badi 10.03.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Ale do tej pory wszystko działało sprawnie. Dopiero od soboty skucha ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.03.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Już mam chyba OK w kompie. Nic nie robiłam .................... Może taka uroda ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.03.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Warszawiaków zasypało ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.03.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Szukam niedrogiego sklepu (hurtowni) elektrycznego coby nabyć osprzęt elektryczny - gniazdka, włączniki, oprawki halogenowe itp. Może macie jakieś godne polecenia namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 14.03.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam! Proszę o pomoc: poszukuję ekipy do budowy domu (Białołęka).Start budowy planuję na czerwiec - więc czasu zostało mało. Jeżeli ktoś ma namiary na sprawdzoną i solidną ekipę to bardzoproszę o przekazanie. PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 15.03.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Do ckwadrat: Ja korzystam z dwóch hurtowni: - hurtownia elektrotechniczna SPPFKO w Ożarowie na tyłach stacji BP - hurtownia Onninen w Ożarowie przy ul. Poznańskiej (jadąc od Warszawy po prawej stronie 100m za basenem). Onninen jest czasami wygodniejszy, bo samoobsługowy (można spokojnie obejrzeć zanim kupisz), ale ciut droższy - trzeba się targować twardo. Hurtownia SPPFKO nadaje klientowi stały rabat i potem bez problemu masz taniej, ale oni mają swoje typy np. lubią Moellera a nie kupisz u nich elementów Hagera. Po prostu oferują głównie to na co mają duże prowizje. No i jeszcze Onninen jest nieczynny w soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 15.03.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Też tam podjadę............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.03.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Dzięki Pawelko! Na pewno odwiedze te hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.03.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 UWAGA,UWAGAOddam w dobre ręce całą masę miesięcznikówCztery KątyDom i WnętrzeLadny DomSalon i SypialniaŚwiat łazienek i KuchniMuratorRezydencjeVillaElle DecorationWerandaM jak Mieszkanie Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 17.03.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Kasiorek, jesli aktualne to ja się z chęcią zaopiekuję częścią "czterech Kątów' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.03.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Kasiorek Profesję zmieniasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Nie ,profesji nie zmieniam ale już nie muszę szukać inspiracji w gazetach,a wszystkie gazety mam poukładane w kartonach i stwierdziłam że jeśli do nich nie zaglądam to po co mi zawalają pokój. moniska wszystkie Cztery Kąty są już Twoje,napisz do mnie na priv to się umówimy W dalszym ciągu czekam na chętnychna całe tony inspiracji gazetwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 17.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A to ja bym się chetnie pisała na Rezydencje, Ville i Werande.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.03.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Luśka,napisz do mnie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 17.03.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Kasiorek, widzę, że to niejako odłam pięknej akcji z książkami "Podaj dalej"..chętnie pożyczę od Ciebie "Ładne Domy", "Muratora" i "Elle Decoration".Fajny pomysł oddać dalej zamiast palić w piecu. A nawet magazyny sprzed lat są bardzo wartościowe dla tych co wciąż są na etapi zbierania informacji i inspiracji.Z góry dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.03.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Z tym niezaglądaniem to Kasiorku masz rację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 UWAGA,UWAGA Oddam w dobre ręce całą masę miesięczników Cztery Kąty Dom i Wnętrze Ladny Dom Salon i Sypialnia Świat łazienek i Kuchni Murator Rezydencje Villa Elle Decoration Weranda M jak Mieszkanie Kasiorek To widzę, że ładna kolekcja zebrała się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.03.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 UWAGA,UWAGA Oddam w dobre ręce całą masę miesięczników Cztery Kąty Dom i Wnętrze Ladny Dom Salon i Sypialnia Świat łazienek i Kuchni Murator Rezydencje Villa Elle Decoration Weranda M jak Mieszkanie Kasiorek To widzę, że ładna kolekcja zebrała się.. Ale i powoli się rozchodzi... Luśka przytargała dziś chyba ze trzy siaty tego towaru. Ale przynajmniej mam spokój, bo siedzi nad lekturą i jest nieobecna duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 UWAGA,UWAGA Oddam w dobre ręce całą masę miesięczników Cztery Kąty Dom i Wnętrze Ladny Dom Salon i Sypialnia Świat łazienek i Kuchni Murator Rezydencje Villa Elle Decoration Weranda M jak Mieszkanie Kasiorek To widzę, że ładna kolekcja zebrała się.. Ale i powoli się rozchodzi... Luśka przytargała dziś chyba ze trzy siaty tego towaru. Ale przynajmniej mam spokój, bo siedzi nad lekturą i jest nieobecna duchem To przynajmniej masz troszkę spokoju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekg 20.03.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Hej, Gdzie w Warszawie lub okolicach jest możliwie duży dach pokryty dachówką Esówka-Holenderka lub zwykła Holenderka, kolor naturalnie czerwony, z firmy Koramic/Wienerberger? Chyba ładna, niedroga, lekka producent typ 1 szt masa szt/m2 cena masaKoramic Esówka-Holenderka1 szt: 2,93 zł, 3,0 kg, szt/m2: 16,2; cena 1m2: 47; masa/1m2: 48,6 Gdzie jest do zobaczenia / kupienia dachówka w kolorze naturalnie czerwony i żółty – taki popielaty przechodzący jeden w drugi kolor, jak tu:http://www.domywstylu.pl/projekt_widoki.asp?id=407&ver=CE pozdrawiam, m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts