polozna 03.03.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 tak na serio to kiedyś takie wydmy do jazd wyczynowych różnym sprzętem to były w Cybulicach. ale nie wiem jak jest dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.03.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A gdzie po Kampinosie mozna jeździć terenówką? No nie po samym KPN rzecz jasna. Ale po okolicach jak najbardziej, choćby żeby w czasie roztopów dojechać do swojej posesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.03.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Wtedy potrzebna jest amfibia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 04.03.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Powtórzę jak w grupie piaseczyńskiej, bo może komuś się przyda: namierzyliśmy skład z kamieniami w bardzo dużym wyborze i bardzo rozsądnych cenach (szukaliśmy obudowy kominka). Obróbka bardzo przyzwoita. Mają naprawdę dużo ciekawych rózności - marmury, granity, serpentynit, bazalt. Dla chętnych podaję namiary: ABICAM - Kąty 75 Baniocha tel. (22) 790 2777, 0-601 266 516. Zjazd w prawo jadąc od Warszawy na trasie sandomierskiej (na Górę Kalwarię) jakiś kilometr za Baniochą (czyli około 10 km za Piasecznem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.03.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Jest też bardzo przyzwoity na Zawadach ul. Syta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.03.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 A jak tam podobało Wam się na spotkaniu forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.03.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Chyba jednak trzeba było młodego zostawić w domu. Zamiast gadać z ludźmi, biegałam za nim przez całą imprezę. No ale jemu się chyba podobało, więc trudno, raz na jakiś czas można się oddać altruistycznej macierzyńskiej miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.03.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Chyba jednak trzeba było młodego zostawić w domu. Zamiast gadać z ludźmi, biegałam za nim przez całą imprezę. No ale jemu się chyba podobało, więc trudno, raz na jakiś czas można się oddać altruistycznej macierzyńskiej miłości ...no co Ty, bawił się na 102. A ile można gadać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Chyba jednak trzeba było młodego zostawić w domu. Zamiast gadać z ludźmi, biegałam za nim przez całą imprezę. No ale jemu się chyba podobało, więc trudno, raz na jakiś czas można się oddać altruistycznej macierzyńskiej miłości Fakt, kilka razy widziałem jak z błyskiem w oku rozglądałaś się czujnie, gdzie się młody tym razem zawieruszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 abromba - nie przejmuj się. Ja też biegałam za swoją córką. Najważniejsze, że dzieciaki były zadowolone. I bardzo dziękuję w imieniu Olki za zegarek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.03.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 A ja się cieszę, że żona dobrze bawiła się. W dodatku jakąś nagrodę wygrała.. A w temacie dzieci, to ja ich za dużo nie widziałęm.. Za bardzo byłem zajęty dyskusją z mężem Ew-ki. Oni mają bardzo podobny projekt do mojego.. Na prawdę miłe uczucie jak ktoś ma podobny projekt do takiego, który ja chcę kupić.. Nawet zostałem zaproszony do Olecka na pooglądanie.. A w ogóle spotkanie oceniam bardzo pozytywnie. Przed rokiem mnie nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.03.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Coś dziwnego dzieje się z forum >>>>>>>>>>>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.03.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Zeżarło mojego posta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 ja przez jakiś czas nie mogłam się zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.03.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ja w ogóle nie mogłem wejśc na http://www.murator.com.pl/forum ... Może jakieś zdjęcia ze spotkania były zamieszczane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.03.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.03.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Ja nic nie rozumiem................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Ja nic nie rozumiem................ Ale z czym nic nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.03.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 No z tym moim dostępem do forum......... Ciągle muszę odświeżać, żeby zobaczyć aktualne posty........... Tak mi się w sobotę porobiło ....... Nie wiem o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.03.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Ale w sobotę to było spotkanie forumowiczów... Może Twoja przeglądarka automartycznie nie odświerza lub masz słabe łącze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts