachunkowe (centrum i okolice ), które zinterpretuje mi przepisy? Liczę na waszą pomoc, bo już nie wiem gdzie się udać. Pozdrawaim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.02.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 kze Pytanie retoryczne : Czemu palacze dyskryminują niepalących.???? My nikogo nie trujemy................................... A swoją drogą to ja nie znoszę po powrocie z jakiejś imprezy obwąchiwać się i wrzucać wszystkich ciuchów natychmiast do prania. Ja też nie znosze jak po imprezie ciuchy śmierdzą dymem. Tylko, że ja na takim spotkaniu muratora (grupy) byłem pierwszy raz, więc nie chcę nikomu niczego narzucać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.02.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Mam pytanie z innej beczki, czy może znacie i możecie polecić jakiegoś doradcę podatkowego, albo biuro rachunkowe (centrum i okolice ), które zinterpretuje mi przepisy? Liczę na waszą pomoc, bo już nie wiem gdzie się udać. Pozdrawaim. To zależy w jakim zakresie, ale polecić moge. Zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.02.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Jest, jest i jak już się sama przekonałam ona jakoś działa, w odróżnieniu od łomiankowskiej. Tam wszyscy śpią lub już zbudowali i nie biorą udziału w zabawach komputerowych. Biorą, biora tylko nas jest mało i dopiero sie organizujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.02.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Mam pytanie z innej beczki, czy może znacie i możecie polecić jakiegoś doradcę podatkowego, albo biuro rachunkowe (centrum i okolice ), które zinterpretuje mi przepisy? Liczę na waszą pomoc, bo już nie wiem gdzie się udać. Pozdrawaim. To zależy w jakim zakresie, ale polecić moge. Zapraszam na priv. Dzięki Nulla, jutro dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valdek 08.02.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 kze Pytanie retoryczne : Czemu palacze dyskryminują niepalących.???? My nikogo nie trujemy................................... A alkoholem to co robimy? Tyle tylko, ze w odróżnieniu do palaczy świadomie. To co jeszcze po jednym? Yip!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.02.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 kze Pytanie retoryczne : Czemu palacze dyskryminują niepalących.???? My nikogo nie trujemy................................... A alkoholem to co robimy? Tyle tylko, ze w odróżnieniu do palaczy świadomie. To co jeszcze po jednym? Yip!!! Ale jak ja piję to nie truję kogoś innego tylko siebie samego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 No właśnie ... Żyj i daj żyć innym....................... Podoba mi się, że nie tylko ja jestem tak wyczulona na papierosy.... Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam. Po prostu uważam, że niepalenie nikomu nie przeszkadza, a jak ktoś musi to może zrobić to tak, żeby innym nie sprawiać przykrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.02.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Fajnie było Was poznać. Szkoda,że tak krótko. Następnym razem zamówmy miejsce dla niepalących. A może następny raz będzie gdzieś na powietrzu i będzie bardziej komfortowo. Podobno nadchodzi wiosna-tej nam trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Fajnie było Was poznać. Szkoda,że tak krótko. Następnym razem zamówmy miejsce dla niepalących. A może następny raz będzie gdzieś na powietrzu i będzie bardziej komfortowo. Podobno nadchodzi wiosna-tej nam trzeba! Oraz ponoć bardzo upalne lato Jak nie ma mrozu to w Lolku chyba nie rozkładają tego namiotu (to i dymu nie czuć..) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Pomysł ze spotkaniem na powietrzu uważam za superowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.02.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Pomysł ze spotkaniem na powietrzu uważam za superowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Badi... teraz to 16 stopni mrozu jest Poczekaj chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.02.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 W dzień jest całkiem fajnie na dworze. Zaczynam pracę gdy jest ciepło a w południe spaceruję z synem po włościach i okolicy. W tym słońcu jest super i wcale nie jest zimno. - 16 to jak wracam do domu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 No dobra !!! Niech będzie !!! To do jakiej temperatury czekamy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.02.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 +18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Whisper - my już mamy przynajmniej jedno zimowe spotkanie naszej grupy. Z grillem, grzańcem i harcami na śniegu. Świetnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.02.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Nie mówcie, że takie z Was zmarźlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 +17? Zauważcie, że jestem otwarty na negocjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.02.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Tak, tak, spotkanko! Wiosna, wczesna wiosna, taka baaardzo wczesna wiosna! Może być +ledwo co, byleby się z Wami wreszcie spotkać! A tamto spotkanko w zimę, z grzańcem...rewelka, Maluszek ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts