Whisper 15.04.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Czy możecie mi powiedzieć czy ktoś wybiera się w niedzielę do Lolka? Ja będę , przecież się umawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.04.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Maluszku nie zaglądałam tu od czwartku i nic nie odpisałam........Sytuacja się nie zmieniła......nadal jestem na wygnaniu......nie u sąsiada........nie na podłodze.........okupuję kanapę w "salonie" i mam monopol na telewizor.................hahaha............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Jagna, a Ty będziesz? Bo te Twoje oczy są fascynujące ...... Jacek...hi hi...Ty to potrafisz trafić do kobiety...http://gify.mjw.pl/gifs/calusy/00000002.gif...no jasne że będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Ja będę , przecież się umawialiśmy Jasne. Się wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.04.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Ja też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Nulla, no wreszcie Baaardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.04.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Jagna jak to wreszcie , ja ostatnio w Lolku byłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 No wreszcie - się spotkamy O to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 A ha, będę pierwsza: Bardzo serdecznie dziękuję Nulli z Rodzinką, Whisperom, Martce, Maluszkowi, Abrombie, i Ckwadratowi za wspaniałe popołudnie (a co poniektórym i wieczór...) Jesteście świetni, dziękuję i liczę na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 17.04.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Wróciłam do domu i od progu wołałam Jaguara kup mi luby!!! Dzięki za spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.04.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Ja też chcę podziekować za miłe spotkanie, i za to że zechcieliście odwiedzić nasze skromne progi, mam nadzieję na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.04.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A my chcemy berneńczyka... Dzięki wszystkim za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 My też dziękujemy Jagniętom, Whisperom, Martce, Nulli, Abrombie i Ckwadratowi za miłe spotkanie Żałujemy, że nie mogliśmy zobaczyć chałupki Nulli Ale mam nadzieję, że sobie to jeszcze odbijemy Whisper - widzę, że Bakcyl przekonał Cię do bernusiów Witamy w klubie To kiedy następne spotanko, ale takie już grillowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.04.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No tak, to widzę że po moim wyjsciu rzeczywiście ruszyliście w miasto i w okolice.A teraz pytanie z innej beczki:Czy macie dobry, sprawdzony punkt konserwacji i renowacji starych mebli w Wwie ew. południowych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 18.04.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witajcie, chciałbym ostrzec przed ekipą tynkarzy spod Siedlec.Szef nazywa się Stanisławski, porusza się Oplem Astra na siedleckich numerach.Na robocie znają się tak sobie, natomiast na uciekaniu z budowy bez żadnego ostrzeżenia - znakomicie.Zostawili po sobie rozpoczęte tynkowanie, sporo rzeczy do poprawek i syf na podłogach. Przestrzegam przed nimi. Pozdrawiam i ruszam do szukania solidnych tynkarzy do tynków cementowo - wapiennych. A może macie kogoś do polecenia? PozdrawiamMarcinM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam.I jak było na spotkaniu? Coś ciekawego ustaliliście? Może podzielicie się z nieobecnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.04.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Dzięki wszystkim, a przede wszystkim organizatorce - Jagnie - za spotkanie. Żałuję, że nie mogłem być dłużej - a tu widzę, że imprezka przeniosła się do Nulli, ale moja sunia nie mogła już dłużej czekać z wyjściem na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Imprezka przeniosła się do Jagniąt a po drodze towarzystwo zajrzało do Nulli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.04.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Oooo. Tym bardziej żałuję... . Niestety nie mogłem wziąć Etny ze sobą bo ma akurat cieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 18.04.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 KZE żałuj że Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts